האי פוד הגיע!

אילנדיל

New member
האי פוד הגיע!

היה מאוד מרגש לפתוח את העטיפה
כמה שאלות- 1. פעם אחת ולתמיד- כיצד צריך להתייחס אל הבטריה? נברתי מעט בארכיון הפורום ומצאתי תשובות שונות ומשונות. לא טוב להשאיר את האייפוד מחובר כל הזמן? להטעין כל פעם רק ארבעים אחוז? פעם ראשונה להטעין ארבע שעות? בקיצור, אשמח להבהרות בנוגע לסוגיית הבטריה. זהו בעצם.. שאלה אחת
תודה

מזל טוב , ותהנה ../images/Emo13.gif

לגבי הסוללה תחילה תטעין בפעם הראשונה עד שהאישור שהטענה תסתיים בהודעה עם V ירוקה
ולאחרי זה עדיף שתתטען רק כשצריך אז לחבר למחשב בשביל להעביר ולעדכן ולנתק בסיום לא כדאי להטעין יותר מידי לא בריא לסוללה תהנה

אילנדיל

New member
תודה!

רק לעדכן- הטעינה הסתיימה (ממש מהר...) ובינתיים אני לא מצליח להעביר את השירים
בהתחלה המחשב בכלל לא זיהה את המכשיר, אבל האייפוד טען שאסור לנתק אותו. הפעלתי את המחשב מחדש והוא זוהה והכל הסתדר. אבל מה? האייטיונז טוען שהאייפוד כלל לא מחובר
עדכונים בהמשך..

אילנדיל

New member
קצת פרטים

כל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב, המחשב טוען שצריך לפרמט את האייפוד כדי שהוא יוכל לעבוד על הפי סי שלי. כל פעם מחדש... משהו פה מוזר מאוד..

weird dust

New member
הוא כבר החמישי שהגיע והיתה לו אותה

בעיה, יכול להיות שזה משהו כרוני? לא זוכר שפתרנו ממש משהו ממה שהיה אז.

אילנדיל

New member
הכל עובד ../images/Emo70.gif

בצורה מסתורית לגמרי המחשב זיהה את האייפוד והכל עובד. ניסיתי גם דרך היו אס בי וזה אכן לאט מאוד יחסית לפיירוויר.

weird dust

New member
באג מוזר

אבל באמת זה קטע כזה שבהתחלה המחשב לא מזהה את האי פוד.

רק אצלי זה לא עשה בכלל בעיות??

ברגע שקיבלתי את המיניפוד שלי חיברתי אותו למחשב (אחרי טעינה של 5 שעות כמובן) והוא ישר ביקש שם ואת הקוד שמודפס על האייפוד מאחורה למטה בקטן ומאז זה עובד יופי
(אולי בגלל שכל האלה עם הבאגים נקנו בארץ?, כי שלי נקנה בלוס אנג'לס)

roy27787

New member
בהתקנת ה itunes...

עם הדיסק התקנה שהוא קיבל.... גם אני הייתי מרוצה מהאייפוד עד לא מזמן ולא נדרשו לי הסרות והתקנות מחדש שלו....איך שהוא הגיע הכל רץ חלק... רק עכשיו....:( הוא מת......

אילנדיל

New member
שלי נקנה בניו יורק

והעיקר שעכשיו הכל עובד
יש אפילו איי סקין כחול ויפה מהחדשים

weird dust

New member
זה נהיה פורום של מהגרים ממש ../images/Emo6.gif

צריך לעשות סקר למי יש אי פוד צבר
(שימו על זה קוצים וזה יראה כמו קקטוס)

Antigo

New member
המחשב שלי מזהה אותו אבל,

המחשב שלי מזהה את האי-פוד כשאני מחבר אותו אבל רק שה-user שלי נפתח ראשון. למי שיש xp - כשפותחים ת'מחשב ונגיד פותחים ראשון user אחר זה לא יזהה אחרי זה את האי-פוד ב-itunes ב-user שלי. מישהו יודע אם יש פתרון לבעיה הזאת? תודה.

למעלה