האכלת הנחשים

o r i 6 6 6

New member
האכלת הנחשים

היום עבר שבוע מאז הפעם האחרונה שהם אכלו ורציתי לדעת אם כדאי לי להאכיל היום או לתת להם עוד זמן להתרגל, כי הם אצלי רק שבוע

naja

New member
אם יש לך סבלנות-חכה עוד כמה ימים.

בד"כ מומלץ לחכות שבועיים עם נחשים חדשים, אבל אני לא מכיר הרבה חבר'ה שיש להם את הסבלנות. אם זו האכלה ראשונה אצלך, אז תן להם טרף קטן יחסית ואם אתה נותן אותו חי והם לא ניגשים אליו מיד, תוציא אותו בתוך כמה דקות ואל תתן לו להסתובב לידם.

o r i 6 6 6

New member
נראה לי

שהם די רעבים כי בגלל ההעברה אלי שהם היו צריכים לנסוע ובקור אחרי אוכל אז הם הקיאו ואם הם הקיאו הם בטח רעבים...אני ינסה לתת להם עכבר קטן יחסית ואם לא יאכלו אני יחכה עוד כמה ימים וינסה שוב.

naja

New member
אם הם הקיאו תחכה עוד כמה ימים.

לדעתי לא רצוי להאכיל נחש שהקיא לפחות למשך שבועיים לאחר ההקאה, גם אם ההקאה הייתה כתוצאה מהמעבר ולא מאיזו סיבה רפואית. לגבי הרעב שלהם-זה בעיקר פונקציה של טמפרטורה. ככל שהטמפרטורה גבוהה יותר(עד הגבול האופטימלי) הנחש יותר פעיל ולכן מעוניין יותר במזון.

o r i 6 6 6

New member
קצת מאוחר מדי

כי הם כבר אכלו לפני שקראתי את ההודעה שלך...אבל הם לא פחדו בכלל אכלו בכיף ובלעו יופי..הם ממש קפצו...זה כ"כ יפה

naja

New member
טוב.

אז רק תקפיד להחזיק אותם בטמפרטורה טובה שיעכלו כמו שצריך ואל תחזיק אותם בימים הקרובים.

o r i 6 6 6

New member
אין בעיה

הטמפרטורה בצד החם עכשיו 34(!) מעלות וגם יומיים שלושה אני לא יוציא אותם עד שתירד הבליטה לגמרי.... היה קטע מצחיק לאללה אבל כשהנקבה לחצה על העכבר יצא לו כדורים של חרא ואני וחבר שלי(שממש התרגש לראות נחש אוכל) מזה צחקנו

o r i 6 6 6

New member
איך?

שמע זה גן לי נראה קצת קיצוני נגיד בצד הקר יש 20 בחם 34 אז אולי אני ישים את הכבל רק על שליש מהפלסטיקיה? עקרונית לגופרים קראתי שטוב בין 23 ל29 אבל בטח באמצע הטרריום ככה יש טמפ' טובה...ואני מדבר על 34 קרקע.(אם זה משנה) באוויר יש הרבה פחות

קרקע זה החלק החשוב

במיוחד לנחשים של חיים על עצים כמו הגופרים. אני מציע לך להניח עיתון או מגבת על הכבל חימום ועל הבידוד הזה להניח את הטרריום, את הטמ"פ תוכל לכוון לפי עובי הבידוד בו אתה משתמש במקרה וזה עיתון פשוט תוסיף או תוריד דפים בהתאם לצורך.

naja

New member
כבל.

אורי שלום. הרעיון(והיתרון) של שימוש בכבל, זה שניתן להשתמש באיזה אורך שרוצים. אם חם מידי, מושכים החוצה חלק מהכבל, ואם קר אז מכניסים פנימה. יותר פשוט מזה אין.

למעלה