אירוע ריגרופינג 3../images/Emo41.gif
העולם שייך לצעירים..אמרו את זה קודם, לפני... בליל אמש הוכיחה החטיבה הצעירה, שיש גמול לעמלנו והגיעה בהופעה מלאה. אחרי 150 הפסקתי לספור.... רובם אינם מוכרים לי, אך ידעו להשתלב היטב בהוואי הנטוריסטי הקלאסי. הגרעין הוותיק שמוכר לכולנו מאירועים קודמים, ידע להנחות את החדשים ולשלב אותם באווירה הכיפית ששררה בספא. כמעט כולם היו ממושמעים וטרחו והביא פריט מזון כלשהו, הגדילה לעשות זאת שהביאה את העוגה הלבנה, שהייתה טעימה ומיוחדת (אינני יודע מי זאת....) א. הכינה עוגות פרג טעימות וכל השאר הביאו, בירות, משקאות קלים סלטים ועוד הרבה טעימים מלוחים ומתוקים. בסוף הערב נשארו עודפים שאוחסנו במקום לפעם הבאה. נשאר לי לאחל לחטיבה הצעירה עוד ערבים מוצלחים כאלו. מי עשה לי את הערב הגדוש הזה או, מה עשה לי הערב שהיה... מי שעשה לי את הערב הוא אבירם שהדריך את סדנת הווצ'ו (שיאצו במים) מה עשה לי את הערב, היה הביצוע עצמו, שהיה חדש לי, משחרר וגורם לרגיעה כללית, שהייתה חסרה לי אחרי שבוע עמוס עבודה, שעבר עלי. הכמות הגדולה של צעירים שטרם ראינו במחוזותינו הוכיחה בעליל, שיש עתיד לחטיבה הצעירה. אמנם לא כולם הבינו את מטרת האירוע, אך אני תקווה שבשנה הבאה, עלינו לטובה, יבינו ויתגבשו ויהיו לקבוצה מגובשת שתהווה את הרוח החיה של הקהילה הנטוריסטית בארץ. ח"ח מיוחד יש להעניק לקוואנט על הרעיון והביצוע של רישום השמות. ק. טרח ורשם בעזרת טוש אדום שם של כל אחד מהנוכחים. להתראות במפגש הבא אירוע פתיחת הקיץ, שיערך בשבת בבוקר של ה 3 במאי בבריכה בשרון. מפגש זה מיועד לכוווללללםםםם (לפי רשימת החברים והידידים)