"האי" זכתה בנבחרי הילדים,גיורא דיבר על עונה 2

"האי" זכתה בנבחרי הילדים,גיורא דיבר על עונה 2

+
הסדרה "האי" זכתה (למי שלא ראה...) בטקס נבחרי הילדים 2008 בקטגוריית "סדרת הילדים הישראלית של השנה"... בכל מקרה, כשגיורא והשחקנים (יון, ליאת, דניאל, אביב, עוז, אפרת, יעל, ארז... רק אביגיל הייתה חסרה שם!...) עלו לבמה, גיורא הציג את כולם ואח"כ דיבר קצת על העונה השנייה: "העונה השנייה... זה כבר פחות מעוד חודשיים. אתם יודעים, אני לא אוהב להבטיח יותר מדי דברים, אבל באמת שהעונה הזאת תשאיר אתכם... פעורי פה מהפרק הראשון עד הפרק האחרון, (פונה לשחקנים) נכון? דבר כזה... העונה הראשונה, אתם לא תזכרו בכלל שהיה דבר כזה. משהו שלא ראיתם. המון תודה על הפרס, זה הפרס הכי חשוב שאנחנו יכולים לקבל. אנחנו כותבים את הסדרה הזאת, עושים אותה, מפיקים אותה, מצלמים אותה רק בשבילכם, אתם הקהל הכי חשוב שלנו, אנחנו כ"כ כ"כ אוהבים לראות אתכם, לראות שהסדרה חשובה לכם..." בדר"כ כשגיורא מבטיח הוא גם מקיים... אני כבר ממש לא יכול לספור את הימים לעונה שנייה! אמרו בסוף נובמבר, לכן אם נהיה פסימיים - מקסימום ב-30 לנובמבר (יום ראשון) היא עומדת להתחיל! זה נראה יותר קרוב מאי-פעם... נ.ב. אם יהיה ביקוש, אני יכול להעלות את קטע הזכייה ליוטיוב/פליקס בשבילכם (אם לא העלו אותו כבר...) נ.ב.2: כבוד גם לליאת בלו, שזכתה בפרס "שחקנית השנה"!

ידוע ../images/Emo8.gif תראה למטה..../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif

ותגיד יש לך את הקטע שבו "השמיניה" זכתה שנה שעברה - אני מחפשת את זה בנרות
מייק ? אפשר לשים את הקטע ש"האי" זכתה ביוטיוב ? כלומר אני רוצה לשים.. ואתה תשים בפליקס

8דושנקה8

New member
מצטרפת לבקשה שלך על השמיניה ומבקשת שתעלי\ו אם

אתם יכולים ליו-טוב או לפליקס כי לא יצא לי לראות למרות שממש רציתי... (הייתי בחוג- דרמה למי ששואל אבל היה כיף
)

אני אשים בפליקס וביוטיוב.

ולגבי השמיניה , אם מישהו ימצא את הקטע ש"השמיניה" זוכה אני ממש אודה לו

אין לי בעיה...../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

אבל לא נראה לי שיש צורך לשים בפליקס אם את כבר שמה ביוטיוב... ולגבי הקטע של השמיניה - מצטער, אבל אין לי...

dar dahan

Member
מגיע לסדרה "האי" לזכות...

ושיהיה מזל טוב לגיורא חמיצר ולצוות השחקנים/הפקה וכו' על הזכייה, וגם לי כמו לרוב מעריצי/צופי "האי" אין סבלנות לחכות לעונה השנייה שתעלה בנובמבר (מצדי שתעלה גם בדצמבר אבל...) ואני מקווה שהעוה הזאת באמת תהיה מוצלחת כמו שגיורא חמיצר אמר. ד"א אני מקווה שלמרות הידיעה בפנאי פלוס על כך שהסדרה אולי לא תמשיך לעונה שלישית תהיה ידיעה לא נכונה, כי שלוש עונות לסדרה כזו תהפוך את הסדרה הזאת ליותר טובה, אבל הכל תלוי איך תראה ותסתיים העונה השנייה כמובן...

rotem bobo

New member
אני אשמח לראות את קטע הזכייה ביוטיוב

אכן מגיע לסדרה לזכות , לגיורא יותר נכון =]
גיורא חמיצר

8דושנקה8

New member
בסוף הספקתי לראות את רגע הזכיה (בשידור החוזר)

אבל לא שמעתי את כול מה שגיורא אמר.... העליתם לפליקס\יוטוב?

snirf

Active member
מקווה שכך יהיה../images/Emo57.gif

ושבעקבות העונה ה-2 הרושם שלי על הסדרה ישתנה. כי בואו נודה העונה הראשונה לא הייתה "וואו". נכון,מדובר רק בעונה אחת...אבל בכ"ז.וול אחכה לעונה השנייה לראות אם המצב ישתנה

Superboi

New member
../images/Emo45.gifגם אני מקווה../images/Emo59.gif

ודווקא העונה הראשונה צריכה להיות "וואו!", כי היא זו שקובעת אם תהיה עונה שנייה (שאולי תהיה יותר "וואו"), וסביר להניח שמי שלא אהב אותה לא ינסה לצפות בעונות האחרות.

למעלה