האכלת חתולים בגבעתיים-עבירה על החוק

shanty.G

New member
האכלת חתולים בגבעתיים-עבירה על החוק

זוכרים את הסיפור על הגברת מגבעתיים שקיבלה דו"ח על האכלת חתולים? אז הנה לפניכם הכתבה על המקרה, מתוך המקומון ר"ג-גבעתיים. עיריית גבעתיים טרם הבינה (זה יגיע בסוף) את התרומה של החתולים לסניטריה ברחובות. בינתיים הם מעדיפים לקנוס אנשים יקרים המשקיעים ממרצם וזמנם להעניק לחתולי הרחוב חיים טובים יותר. שימו לב, המשפט יתקיים ביום ראשון הקרוב, בשעה 8:30 בבוקר, אצל השופט יונה אטדג´י, בבית המשפט לעניינים מקומיים, רחוב המעורר 11 גבעתיים. אנא הפיצו את המידע על המשפט, החתולים בגבעתיים זקוקים לכל תמיכה אפשרית! שילחו תגובות למקומון: פקס: 5614543-03 או לכתובת: המקומון ר"ג גבעתיים האחים מסלוויטה 15 ת"א.

אבל אולי בכל זאת יש פתרון אחר ../images/Emo12.gif

למשל אותה גברת נחמדה (שאני מאוד מעריכה את מעשיה) היתה יכולה להביא את החתולים אליה הביתה ולהאכיל אותם ואז לשחרר אותם לחופשי אחרי שאכלו ושבעו. או שאם אין בשום אופן אפשרות להביא אותם הביתה אז לדאוג שהם יהיו בסביבה הקרובה במקומות שבהם ההאכלה של החתולים לא צריכה להפריע לאיש. למשל אחותי פעם נהגה להאכיל מספר חתולים ליד הבניין שגרנו בו. הם היו מסתובבים בחצר הבניין ו/או שהיו מביאים אותם למקלט של הבניין כדי להאכיל אותם וכך זה לא הפריע ליותר מידי אנשים.

shanty.G

New member
נטע יקרה

מי אמר שהיא לא מאכילה חתולים בקרבת ביתה? יש מאכילי חתולים שמבקרים בכמה וכמה תחנות האכלה באזור מגוריהם. בלתי אפשרי לאסוף את כל החתולים למקום אחד, גם מבחינת ה"מטרד" ה"מרוכז" שימשוך הרבה יותר תלונות, וגם מבחינת ההרגלים של החתולים לטריטוריה שלהם. לא צריכה להיות כל סיבה לשכנים להתלונן, בעיקר במקרה שההאכלה מבוצעת בצורה מסודרת, נקיה ומבוקרת.

pazro

New member
אם אנשים מאכלים חתולי רחוב, אז...

למה שהחתולים ירצו לרוץ אחרי עכברים? זה נשמע לי הרבה יותר קשה.

d u d

New member
תאמין לי...

החתולה שלי בבית אוכלת יותר ממני ועדיין מחסלת את כל הג´וקים בבית...

Eclipsed 0

New member
אני מאכילה את החתולות שלי,

והן רודפות אחרי מזיקים בכל זאת. נראה שהן נהנות מזה.

Gal-Mo0D

New member
אז למה החתולה שלי אוכלת מקקים

למרות שהיא אוכלת המון ?

morality

New member
גל, זה בגלל יצר הצייד שלה ../images/Emo180.gif

החתולים שלי צדים ג´וקים ולאות הערכה מביאים לי אותם מפרפרים... למיטה. אתה יודע כמה קשה לשקם ג´וקים?

Gal-Mo0D

New member
יש סכנה פסיכולוגית לחתולה אם

אני מנסה להציל את הג´וקים האלה לפני שהיא תופסת אותם ? כאילו, אם היא מתחילה לרדוף אחריהם ואני מחלץ אותם, היא עושה מיאו עצוב כזה, יש סיכוי שזה יפגע בה פסיכולוגית איכשהו ?

tipid

New member
בהחלט אעזור בנושא כמבוקש!

ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! וחודש טוב לחודש אב הבא עלינו לטובה תמר

d u d

New member
שיט, שכחתי לגמרי מהמשפט היום...

מישהו היה שם? ספרו....

לילךLilach

New member
עיריית גבעתיים מסרבת להגיב לנושא

וואלה:8.7.02 כתבי וואלה פנו לעיריית גבעתיים וביקשו תגובות לתביעה הפרודקסלית שלהם כנגד מאכילות חתולי רחוב ,אין תגובה בנתיים. גם בגבעתיים: אסור להאכיל חתולי רחוב ארבע מתושבות העיר שהאכילו חתולי רחוב עומדות למשפט; האשמה: "זיהום הרחוב"; סירבו לשלם קנס בסך 380 שקל; במשפט דומה שנערך בירושלים פסק השופט לטובת מאכילות החתולים, ונגד העיריה

למעלה