האלבום בחוץ!

האלבום יוצא לאור!!!

היי חברה, אחרי כל כך הרבה זמן של עבודה האלבום הראשון שלי "הזה זה מתחיל" יגיע לחנויות ברחבי הארץ מיום שיש ה-10 באוגוסט. אני רוצה להודות לכם על כל התמיכה ומקווה שתהנו מהאלבום. תודה רבה, יפתי

moshe alfasi

New member
יש מישהו שכבר הספיק להתחדש באלבום

ביום שישי? אני קונה כמעט כל אלבום היפהופ ישראלי שיצא משנת 2000... ולמרות הסינגלים הלא מעניינים, אני אוהב את השירים ההזויים של יפתי... יפתח, נשבע שלא היה שווה לשלוח לך שירים באייסיקיו, אם לא הכנסת את אמנון ותמר לאלבום, איזה שיר גדול. שתהיה שבת שלום.

S16 זה אני

New member
הרבה בהצלחה אחי

קח שנה אחת אחורה בדיוק זה היה התאריך שהוצאתי את האלבום הראשון שלי "וככה זה התחיל"
בכל מקרה שיהיה הכי בהצלחה בעולם ושתדע שאנחנו תמיד כאן לעזור ולתמוך S16

dudig19

New member
גם אני כמוך.

כל דיסק חדש שיצא מאז 2000 יש לי אותו. ויש גם כמה מלפני. יש לך נדירים? כמו ישראלים עצבניים 1:1, קול הרחוב, מקרופון למקסימום, סחוטרי וכאלה? אני מחפש בנריות...

moshe alfasi

New member
כל מה שהזכרת חוץ מ-מיק למקס...

מקוריים בלבד. לא מקוריים- ממש קשה להפתיע אותי.

dudig19

New member
יש לי את מיק למקס הראשון והשלישי.

רוצה להחליף? אני צריך את ישראלים עצבניים, קול הרחוב וסחוטרי.

moshe alfasi

New member
אין מיק למקס3... קוראים לזה "קול הרחוב".

ואין מצב אחי, אני מבסוט עם מה שיש לי... מיק למקס הראשון אמנם נוסטלגיה ואולדסקול, אבל בנינו, אלבום בררה לגמרי. לעומת זאת, ישראלים עצבניים זה אלבום מגניב... קול הרחוב- רגיל עד לא טוב, וסחוטרי מיקסטייפ ענק.

dudig19

New member
אז איך לכל הרוחות אני משיג?

אתה לא יכול לשלוח באייסי? אני מת להשיג את ישראלים עצבניים.

המון המון בהצלחה יאלה נחכה לסופש...

מקווה שבאלבום יהיו גם שירים עם אגו כיאה לראפר וגם אם לא העיקר שיהיו שירים טובים . . .ושוב בהצלחה

dudig19

New member
בהצלחה אחי

מחכה כבר לפלטינה... אחי, שיהיה המון בהצלחה. מחכה בכליון עיניים. שלך, דודי.

מחר יהיה עוד מזל טוב

:Sקיצוררר.....מזל טוב על האלבוםםםםםםםם........אקנה אותו תהיה בטוח....ובטוח שנהנה ממנו....

קמינסקי

New member
בשעה טובה ומוצלחת!!!!!

אחרי 4 שנים של עבודה.. הגיע הזמן. אחי שיהיה את כל ההצלחה שבעולם רוצו לקנות חבריםםםםםםם וכמובן שמחכים לשבוע הבא לתגובות!!

עדיין לא קניתי

לא יצא לי....ולקרייה תמיד זה מגיע באיחור....אני לא לחוצה על הקנייה...אני יקנה אותו כבר החודש......=]

קמינסקי

New member
חברים מי קנה את האלבום????

אני קניתי ואני שומע אותו כבר 200 פעמים רצוף למרות שאני מכיר את כולו בעל פה חחח יאללה חברה מי שקנה אנחנו מחכים לתגובות ומי שעוד לא קנה למה אתם מחכים?????????

למעלה