האכלת זיקית

Faded Star

New member
האכלת זיקית

שלום לכל חברי הפורם אני קוראת כאן כבר כמה שנים אבל לא משתתפת בדיונים. אני פשוט חולת זוחלים ועד הצבא היתה לי יגואנה שנה שנאלצתי למסור כי כולם בבית די פחדו ממנה. היום בהיותי הולכת מהצבא ראיתי זיקית ממש יפה מטפסת על העץ ולא הצלחתי שלא לקחת אותה אלי הביתה ואני ממש רוצה לגדל אותה. הבעיה שלי היא שלפי כל מה שקראתי על זיקיות אני אמרוה להאכיל אותה בתולעים וצרצרים בנוסף לירקות והפירות. הבעיה היא שאין לי מושג מאיפה אני משיגה אותם. ניתן להאכיל את האזיקת בבשק בקר חי שחתוך לפרוסות ממש דקות, כי אני ממש פוחדת להזיק לה? תודה מראש

הבעיה שלך היא אחרת

וגם של הזיקית... הזיקית ש"לקחת" היא ערך טבע מוגן. "לקחת" אותה זה עבירה על חוק חיות הבר. אם את רוצה לגדל זיקית תבדקי לגבי האופציה של זיקית תימניה, מדי יש כאלו למכירה. תשחררי את הזיקית באזור שבו היא נמצאה כדי שתוכל להמשיך לחיות ובעיקר להתרבות דבר שלא יקרה כשהיא ברשותך. ולא, זיקיות לא אוכלות פרות או חלקים שלהן.

Faded Star

New member
סבבה

תודה על התשובה אבל זה לא אומר שצריך להיות ציניים " פרות או חלקים שלהם" סה"כ לא ידעתי ולא רציתי לפגוע בא בגלל זה שאלתי .עם כזאת גישה לא מגיעים רחוק...

omer356

New member
הוא לא היה ממש ציני

בסך הכל מדובר בהיגיון פשוט.(שזיקית לא אוכלת פרה..) בכל מקרה גם זיקיות תימניות לא ניתן לרכוש. זיקיות אסורות לגידול בארץ.

למעלה