האכלת חתולים

grayart

New member
האכלת חתולים

שלום לכם, אני חדש כאן ויש לי שאלה אליכם מאכילי החתולים. אני גם במושב , שדות עציים, המון שטח פתוח והמוני חתולים. יש לי בחצר היום מעל עשרה חתולים , כל פעם חלק הולכים ואחרים באים. כשיש אוכל בחוץ בשפע , מגיעים עוד ועוד חתולים רעבים , הם צצים רזים רעבים רועדים , ותוקפים את המזון כמו משוגעים. היו תקופות בהן אחותי הייתה גרה כאן , ומספר החתולים היה מגיע לעיתים עד כ שלושים , ארבעים, ואפילו יותר . העניין הוא שאין באפשרותי לממן האכלה של חמולה כל כך גדולה , כך שבדרך כלל היחידים שזוכים בארוחה טובה הם הקבועים שלי. רציתי לשאול את חברי הפורום על דרכים ושיטות להאכיל מספר גדול מאוד של חתולי רחוב , כך שישאל לי כסף בשביל אוכל גם לעצמי
תודה

vegan

New member
נסה ליצור קשר עם מסעדה או אולם

נסה ליצור קשר עם מסעדה או אולם אירועים ולבקש שישמרו לך את השאריות. אולמות בעיקר זורקים כל יום כמויות אדירות. אפשר גם לנסות לגייס משפחות במושב שיעבירו לך את השאריות. לשימוש בשאריות ייתרון נוסף - כאשר אתה קונה מזון לחתולים אתה משלם עבור הרג של בעלי חיים שמהם מכינים את המזון, כדי להאכיל בעלי חיים אחרים. בכך הצלת בעלי חיים על חשבונם של רבים אחרים. כשאתה משתמש בשאריות שאחרת ייזרקו לפח, לא תרמת לפגיעה בבעלי חיים ועזרת נטו לחתולים.

לילךLilach

New member
היי גרי

ישנם חנויות שמוכרות מזון יבש למאכילי חתולי רחוב בהנחות , עבור על כל החנויות ברשת ,הנה רשימה חלקית שאספנו. זה לא מזון מהליגה הראשונה אבל עדיף מאשר לא לתת להם לאכול בכלל. לגבי התרבות בלתי מבוקרת: חשוב מאד לדאוג לעיקור וסירוס כל חתולי הרחוב שאתה מאכיל ,אם לא תעשה כן הן ימשיכו להתרבות בקצב והבעיה תלך ותחמיר. לגבי שאריות -אני ממש לא ממליצה ,אין לדעת מה הן מכילות ,יכול להיות שהם מכילות עצמות וסוגי מזון שמזיקים לחתולים ,כמו אוכל שמכיל תבלינים וכו.

feline9

New member
בהמשך לדברי לילך

עדיף להשקיע כסף בהתחלה בעיקור הנקבות בהריון, אח"כ נקבות ואח"כ את השאר. גם אם זה טיפין טיפין זה יכול להוריד את עולויות ההאכלה לטווח הרחוק. בהצלחה וכל הכבוד!!

האפי לי

New member
בסופרים גדולים ובאיטליזים (צר לי)

זורקים המון כמויות של בשר שפג תוקפו למכירה אפשר לנסות להגיע איתם להסדר, ואני גם מכירה אנשים שפשוט פותחים את הפח הגדול שמאחורי הסופר ושולפים את שקי השאריות

למעלה