האיסלאם נגד שאר העולם

pelicanxx1

New member
האיסלאם נגד שאר העולם

חברים. הסיכסוך הוא דתי ולא לאומי. סיכסוך לאומי ניתן לפתור במו``מ. סיכסוך דתי לא יפתר, אלא כשיגבור האלוהים שלנו על שלהם או להיפך. דרכו של האיסלאם בחרב (ג`יהאד) לאורך ההיסטוריה , גם אם הוא מתיר קיומן של דתות מונותאיסטיות אחרות שמאמינהן יהיו תחת שליטת המוסלמים. המהומות הנוכחיות הן רק ביטוי מקומי לאיום האיסלאם על העולם הנאור, וזה מה שהאמריקנים והאירופאים עוד לא מבינים. כמה מסגדים היו בפריס או בלונדון לפני 30 שנה, וכמה היום ? כל עוד מקורות האנרגיה העולמיים נמצאים בידי המדינות המוסלמיות, יחזיקו הערבים את המערב בביצים. זה הזמן שבו מדינת ישראל צריכה להושיב 10000 מדענים שיפתחו תחליף זול לאנרגיית הנפט, ומהר, כי לא רחוק היום בו יאיים האיסלאם על המערב בנשק להשמדה המונית. ראו הוזהרתם !!!

העולם נגד האיסלאם

אכן דבריך ברי הגיון אבל... חשוב לרגע שדבר כזה אכן קורה צבאות ערב העלובים מול צבאות המערב המתוחכמים ......

orlean

New member
לצדיק

זו פעם שניה שאתה מתייחס לצבאות ערב בזלזול. אינני יודע בן כמה אתה, או אם יצא לך להיות תחת אש. בלבנון, כשירו על הטנק שלי, וחיילי החי``ר שהיו איתי בעמדה נפגעו, לא ממש עניין אותי אם נמצא מולי צבא ארצות הברית, או ילד עם קלצ`ניקוב. מלחמה היא דבר רע! וזה לא חשוב מי נלחם מולך ומה ציודו. כל הקוראים למלחמה מזכירים לי ימים אפלים מתחילת המאה שעברה. גם את מלה``ע הראשונה רבים רצו וקראו לצאת לקרב. מיליוני הרוגים, עשרות מיוני פצועים ופליטים ללא ספור, הבהירו לעולם הנאור שמלחמה היא דבר רע. אח``כ קיבלה האנושות את הטיעון המשכנע במלה``ע השניה (שהיתה רע הכרחי). מאז אין מלחמות גדולות, וכדאי שלא יהיו.

לא הבנת אותי

לא אמרתי שאני רוצה במלחמה. אמרתי שצבאות ערב הם עלובים יחסית לצבאות המערב ולא נראה לי שהערבים יפתחו במלחמה נגד המערב זה הכל תקרא מה שאני כותב טוב טוב אגב הייתי בלבנון ואני יודע היטב על מה אתה מדבר

PeaceLover

New member
קרא בעיון

לא קראת בעיון או שלא הבנת : אין חשיבות לרמת הצבא כאשר אתה בן ערובה של שליטים טרוריסטים המאיימים עליך בנשק להשמדה המונית. זוכר את תקופת המלחמה הקרה ? הרי היה ברור לכולם כי הצבא האדום רקוב, אבל היה להם נשק גרעיני אותו יכלו לשגר לאיזורים אוכלוסיה.

למעלה