האכלת קינג בבירית!!

צימחוני

New member
האכלת קינג בבירית!!

אני רוצה לדעת האם אני יכול לתת לקינג שלי את הבירית שלי לאכול??? ואם יש סיכונים בדבר זה...?

יש סיכונים

ואני ממש לא בעד קניבליזים. הסיכנוים נובעים מכך שהבירית היא לא חלשה כמו מכרסם שתביא לקינג, יש לה שיניים ודי כוח כדי לפצוע את הנחש. למה לך להאכיל קינג בבירית?

צימחוני

New member
לא יודע רציתי לדעת אם אני יכול...

יש לי בירית שאין לי מה לעשות איתה אבל לא משנה גם ככה אני לא רוצה כ"כ לעשות אתזה...

naja

New member
לא מומלץ בכלל.

מה הסיבה שאתה רוצה לעשות את זה? הסיכוי שהקינג שלך יחטוף מחלה או טפילים הוא ממש גבוה כשאתה נותן לו לאכול זוחל אחר, במיוחד כזה שקרוב לוודאי הגיע מהטבע. המכרסמים שאנחנו משתמשים בהם להאכלה כמעט ולא מכילים טפילים\חיידקים שפוגעים גם בזוחלים, אבל זוחלים אחרים בטוח מכילים והם יכולים להעביר את זה בקלות מאחד לשני. בקיצור רד מהרעיון הזה. אם אתה כ"כ רוצה להיפטר מהבירית שלך, תרום אותה למישהוא מהפורום ואני אתן לך עכברים במתנה שיספיקו לחודש האכלה.

צימחוני

New member
אוקיי טובבב

אני מוכן לתרום אותה למישהו מהפורום תמורת 16 וולדות... מאיפה אתה??

o r i 6 6 6

New member
16 ולדות

זה חודשיים בשבילו כי הנחש ואכל 2 בשבוע. אולי תעביר אותו לבוגרים? הוא כבר נראה לי מספיק גדול.

צימחוני

New member
מה זה נראה לי מספיק גדול???

בכלל לא קיבלתי את הקינג עדיין?? איך בכלל ראית אותו?? ובאמת זה חודשיים. 16 וולדות זה איזה 20 שקל...

o r i 6 6 6

New member
אל תשכח

שאתה זה עם הבעיה פה ועושים לך "טובה" אז אתה לא עומד לקבל ולדות בסכום שווה ערך לנחש...עניין של היצע וביקוש

Liron Samuels

New member
צמחוני כנס

תרים אלי טלפון 066362121 אני מכיר מישהו שמעוניין בבירית.

naja

New member
צימחוני.

אם עוד לא קיבלת את הקינג אז מה כל הרעש? כשזה יהיה אקטואלי תעדכן אותנו. ועל הכמות של הוולדות אנחנו עוד נדבר(בוא נאמר שאם הקינג שלך יסכים לאכול ולדות של חולדות אז הוא מסודר לחודשיים-שלושה....)

ואם כבר, שאלה בנושא .

האם חולדות קטנות, בגדול של עכבר בוגר בערך יותר משביעות את הנחש?. הכוונה יש יתרון בהאכלה של חולדות בגודל המתאים?. תודה

naja

New member
לדעתי.....

עכבר באותו הגודל של חולדה, תמיד עדיף על חולדה. אצל מכרסמים צעירים, העצמות עדיין לא גמרו להיבנות ומערכת העיכול שלהם עדיין לא פעילה כמו אצל הבוגרים ולכן הם מכילים פחות מרכיבים שחיוניים בשביל הנחש. לכן עכבר בוגר יכיל יותר מרכיבי מזון וסידן שהנחש יוכל לנצל, מאשר חולדה בגודל זהה(בת 2-3 שבועות)

למעלה