האירוע הוא היום בערב !!

O r e n E

New member
האירוע הוא היום בערב !!../images/Emo24.gif

קוואנט ידידי העלה רעיון מבריק. כל מי שירצה, נכתוב על כתפו את השם שלו על מנת שיתאפשר לזהות ולפתוח בשיח.
מבריק כבר אמרתי? להתראות בערב ולא לשכוח להדפיס ולהביא את ההזמנות בבקשה !! אורן

קוואנט

New member
הרעיון המקורי היה...

לשים תגי שם, אבל חשבתי על זה שאין לנו בגדים לתלות עליהם את התגים
. בכל מקרה, יהיו טושים לכתוב את השם.

AlteX

New member
היה ארוע מקסים!

תודה לכל מי שיזם ותרם לארגון! מאוד ומאוד נהנתי ומצפה לפעמים הבאות...

יאני1

New member
היה מואי כיף../images/Emo70.gif

(משום מה תפוז לא קיבל את נסיון ההודעה הראשון...אז מנסה שוב) הגענו באיחור, הפסדנו את ההתחלה אבל האמצע והסוף היה מגניבים, היה לי כיף להכיר, להשתכשך ולצלול אתכם. ראיתי כמה פרצופים מוכרים ואהובים
סחה על הארגון
מחכה לפעם הבאה, מעיין

קוואנט

New member
היה אירוע נהדר ../images/Emo45.gif

אתמול התכנסו מעל ל-150 ערומיסטים במרכז ספורט במרכז הארץ, שחו בבריכה, שכשכו רגליים בג'קוזי, אכלו ושתו כמו ילדים טובים
. האירוע, לטעמי היה מוצלח במיוחד. אני לא יודע אם זה היה האיזון המגדרי, המספר הגדול של האנשים שהגיעו, החדשים הרבים שבאו או סיבות אחרות, אבל באמת שהאירוע הזה היה טוב ונעים קצת יותר מאירועים אחרים. כל הכבוד, כרגיל, לאורן על האירגון למופת, לגיורא על התמיכה, ולכל מי שהגיעו - פרצופים ותיקים וחדשים כאחד - כדי להינות בעוד ערב של הקהילה הנטוריסטית, שהוכיחה שהיא חיה וקיימת
.

giora10

New member
אירוע ריגרופינג 3../images/Emo41.gif

העולם שייך לצעירים..אמרו את זה קודם, לפני... בליל אמש הוכיחה החטיבה הצעירה, שיש גמול לעמלנו והגיעה בהופעה מלאה. אחרי 150 הפסקתי לספור.... רובם אינם מוכרים לי, אך ידעו להשתלב היטב בהוואי הנטוריסטי הקלאסי. הגרעין הוותיק שמוכר לכולנו מאירועים קודמים, ידע להנחות את החדשים ולשלב אותם באווירה הכיפית ששררה בספא. כמעט כולם היו ממושמעים וטרחו והביא פריט מזון כלשהו, הגדילה לעשות זאת שהביאה את העוגה הלבנה, שהייתה טעימה ומיוחדת (אינני יודע מי זאת....) א. הכינה עוגות פרג טעימות וכל השאר הביאו, בירות, משקאות קלים סלטים ועוד הרבה טעימים מלוחים ומתוקים. בסוף הערב נשארו עודפים שאוחסנו במקום לפעם הבאה. נשאר לי לאחל לחטיבה הצעירה עוד ערבים מוצלחים כאלו. מי עשה לי את הערב הגדוש הזה או, מה עשה לי הערב שהיה... מי שעשה לי את הערב הוא אבירם שהדריך את סדנת הווצ'ו (שיאצו במים) מה עשה לי את הערב, היה הביצוע עצמו, שהיה חדש לי, משחרר וגורם לרגיעה כללית, שהייתה חסרה לי אחרי שבוע עמוס עבודה, שעבר עלי. הכמות הגדולה של צעירים שטרם ראינו במחוזותינו הוכיחה בעליל, שיש עתיד לחטיבה הצעירה. אמנם לא כולם הבינו את מטרת האירוע, אך אני תקווה שבשנה הבאה, עלינו לטובה, יבינו ויתגבשו ויהיו לקבוצה מגובשת שתהווה את הרוח החיה של הקהילה הנטוריסטית בארץ. ח"ח מיוחד יש להעניק לקוואנט על הרעיון והביצוע של רישום השמות. ק. טרח ורשם בעזרת טוש אדום שם של כל אחד מהנוכחים. להתראות במפגש הבא אירוע פתיחת הקיץ, שיערך בשבת בבוקר של ה 3 במאי בבריכה בשרון. מפגש זה מיועד לכוווללללםםםם (לפי רשימת החברים והידידים)

O r e n E

New member
הסיכום שלי לאירוע שישי ../images/Emo72.gif ../images/Emo21.gif../images/Emo212.gif

שבוע טוב לכולם
, ראשית המון תודה לכולכם על שבאתם (למרות שהאירוע היה חינמי, אני יודע לראות קצת מעבר לכאן ועכשיו). כמות הרכבים במגרש החניה שקידמה אותי, נתנה לי את התחושה של" יש שכר בעד העמל והנחישות". הקהילה הצעירה הצביעה ברגלים ולכן שאפו לכולם .
עוד שאפו על המשמעת הסיעתית בהבאת פריטי המזון. השפע העצום והמבחר שהבאתם, השאיר קצת צ'ופר למצילה אבל מעבר לכך גרם לכולנו להנות בלי שיחסר כלום.
תודה ענקית ומיוחדת הם לכל מי שעזר בהפקת האירוע ובמיוחד לאבירם שהעביר סדנא מעולה עם המון כוונות טובות ואנרגיה מצויינת. ההשתלתות על כמות גדולה של אנשים בג'קוזי, היא לא בכדי - תודה רבה !!
למי שלא הצליח לבוא, להלן התקציר. התכנסנו בבריכה במרכז הארץ והגיע למעלה מ 150 אנשים. למרות הביקורת על כך שהכניסה היתה בזוגות, המהלך לדעתי הוכיח את עצמו והאוירה היתה נעימה ורגועה. נכחו באירוע מספר אנשים שאינם שייכים לחט"צ, אולם הכמות שלהם היתה מינורית, והם לא הורגשו באירוע. זה המחיר שהייתי צריך "לשלם" עבור הפעילות של יום שישי. בשעה 21:40, התכנסנו לדיון קצר והודעות בבריכה המרכזית. (תודה לכולם שבמשמעת סייעתית יצאו מהג'קוזי - כל הכבוד. בחיים לא הצלחתי להוציא יותר מ 50 איש בבת אחת מהג'קוזי ). הדיון היה ענייני ופורה שמסקנותיו הם: 1. לוקחים אחריות על פעילות הצעירים ועולים כיתה. משמעות הדבר שחלק מהאנשים התנדבו לעזור בנטל וכל אחד לקח על עצמו משימה ספציפית שתעזור לכולם. אני רוצה להודות לכל אחת ואחד מכם שהתנדבתם לטובת החט"צ ובטוח שננהל את הדברים כך שזה ישא פרי. מי שמוכן לעזור או שיש לו רעיונות מתאימים, מוזמן להגיב. כאמור מדובר בפעילות נטו לצעירים. 2. למרות שהאנשים הללו התנדבו, אין זה אומר שהכל מוטל רק על כיתפהם או רק על כתפי. משמעות הדבר שכולם ידרשו בהתאם לעניין לעזור במשימות עזר קלות כגון האחרונה שמולאה יפה מאוד על ידכם/רובכם וזה הבאת הכיבוד והשתייה לדוגמא (זה יהיה סדר הגודל לקושי שתצטרכו לעזור למען כולם). אני מצפה מכולם לגלות אחריות ובגרות ולעזור בהתאם. איש מאתנו לא מקבל שכר ומאחר והכל בהתנדבות אבקש מכולם לא לקחת את הדברים כמובן מאליו. 3. בתאריך 3/5 יערך מפגש יום בריכה במרכז הארץ. האירוע אינו מאורגן על ידי ולכן פרטים ימסרו בהמשך. 4. נמסרו פרטים על אירוע בבית המלון באילת שמארגנת העמותה הישראלית לנטוריזם. לדעתי עם תרד קבוצה גדולה של צעירים, המחירים ממש טובים ושווה לרדת לנפוש בחג. אני מוכן לעזור בקיבוץ הקבוצה, עם תרצו, למרות שאישית מסיבות משפחתיות אהייה במרכז. בשעה 22:00 כמתוכנן, יצר אבירם קבוצות מסודרות אשר עברו סדנאת וואצו. היה פשוט מרגיע, מצויין וענק
. מי שירצה את הפרטים של אבירם לטיפול אישי, מוזמן לפנות אלי. לצערי גם נתקלנו באירוע בודד של זוג אשר כנראה בא לצפות. הזוג הורחק מהמקום לאחר שבדקנו את המכשיר הסלולרי לראות שלא צולמו תמונות. אני מתנצל על אי הנוחות אם נגרם למשהו, אולם באירוע שהוא יחסית פתוח לצורך גיוס היה קשה לדעת מראש שהזוג הזה יבוא שלא למטרה החברתית שהתקבצנו לה (הם פנו בבקשה לגיטימית כמו כולכם). לסיכום, הוכחנו במפגש שיש חטיבה צעירה שחיה ובועטת, יש עם מי לעבוד ויש אופק לחט"צ עם נחכים להתמיד ולנהל את צעדינו נכון.התגובות היו שכמעט כולם נהנו (אין 100% בכמות אנשים כזאת) ואני מצפה להמשך טוב בעונה הקרובה ובכלל. אני מודה לכם שוב על שהשתתפתם ואשמח לראותכם כותבים את התגובות שלכם בפורום כאן, למען יראו בארץ שאנחנו קיימים ופועלים. תודה אחרונה וחשובה לא פחות לעמותה למורשת פנחס ברק ז"ל, על התמיכה שאפשרה לנו לקיים את הערב הנפלא. הבמה שלכם.. יום טוב ושבוע טוב אורן

demoly

New member
רשמים ממשתתף חדש

באתי לאירוע עם ידידה שקבלה הזמנה. הייתי בעירום מספר פעמים בחו"ל אבל זו פעם ראשונה בארץ.היה גדול! לא ידעתי שיש בארץ פעילות כזו. אוירה טובה ידידותית, גיבוש חברתי, שתיה ואוכל, כל מה שדרוש להרגיש טוב, כולל הזמנה להמשיך. תודה למארגנים ולמשתתפים על הערב הנפלא, הארגון, הפירגון לחדשים והכל. נ.ב.: למי שהשאיר לי בג'קוזי הגדול סנדל Source (שמאלי כחול מידה 43) תמורת הסנדל שלי. נראה תאום לשלי אבל לא תאום זהה. אם אתה רוצה להחליף חזרה תעלה בפורום.

O r e n E

New member
בוקר טוב DEMOLY ../images/Emo204.gif

אני ממש שמח לקרוא שנהנת ונשארת עם טעם טוב בפה. נקווה לראותכם באירועים הבאים. אורן

../images/Emo41.gif היה אירוע מעולה../images/Emo70.gif

כל הכבוד לאורן על הארגון. לא ידעתי שיש בארץ כ"כ הרבה נטוריסטים... יצא לי להגיע לגעש, אבל תמיד היה די ריק - ואת הצעירים אפשר לספור על יד אחת ולהישאר עם הרבה עודף. רק בחו"ל ראיתי קבוצות גדולות כמו הקבוצה שהיתה ביום ששי. והשאלה שאני שואל היא - למה כולם מחכים רק לארוע כזה כדי להגיע? למה אין כמעט צעירים שמגיעים לגעש בימי ששי

tamirzak1

New member
מי ייתן ויהיו עוד מפגשים נחמדים וטובים כמו המ

המפגש האחרון . למזלי הטוב הצלחתי להגיע ולמרות שנאלצתי לעזוב לפני הסגירה מאוד מאוד נהניתי. האוירה היתה טובה,האנשים נחמדים (כרגיל) ,הכיבוד מצויין,המים מרגיעים (גם בבריכה וגם בג'קוזי) וגם הוואטסו היה משחרר ונעים . כל הכבוד על האירגון והביצוע. תודה תודה תודה (לאורן,לגיורא ולעמותה למורשת פנחס ברק ז"ל). תמיר.

RieM

New member
לפי איך שזה נשמע

היה אירוע מוצלח מאד.
יש תמונות ?
(חחח ... סתם.. סתםםם.
)

למעלה