האכלת חתול רחוב

rays of sun

New member
הי, מקווה שזה המקום הנכון לשאול - אם לא אני אשמח שתפנו אותי 🙃

יש חתול רחוב שאני מאכילה מאז שהוא היה גור. יש לי גינה צמודה לבניין עם כניסה נפרדת - ב99% מהזמן אין בה שכנים. כשיום אחד הגור הופיע רציתי להכניס אותו לבית אבל אמא שלי לא הסכימה ומאז אני שמה לו אוכל ושתייה פעם ביום בשעה קבועה .

בתקופה האחרונה (אחרי כמעט שנה וחצי שזה ככה) הגיעה חתולה נוספת, היא כל פעם דוחפת אותו מהאוכל , לא נותנת לו לאכול ושורטת אותו כשהוא מנסה להתקרב.

אני לא רוצה לשים 2 קערות אוכל נפרדות. אני מבינה את ההגיון אבל, בכל זאת זה לא שטח פרטי שלנו ואני לא רוצה להאכיל מושבת חתולים שלמה.

האם אתם מכירים דרך בה אני אוכל להמשיך ולהאכיל רק את החתול הקבוע?
אני ממש מרחמת עליו ולא בטוחה מה לעשות ..

dimitrygo

Active member
מנהל
זה לא שטח פרטי שלך כמו שכתבת ואת לא יכולה לשלוט בו. את לא יכולה למנוע מהחתולה הזו ולא מחתולים אחרים להגיע לגינה הזו.
אם את לא רוצה להאכיל חתולים אחרים באופן כללי את יכולה להאכיל את החתול הקבוע אצלכם בדירה.
אחרת תשימי מזון ומים לחתולים אחרים במקום אחר יותר רחוק מהגינה הזאת במקום שלא יפריע לאף אחד.

דגלמנגל

Well-known member
הי, מקווה שזה המקום הנכון לשאול - אם לא אני אשמח שתפנו אותי 🙃

יש חתול רחוב שאני מאכילה מאז שהוא היה גור. יש לי גינה צמודה לבניין עם כניסה נפרדת - ב99% מהזמן אין בה שכנים. כשיום אחד הגור הופיע רציתי להכניס אותו לבית אבל אמא שלי לא הסכימה ומאז אני שמה לו אוכל ושתייה פעם ביום בשעה קבועה .

בתקופה האחרונה (אחרי כמעט שנה וחצי שזה ככה) הגיעה חתולה נוספת, היא כל פעם דוחפת אותו מהאוכל , לא נותנת לו לאכול ושורטת אותו כשהוא מנסה להתקרב.

אני לא רוצה לשים 2 קערות אוכל נפרדות. אני מבינה את ההגיון אבל, בכל זאת זה לא שטח פרטי שלנו ואני לא רוצה להאכיל מושבת חתולים שלמה.

האם אתם מכירים דרך בה אני אוכל להמשיך ולהאכיל רק את החתול הקבוע?
אני ממש מרחמת עליו ולא בטוחה מה לעשות ..
אם את רואה שהיא דוחפת אותו ומונעת ממנו לאכול, אז סימן שאת במקום כשהוא אוכל. למה שלא תגשי ותזיזי אותה? את הרי יותר גדולה ממנה. כשהוא מסיים לאכול, נקי אחריו ואל תשאירי כלים ומזון בשטח. לגבי נקודת האכלה לחתולי רחוב - דימיטרי נתן לך את התשובה המתאימה.

rays of sun

New member
אני לא תמיד שם - יצא לי כמה פעמים להיות והבוקר ראיתי אותה ממש שורטת אותו כשהוא ניסה לאכול גם.
אני אנסה להשאר בסביבה כשאני מביאה את האוכל ו ראה איך זה הולך.
לגבי הכלים אני תמיד מנקה אחרי. 🙃

*אחת

Member
אני משאירה בגינה המשותפת כלי עם מים טריים לחתולים. זה לא צריך להפריע לאף אחד ובמזג האוויר הזה זה בפירוש צב"ח. לגבי מזון, באזור שלי מצאתי שיש פינות האכלה סמויות ומוסלקות במרחב הציבורי. אם החתולה נראית טוב, יכול להיות שגם באזור שלך.

למעלה