האיפוד בדרך ואני רוצה להכין אביזרים

האיפוד בדרך ואני רוצה להכין אביזרים

לגבי האיסקין, נאמר כאן (נראה לי אלרונד) שהוא לא ממש מגן אלא יותר ליופי. למה זה? הטענה היחידה שאני שמעתי היא שהוא אוסף אבק. לגבי הקליפס לחגורה שמגיע עם האיפוד, כמה יציב הוא? אפשר ללכת ולרוץ ככה או שכדאי לחשוב על הרצועה לזרוע בהנחה שאני לא רוצה להחזיק אותו ביד/כיס. ודבר אחרון,יש אתר ששולח איסקין לארץ במחיר שהוא לא יותר גבוה מהאיסקין?

guykotlizky

New member
www.theistore.com

Thats where I got my iSkin Evo, shipping was $10 and I received it within 10 days of ordering

nadav144

New member
ממממ

לא, לא הייתי רץ איתו... קרה לי פעם, והפעם היחידה שרצתי במדרגות במקום עבודתי... ובלי לשים לב אפילו.. ה IPOD התעופף לו... המסכן קיבל מכה.. אלוהים יודע אם לא היה את ה ISKIN... אולי הוא לא היה חי :( בכל מקרה, ה ISKIN מגן עליו נפלא, ובייחוד משריטות!!! שביננו - זה הדבר היחידי שדפוק ב IPOD

HelloweeN

New member
אם זה אתר לא ישראלי, אז כן.

מה שמזכיר לי שחסרים לי עוד כמה אלפים בודדים שבנק יאשר לי בינלאומי... עד מתי?!

HelloweeN

New member
זה משתנה קלות מבנק לבנק, אבל

בעיקרון אם אני זוכר נכון צריך 12 או 13 אלף שקל לפחות (+תנועות של כמה משכורות אחרונות). זה בבנק שלי לפחות (בינלאומי הראשון).

guykotlizky

New member
PayPal

I am not sure PayPal requires an international credit card, check on their Web site. BTW =By the Way

HelloweeN

New member
פשוט, חברת האשראי לא תאשר לך

את הקניה. (וגמו בכל מקום, בכל קניה מתבצע אישור (או לא אישור) של חברת האשראי שלך.

עדכון

קיבלתי הודעה מ- the iStore.com שההזמנה נשלחה. ביצעתי אותה בעזרת אשראי רגיל.

weird dust

New member
יש לי עצה קטנה

שמתי לב שאתם מדברים הרבה על שריטות של האי פוד ואני עד היום עשיתי את זה עם מסכים של פלאפונים וזה עבד מצויין שמתי לב שהאי סקין לא מגן על המסך והאפשרות שהם מציאים עולה משהו כמו 4 דולר, 4 דולר זה לא הרבה אבל אני לא בטוח שישלחו לכם בניפרד. בקיצור בכל חנות כמו אופיס דיפו יש מדבקות שקופות בגליל (גליל של ניילון דביק מצד אחד) הוא מאוד קשיח ובעם הוא מגן מצויין מפני שריטות זה לא עולה יותר מכמה שקלים פעם אחרונה שקניתי וזהשומר מצויין מפני שריטות עכשיו הפאקים שלו: הוא נייר דבק בהדבקנ שלכם ולא כולם חותכים ישר או מדביקים נכון יכולות להיווצר בועיות אוויר שמפריעות לעין יש אפשרות שזה יגרום למסך לקבל פחות חדות כי בכל זאת זאת מדבקה נוספת זה לא קורה עם מדביקים נכון וחותכים בגודל המתאים.

למעלה