האכלת יתר?

gali melenboim

New member
האכלת יתר?

לאחר דפדוף בפורום (מקצועי להפליא) עלתה לי המחשבה שאולי אני מאכילה את מיכל יותר מידי... מיכל ינקה עד גיל 3 שבועות ואז הלחתי להוסיף מטרנה ובהדרגה הורדתי את ההנקות לגמרי. בהתחלה ננתי לה 60CC והיום (גיל חודש ושבוע) היא אוכלת 120CC (!!!) אבל! פולטת המון (יש עוד שאלה שלי על הפליטות אבל זה היה לפני שהבנתי שאולי זה האכלת יתר...) אנא, תשובתכם...

האכלה

ליממה תינוק בגילה צריך לאכול כ 150 סמק אם היא 4 קג 600 מספיקים כל ארוחה של 120 ל 7 ארוחות ביום כנראה הנה הגורם לפליטות הסמכי כלכלה המנעי מהאכלת יתר ובהצלחה

gali melenboim

New member
הסמכת כלכלה?

אני חדשה בעסק, מה הכוונה, איך עושים את זה? אגב, יש לי תור אצלך לאמצע יולי...

gali melenboim

New member
נסיונות שיפור

ראשית תודה על התשובה המהירה. אתמול במשך כל היום ניסיתי לתת לה 60 בכל ארוחה וקרו שני דברים: 1. היא ביקשה כל שעתיים, ולעיתים פחות מזה ולעיתים קצת יותר. (לפני אתמול היא אכלה כל 3 שעות) 2. לאחר כל ארוחה, היא עשתה רושם שהיא נשארה רעבה - לא היתה שלווה, בכתה לאחר הוצאת האוויר, ולקח לה זמן להירגע. (דבר שלא היה קיים לפני שהורדתי בכמות.) בנוסף, היא פלטה גם אחרי ה-60!!! אמנם כמויות קטנות בהרבה... אבל עדין יש לי תחושה שזה המון ולא הגיוני. אז יש כמה שאלות: 1. האם יכול להיות שהגורם לפליטות המרובות (גם כשהיא ישנה - היא מתעוררת, פולטת ומתקשה להירדם חזרה) ולעיתים גם שעה או יותר אחרי האוכל) - האם הגורם הוא הגרייפווטר? 2. האם שווה לנסות להחליף את האוכל ממטרנה חלבית למשהו אחר? ואם כן, מה מומלץ? תודה שוב, וסליחה על האריכות...

gali melenboim

New member
דר' וסרמן...

במשך היום המשכנו עם שיטת 60CC לארוחה ומיכל באמת פולטת הרבה פחות. אבל עדין נראית קצת עצבנית בסיום כל ארוחה וכאילו נשארת רעבה. הפחד שלי הוא שיש לי זיכרון טרי של ההתנהגות שלה עם רעב: כשהנקתי אותה בהתחלה, היא היתה נרדמת על הציצי וישנה יותר מ-4 שעות לעיתים (היתה בת שבועיים) ולפני מספר ימים, היתה לנו פשלה עם המים הרתוחים והיה בהם מלח לימון ולא ידענו, כך שהיא אכלה ממש מעט מהבקבוק ונרדמה לעוד 5 שעות כאליו היא מעדיפה לישון מאשר לאכול או לבכות לאוכל. האם יכול להיות דבר כזה? בטיפת חלב אמרו לי שיש לתינוקות לפעמים תכונה לישון כדי לא לסבול את הרעב... משהו כזה. אשמח לקבל תשובות...

למעלה