האירוע בוטל בגלל טייץ !!!?

לא מפתיע חבל

מסכימה שטייץ זה לא מכנסיים זה מנקודת מבט של סטייליסטית

מה שכן הביטול של המירוץ זה תעודת עוינות ולא ממש מוסיף כבוד או נקודות לתנועה האסלאמית

לא יודע אם יש יד לתנועה האיסלאמית

נראה לי התושבים גם מתנגדים למהלך הזה , התקשורת חוגגת על העניין הזה ...טוב שהתבטל כי מחר שישי וממילא פקוק חחחח

מבייש שלזה יש זמן להתעסק במקום הדברים החשובים
כבר נאמר שאנשי דת הופכים את האיסלאם מדת מכובדת, עמוקה ושורשית שחוצה עמים ותרבויות לתורת טרור וזה מתחיל בדברים הקטנים...

פרימיטיבים

זה הכל , אני בעד חרות אישית ,זכותי ללכת עם טייץ כמו שזכותם ללכת עם רעלה

אני בעד הזכות שלך ללכת עם טייץ

לפעמים אני מתחיל לכתוב משהו חריף מאוד מאוד נגד המנהיגות הכושלת של המגזר ואני עוצר אפילו בעולם הוירטואלי הזה כדי לא לספק תחמושת לגזענים, אבל האמת היא שהחברה (הגברית) הערבית צריכה לעבור תהליך הבראה מתפישת עולם שמרנית שאין לה מקום פה, ואם מישהו רוצה לדעת לאן זה יכול להגיע חס וחלילה שיסתכל מזרחה....

זה לא יעזור

הערבים המוסלמים בארץ מזמן עברו לקצה השני הקיצוני יותר ,וכן רובם קיצונים בדעותיהם ואין עם מי לדבר וגם לא מעיזים להעלות את הנושא על הפרק מבחינה ציבורית .
למראית עין ישנה תחושה שחל שיפור במעמד האשה ונשים נמצאות במעגל העבודה אבל זה רק למראית עין .
רובן מועסקות בתת תנאים עם שכר לא הולם כופים עליהן חיים שלדעתי הן לא בחרו וליתר דיוק המילה בחירה מעולם לא היתה קיימת .
מתחתנות בגיל מאוד צעיר ומקרים של אלימות אונס או כפיה תמיד מטאטים מתחת לשטיח כי אנחנו הרי חברה מושלמת
הציבור טומן את הראש באדמה ואף אחד לא מעז להעלות את הנושאים הלאה לדיון ציבורי.

מסכים שזו המגמה אבל יש עדיין מה לעשות
ונכון שאדון ביבי ושאר הפוליטיקאים הישראלים (יהודים) מהימין "תורמים" למגמה הזו, וזו בדיוק הסיבה שקיויתי שמישהו בדמותו של איימן עודה שהוא צעיר, משכיל ואחד שנלחם בין היתר למען הכרה בכפרים הלא מוכרים ידע לשלב ידיים, לאחד ולהוביל במגבלות הכוח הפוליטי לפחות בנוכחות כמפלגה השלישית בכנסת למקום שבו יתחילו לשים לב לעובדה שלא חיים פה רק יהודים.....

תמים מצידך

לחשוב שהוא יפעל בכיוון , ולצאת נגד התנועה האיסלמית ולגעת בטאבו ? זה משהו שיפרק את השותפות
א. הנושא הזה לא מעניין אותם מעולם לא שמעתי על אמירה או הצעת חוק או יוזמה שיזמו חברי הכנסת הערבים כדי לקדם את מעמד האשה
שמעת פעם חנין זןעבי ? או כל השאר עושים משהו ? עשייה הצעת חוק? הקמת יוזמה למען השכלה ו מציאת מקומות עבודה לנשים ערביות?
מישהו חוקק חוק יאכוף את העסקתם בשכר מתחת למינמום ? מישהו נכנס לכפרים ובדק מה קורה שם? איפה כולם ? אהה הם עסוקים בעצמם או בלקדם אגנדה מטורפת או שטות כמו מרמרה ....
איפה הם היו שנשים נרצחות עלק על רקע כבוד המשפחה ?
איפה הם היו שמרבית הנשים לא עובדות ?
איפה הם מול המון ילדים עניים ונשים שחיות במעגל עוני ?

נכון מאוד אבל מה האלטרנטיבה?
לשבת ולקטר ולא להצביע לא פותר כלום, ומצד שני להצביע למפלגה שלא תעשה כלום?
אני חושב שאחרי הבחירות האחרונות אם יתברר שאפילו רשימה מאוחדת לא מסוגלת להשפיע או לכל הפחות לעשות הרבה רעש בנשאים חברתיים כמו שציינת ובמיוחד מעמד הנשים שבמקרה מהוות יותר ממחצית מהאוכלוסיה, אז באמת חבל על הזמן.......

גם למדינה לא חסר

היא בהחלט הגורם למצבן של הנשים הערביות אבל גם אנחנו אשמים לא פחות
החברה הערבית חברה פטריכלית גברית פרמיטיבית שמונהגת על ידי קיצונים למיניהם שגם להם יש חלק לא פחות חשוב במצב שלנו .
זה קל להאשים את המדינה והיהודים אבל איפה אנחנו ? כחברה ואנשים ?
למה אאחד לא מרים את הכפפה ופועל למען הקהילה ולוקח אחריות ועוסק בלקדם את מעמד האשה ומטפל בבעיות שלנו כחברה שבחרלחית במידנה
ונאבק למענננו ?
אני מתחרטת שהצבעתי לערבים ומצד שני איזה ברירה נשארה לי

ואגב אני לא לובשת טייץ

כי בעיני זה פרחי, טייץ זה בגד לחדר כושר או לבית ולא מכבד את הלובשת

למעלה