האירוע שלי מאתמול

האירוע שלי מאתמול

איך הייתם מגיבים אלו זה היה קורה לכם? אתמול יום שישי שאמורה אני לעבוד עד שעה אחת ושלושים התקשר הבן שהוא בחוץ ללא מפתח ובקש שאבוא מהר כי חייב לקחת משהו ושוב לצאת מנהל החנות שבה אני עובדת (כמוכרת ומעצבת) היה בחנות ליד ישב שם להעביר זמן התקשרתי אליו ובקשתי שיכנס לחנות להחליף אותי למשך החצי השעה כי חייבת אני לצאת עכשו המנהל ענה אינני יכול ואני מתכוון לנסוע עכשו התלבטתי וניסיתי לחייג לבעל העסק ונתקתי כך פעמיים משום שלא נראה לי שלחצי שעה הזו אני צריכה להטריד אותו לאחר מחשבה החלטתי אתני סוגרת מוקדם אין כל בררה הגעתי הביתה פתרתי לבני את הבעיה הייתי רגועה לפתע מתקשר אלי מנהל החנות ( דרך אגב אני ותיקה ממנו) ואומר לי למה התעלמתי מדבריו והחלטתי לסגור וללכת עניתי הייתי חייבת אז ענה לי אם כך אל תגיעי יותר לעבודה אמרתי לו סליחה, חזר ואמר אל תבואי יותר לעבודה אני עניתי טוב שלוםםם וסיימתי איתו את השיחה התקשרתי לבעל החנות ואמרתי לו שאני רוצה לעדכן אותו שכרגע המנהל פיטר אותי הבוס שתק ונראה המום שאל מה הסיבה ספרתי לו וסיימתי את השיחה אצור איתך קשר ביום ראשון כי ידעתי שאיננו יכול מיד לענות עד שידבר עם המנל החכמולוג אז אחכה ליום ראשון ואותכם אעדכן זה עבורי אירוע - אשמח לשמוע מכם איך הייתם מתמודדים? ואספר לכם איך אני מתמודדת אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

אילנה יקרה

סליחה אם לא הבנתי הכל מדוייק קצת מתקשה עם הכתיבה שלך. תחושת הבטן שלי שהעניין יסתדר אחרי שהבוס ידבר עם הרשע... אני חושבת שהיית צריכה לידע אפילו את הרשע שאת יוצאת מוקדם יותר וזה דחוף ,בכדי שזה לא יראה כאילו שמת עליו ז..... אבל יחד עם זה הרשע אפילו לא ניסה למצוא פיתרון ולעזור וגם זרק מהאגו את הפיטורין. אולי עם הוא עבר שבת נעימה וחשב גם קצת עלייך יבין שלא זורקים ככה אף אחד ויחזור בו ע"י הבוס. מחזיקה לך אצבעות ומקווה שתחזרי בגדול.

ודה יונה, אך כאן גם כאן אני לומדת

להיות להיות אחראית ולא קורבן אינני מרגישה שחרב עלי מתוך המחשבה שמה שצריך להיות יהיה זה לשנינו ללמוד לי ולמנהל החנות איך אפשר אחרת אך הבוס הוא הפוסק שבעצם עדיין לא הביע את דעתו וכפי שסוכם ביננו נשוחח שוב ביום ראשון אני פתוחה לכל פסיקה מוכנה לכל מצב אם יתממשו הפיטורים אראה זאת כתקופת מנוחה שהאמת לה זקוקה ואם לא כנראה יש את הצורך לנוכחותי בעסק המצב גם כך לא משהו טוב נחכה ליום הראשון ולהכרעה אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

למעלה