האינטרנט כערוץ להעברת מידע

• פותח הנושא וק
  • פורסם בתאריך

וק

New member
האינטרנט כערוץ להעברת מידע

ממדגם לא מיצג (שלי בלבד), מסתבר שרוב החברים שלי מהיישוב לא גולשים באתר זה באופן קבוע. המידע המתפרסם באתר רב וחשוב ולעיתים דורש תגובה מיידית (ענין גני הילדים לדוגמא) אך מסתבר שחלק קטן מאוד מהתושבים חשוף אליו. למרות שאני דואגת להתעדכן ולהיכנס אליו אפילו מספר פעמים ביום, אני מבקשת שלא תתיחסו אליו בבחינת הערוץ המרכזי להעברת מידע ותדאגו שמידע חשוב (הבקשה של מושי לשלטים,חיסוני כלבת ודוגמאות רבות נוספות - לא ראיתי באף פרסום מלבד באתר) יגיע לתושבים גם בדרכים הרגילות (אגב, עוד סיבה לא להפעיל את שביתת הדואר...).

לארי

New member
האינטרנט כערוץ להעברת מידע ../images/Emo45.gif

כפי שאמרת, המדגם שלך אכן לא מייצג. ממשובים שמגיעים אליי דרך תושבי הישוב הרבים שאני פוגש ונמצא איתם בקשר, מעיון בלוחות הפורום, ממיילים שמגיעים אליי ומכמות ההודעות בפורום, ניתן לראות שחלק גדול ומשמעותי של תושבי הישוב נמצא באתר, מתעדכן בתדירות זו או אחרת וחי את חיי הישוב ברמה יומיומית, גם בעזרת האתר. כפי שכבר כתבתי קודם, אתר האינטרנט והפורום במרכזו מהווה עוד ערוץ תקשורת וכלי לתושבים ולוועד להעברת מסרים ומידע. אני לא מכיר אף אחד שאין לו פלאפון , כמו שאני לא מכיר תושבים בישוב שאין להם גישה זו או אחרת לאינטרנט (בית,עבודה,חברים וכדומה), כך שמי שמעדיף לא לגלוש ולהתעדכן, היה גם לא קורא הודעות sms שיישלחו אליו או מודעות התלויות על לוח המודעות המרכזי. דמייני לך שכלי זה לא היה קיים, וכל הודעה שמפורסמת כאן, היתה יוצאת גם על דף משוכפל לכ-500 משפחות. אלפי אקרים של יערות עד היו נכרתים, רק כדי לספק את הצורך בנייר עבור מכונות הצילום ביישוב
אגב, בכל זמן נתון מצטרפים גולשים חדשים לאתר ונהנים מהמידע הרב הגלום בו. ועוד אגבון לסיום, לדעתי, השאיפה שלנו כקהילה צריכה להיות שהאתר יהווה את הערוץ המרכזי לתקשורת בונה בין התושבים ומוסדות הישוב, ולא לחזור אחורה שנות אור אל עידן הסטנסילים המודפסים.

kobitton

New member
לא פעם ראשונה

היי לארי העלתי הנושא הזה ואמרתי שאסור שזה יהיה הצינור היחידי להעברת המידע , אבל מסתבר שקל מאוד לעבוד באתר והעובדה שלא כולם נכנסים לכאן גורמת לחסוך מידע מהציבור, אגב אם יש לך סטיסטיקות על משתתפים פעילים חשוב לדעת . אני אישית מבקר באתר לעיתים קרובות וכמובן מפרגן לך על העשיה ויישר כח.

לארי

New member
לצערי אין סטטיסטיקות, אבל המידע גלו

גלוי וזמין לכולם. בקרו בלוחות, צפו בהודעות ותהנו מהמידע.

ronpel

New member
נשמח לקבל עזרה

קודם כל את צודקת . למזלנו יש כיום את האתר שבעבר אפילו זה לא היה. במקביל אנחנו מוציאים עדכון וועד מסודר אחת לחודש עם כל הנושאים על הפרק. לעדכן תושבים במהפכות שהיו כאן לאחרונה בגנים בשל סגירת הגן ע"י משרד החינוך אין דרך לעדכן פרט לטלפונית להורים שמאז הבוקר זה מה שרונית המזכירה עושה. בכל מקרה אשמח לקבל הצעות לשיפור ואולי התנדבות לחידוש הוצאת העלון . לגבי הצופים באתר - ברור כי הרוב לא גולשים אך לפי לארי יש המון כניסות וברגע שקבוצה לא קטנה מיודעת על החדשות בהרבה מקרים זה מופץ דרך שכנים וחברים לתפוצה מאד רחבה. תודה רונן

האתר ימשיך להיות ערוץ מרכזי מאוד

להעברת הודעות ומי שרוצה להתעדכן וחשוב לו המידע יכנס לאתר

למעלה