האירוח של פאר ויסנר

רוני לב

New member
האירוח של פאר ויסנר

שלום, לפני שבוע בערך היה אירוח של פאר ויסנר. איך ניתן לצפות בו שוב? אשמח ללינק. תודה.

הארוח המאכזב כאן

אני לא מבין איך אנשים מיצגים את עצמם כירוקים כשזה בא על חשבון של בע"ח ושל הירוק שמסביב. בשביל מה ירוק ? בשביל לשחזר את היותנו זן פולש ולהכנס לשם עם ג'יפים ומצלמות ? קודם כל שירוקים יפסיקו לאכול ולהשמיד בע"ח, שיפסיקו לאכול ע"י תזונה מהרבעות מלאכותיות של פרות שמתרבות ע"י המזרק. אח"כ נדבר. בגלל זה הירוקים האמיתיים הם הצמחוניים. אני מצביע פורז. הנה הארוח בתוך הקישור. נא לשים לב לשאלתי שהוא התחמק ממנה.

bhr11

New member
כן כן, תצביע לפורז...

אין ספק שהוא הירוק האמיתי מכולם... כמה דבילים יכולים להיות אנשים

להיות ירוק זה בהכרח להתנגד לשטחים

ירוקים בשביל הג'יפים שלכם. אין לכם מה לחפש בשטחים ירוקים, בשמורות טבע. יש להתנגד לטקס הפלישה שלכם לשטחים ירוקים. שיחזורי הפלישה לשטח ירוק בשביל לצלם פרח לא יכול לבא על חשבון חיים של בע"ח. איזונים, איזונים , איזונים = השמדות השמדות השמדות. זה לא ירוק. ירוק זה לעזוב את הטבע בשקט ולא להכנס איליו ולא להתערב. פורז הוא הירוק האמיתי.

hackerlazer

New member
צודק בהחלט גם אני יצביע לו...

מכיוון שהיה אחראי על הפסקת פיטום האווזים. והוא גם בן אדם טוב שעשה הרבה דברים והתאמץ ורואים שהוא רציני. אבל הבעיה שהוא לא הצטרף לשום מפלגה והוא לא יעבור את אחוז החסימה כי הוא שם בראש סדר היום את החרדים שיהוו סכנה בקואליציה כמו שביבי מנסה לנצח בהפחדות וזו לא שיטה טובה הוא היה צריך להדגיש דברים טובים שהוא עשה ומה עוד הוא יעשה הן למען החיות והן למען הסביבה והמדינה. והתקשורת שמהווה כלי חשוב בשכנוע אנשים אצלנים ולא עמוקים שמבינים רק מה שאומרים להם בתוכניות סטירה כמו ארץ נהדרת (פה פה פה פה פה פה לה לה לה חברים שלי צוחקים עליו והתקשורת אומרת "אין כמו כוח הנקמה" וכל הכתבים הללו המוחלטים שמדברים בצורה מוחלטת ובטוחה כמו אברמוביץ') ואז אף אחד לא יודע באמת למה להצביע האם בכלל להצביע. מרגישים שיש בידם הכוח אז הם יראו כמה הם חזקים ושהם לא מצביעים לאף מפלגה (לפחות לגמלאים חברייה) !!!

למעלה