האיש של הגן.

לי28

New member
האיש של הגן.

אחר הצהרים, סבב טלפונים, זהו קבענו 17:00 בגן המשחקים הציבורי. הילדים רצים, משתובבים, עולים על המתקנים ואנו האמהות יושבות ומדברות, מעבירות נושא מאה לדא, זאת מספרת על הגן של הילד שלה, אחרת מוסרת חוויות מילדותה, הפה מדבר אך העיניים על הילדים. והנה הגיעה לה שעת החשכה, הגיע זמן הקיפול וכמו בכל הנאה..שבה סופה, הגיע גם הסוף של היום בגן המשחקים, אך לילדים אין חוש זמן והכייף והמשחק אצלהם לפני הכל.. לא רוצים ללכת וכך נדחה הזמן מ10 דקות לעוד 10 דקות ועוד 10 דקות. עד ש.. פתאום קמה אורלי, אחת האמהות, ואמרה ``קדימה ילדים הולכים הביתה, עוד מעט יגיע לכאן האיש שסוגר את הגן, הוא ינקה את כל הבלאגן שאנחנו עשינו, ויכין אותו עבורנו למחר, האיש בודק שלא נשכח פה אף ילד.. אז קדימה.`` הסתכלנו עליה, אנו האמהות, בתדהמה, התבוננו וחיכנו, הברקה מדהימה...., והילדים הם לא הבינו בדיוק על מה היא מדברת.. איזה איש... ומה סוגרים פה בדיוק בגן... הבינה אורלי כי... כולנו נשארו פעורי פה וסיפרה כי בילדותה אמא שלה תמיד אמרה לה את המשפט הזה ומאז היא רק מחפשת את אותו איש... אז אולי משהו מכיר??? אולי משהו יודע??? לי28 שמחפשת את האיש שסוגר את הגן.

אגב...

ואצלנו היה ``סבא חושך`` הטוב והחביב ובאמת עד היום אני לא פוחדת מחושך.. ``האיש שסוגר את הגן``--- איזה יופי!!!

לורה...

New member
איזה מקסים !!!!

האיש שסוגר את הגן....זה פשוט מתוק ביותר !!!!! כל-כך בגובה עיני הילדים,כל כך הם,כל-כך מדבר אליהם....פשוט מקסים! שלך לורה

עופריקו

New member
טוב אז גם אני מכיר אותו...

נו טריק ידוע של אימהות,פעם אחת ברחתי מהבית והלכתי לגן ,חיכיתי לו אבל איש של גן לא הגיע ,חושך החל לרדת אני לא מצאתי אותו,ואז שמעתי עופר ,עופר...אבל זה לא היה האיש של הגן זו הייתה אמא שלי שבאה ,היא החלה בהטפת מוסר ומה הייתה עושה בחושך ואני כמובן עניתי,אני,אני יעזור לאיש של הגן ,וזה המשפט ששבר את אימי שהחלה לצחוק ,וכך ניצלתי מעונש , אז תודה לך האיש של הגן (כך קראו לו אצלנו) חברים גם בירושלים יש איש שסוגר את הגן. שלכם עופר

ממוש

New member
ממש אחלה הברקה

שאלה מאם טריה : מתי הם כבר יבינו שאים סנטה קלאוס ושאין סבא חושך וגם שאין איש שסוגר את הגן ? באיזה גיל ההבנה כבר בשיאה? מירבי

גלי...31

New member
האיש של הגן....

אהבתי... מאוד מאוד.... מאמצת.. רק אם את מרשה!!! גלי

למעלה