האישה הסקסית בעולם תצביעו לג'ניפר גארנר! זה רק היום כי כל יום זה מתחלף אז תמהרו
ב בלי כינוי New member 10/11/04 #1 האישה הסקסית בעולם תצביעו לג'ניפר גארנר! זה רק היום כי כל יום זה מתחלף אז תמהרו
ד דיקידאק New member 10/11/04 #2 חח איזה מגניב ../images/Emo6.gif הצבעתי לפחות את ה 40 קולות ואח"כ אני ימשיך... חייבים לתת לה את מרב הקולות שיש לנו, צריך להגיד לעולם את האמת!!! היי "בלי כינוי" אל תשכח לאמר לנו אח"כ את התוצאה מי זכתה.
חח איזה מגניב ../images/Emo6.gif הצבעתי לפחות את ה 40 קולות ואח"כ אני ימשיך... חייבים לתת לה את מרב הקולות שיש לנו, צריך להגיד לעולם את האמת!!! היי "בלי כינוי" אל תשכח לאמר לנו אח"כ את התוצאה מי זכתה.
ד דיקידאק New member 10/11/04 #6 נראה לך זה מתוך 200..... ../images/Emo4.gif הלוואי הלוואי הלוואי... מגיע לה!!!
M Moreiro New member 10/11/04 #8 אבל כל יום יש 10 אחרות ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif ובסופו של דבר בוחרים רק אחת..
ד דיקידאק New member 11/11/04 #13 חחח כן אבל כל יום זה מתחלף... לא ראית שהיה רשום למטה שזה מתוך 200 בנות??? הלוואי זה היה 10 לא הייתי מתאמצת בכלל להצביע לג'ניפר כי הייתה זוכה בכל מקרה. חחחחחחח לא נורא עכשיו נשאר לנו רק לקוות.
חחח כן אבל כל יום זה מתחלף... לא ראית שהיה רשום למטה שזה מתוך 200 בנות??? הלוואי זה היה 10 לא הייתי מתאמצת בכלל להצביע לג'ניפר כי הייתה זוכה בכל מקרה. חחחחחחח לא נורא עכשיו נשאר לנו רק לקוות.