"האישה שאיתי"

• פותח הנושא zs007
  • פורסם בתאריך

zs007

New member
"האישה שאיתי"

מישהו מוכן להעלות לי את הדיסק האישה שאיתי?

glitter8

New member
אתה מוזמן לעלות

לחנות הדיסקים הקרובה למקום מגורייך ולרכוש את הדיסק במיטב כספך ולתגמל את היוצרים בעבור כשרונם ולפרנסתם.

handlessman

New member
אה כבר חזרת?

גם אני בדיוק עכשיו הגעתי... היה רעיון קצת לא חכם לעשות את המפגש ביום כזה

glitter8

New member
עמריקי, עוד מילה אחת...

ואני שוללת לך את הרשיון לניק אדום לשנה! כמה רעש עשית לפני המפגש??? אפילו הוצאת לרונן את החשק לבוא, בסוף באת, ועכשיו אתה מקטר? התאריך נקבע לפני שידענו מה יהיה מזג האקלים הן החברתי והן הסינופטי של היום. העברנו לבית קפה לפי בקשת הקהל. מתי רצית ששרית תחלק הזמנות? אחרי החתונה? תגדל ותהיה גנרל...

handlessman

New member
התלוננתי על מישהו ספציפי?

אני מדבר על החרא מדינה שיש לנו ומה שיוצא מזה... ואל תפילי עלי את הקטע עם רונן כי הוא זה שאף אוטובוס לא נסע במסלול הרגיל שלו ולא יכל להביא אותו לפחות קרוב למקום... למרות, שאני עשיתי צעידה "קטנה" מלונדון מיניסטור ועד לכיכר המדינה, ועוד בלי שום רווח כי הדיסק שרציתי ממוזיקה נטו לא הגיע, ובשביל זה ירדתי שם, הייה לי אוטובוס עד לכיכר! פשוט חארות האנשים שם, רשמו באתר שהגיע, ואז אני בא ואומרים לי שלא... Mother fuckers

handlessman

New member
זה כבר לא זה...

סתם דיברתי על כל מה שקורה במדינה המפגרת הזאת... ולגבי מי שבא - אני, ענבל, שרית, חנית, שלי ו-3 ילדים... לא בטוח בדיוק בשמות, נראה לי שלשניים מהם קוראים עמית? אבל שלי והילדים הלכו אחרי זמן ממש קצר כי הילדים היו עייפים, ואז גם אנחנו נאלצנו להתקפל...

handlessman

New member
חח מה ציפית באמת מאנשים בפורום של דויד ברוזה?

שייתנו לך ככה שירים?

למעלה