האכלת חתולים בבניין ע"י שכנתי והעלמות חתולים

itay2511

New member
האכלת חתולים בבניין ע"י שכנתי והעלמות חתולים

שלום רב!

חייב עצתכם, אני אישית מגדל בבייתי זוג חתולים, שכנתי מאכילה מול הכניסה לבניין על הספסל חתולים בצהריים, ויש לפחות 2 חתולים שנכנסים לבניין באופן קבוע, אני אישית לא מפריע לי הנושא, ואפילו לקחתי לטיפול כמה פעמים את החתולים של שכנתי לבקשת, אך לצערי כבר 2 חתולים נטרפו ע"י כלב משוחרר מול העיניים שלה, ועוד חתולים נעלמים או מתים לה, והיא ממשיכה בשלה למרות שאמרתי לה שבטח אנשים רעים יוזמים את זה, והיום גם ראיתי את אחד החתולים שבקושי יכול לפקוח עיניים והם אדומות, והיא אפילו אומרת לי שזה מגז פלפל, לא ברור לי מה קורה וזה די מעצבן אותי כי חתולים כאלה טובים ונחמדים שבאים לכל אחד פתאום נעלמים, כשאמרתי לה לנסות ולא להתגרות בשכנים, ואולי ברגע שרואה את הכלב לזרוק עליו אבן או לתת לו מכה משהו אולי לרות מאיפה בה, היא התחילה להתעצבן עליי כאילו אני מאשים אותה במקום לנסות לפתור את הבעיה,
למישהו יש רעיון מה לעשות עם הנושא הזה? כולל הכלב שבה להרוג לה כאן חתולים, שאני מאמין שיהיו עוד...

אשמח לתשובה
איתי

ארמורגם

New member
הפיתרון לאלימות אינו אלימות

זריקת אבן על הכלב או הכאתו לא יפתרו את הבעיה, ורק יסבכו את שכנתך.
במקרה של כלב משוחרר ללא רצועה, יש לקרוא לפקח שילכוד אותו ובעליו ישלם קנס.
&nbsp
מכיוון שישנם שכנים שנוכחות החתולים מפריעה להם, יש להתחשב בהם ולהאכיל במקום צדדי, עדיף בשעות החשיכה. יש לעשות זאת לטובת החתולים, מכיוון ששכנים לא מרוצים נוטים להוציא את תסכולם על החתולים.
&nbsp
נשמע שגם אתה וגם שכנתך חובבי חתולים, וחבל שתריבו ביניכם. עדיף שתאחדו כוחות ותמצאו פיתרון למען החתולים. תזכרו ששניכם בצד של הטובים.

&nbsp
נ.ב.בנוסף להאכלה, חשוב מאוד מאוד לדאוג גם לעקר ולסרס את החתולים, אחרת הם ימשיכו להתרבות ולהגביר את המטרד גם לשכנים וגם למאכילים.

itay2511

New member
לקרוא לפקח באותו הרגע זה קצת בעייתי,זריקת אבן או בעיטה תפחיד

את הכלב ואז הוא ירפה, אמרתי לה שתעקוב אחרי הכלב בכדי לראות את בעליו, היא מתעקשת שלהאכיל מתי שהיא רוצה, ולא מעוניינת להאכיל קצת רחוק יותר, נושא בעייתי, שהאמת חבל לי על החתולים שלה היא לוקחת את הנושא קשה מאוד, עייפתי מלייעץ לה שתעשה מה שהיא רוצה, חבל!
תודה על התשובה
איתי

למעלה