האלבום דלף לאינטרנט

RenanaD

New member
האלבום דלף לאינטרנט ../images/Emo2.gif

מעניין מי האידיוט שאיפשר לזה לקרות... הבנתי שבאלבום שדלף הגרסה של Hurricane זו הגרסה עם קניה ווסט. ובאלבום שייצא לחנויות תופיע רק הגרסה עם ג'ארד, בגלל בעיות זכויות יוצרים של חברת התקליטים. אז נראה לי שאני כן הולכת להוריד את מה שדלף, למחוק את כל השירים חוץ מהספציפי הזה, לחכות לדצמבר, לקנות את האלבום, לשמוע את כולו - ורק אז לשמוע את הגרסה הזאת.

RenanaD

New member
ולפני שמתחילה פה סערה שלמה - לא, אנחנו נגד

הורדות. אם יש כאן אנשים שאין להם סבלנות לחכות יותר, סבבה, תורידו ותהנו לכם. אבל תקנו את האלבום כשהוא ייצא! כי רק אם תוציאו את הכסף שלכם עליו הלהקה תוציא עוד אחד אחריו. אז אל תדפקו את עצמכם ואותנו.

I AM7

New member
נו ברור...

מה נראה לך לפני שהאלבומים יצאו לא היה לי את השירים.. יש לי שירים עם גירסאות שונות.... להוריד באימיול?.. אה ואיך את יודעת שהאלבום דלף לאינטרנט?

RenanaD

New member
טוויטר ../images/Emo3.gif

אילו גרסאות שונות של שירים יש לך? סקרנת אותי!

I AM7

New member
יש את השירים שלא נכנסו לאלבומים...

יש את 93 Million Miles - רק שינוי במילה אחת(מה יצא להם מזה?!) יש gunnman - שיר דפוק buddha for mary - גרסה שאני אוהבת יש לי עוד שיר שהם שינו בו כמה מילים.....אני לא זוכרת..

RenanaD

New member
חידשת לי עם Gunman. זה בטוח שלהם?

ראיתי שכתוב עליו 30 Seconds To Mars feat. Blind Passengers. שיר קצת... מוזר

I AM7

New member
נכון מוזר...

אני אוהבת את המנגינה.. אני לא חושבת שזה שלהם בדיוק...אני חושבת שהם השתתפו בשיר עם הלהקה הזאת.. שמעת אבל את ג'ארד?..משעשע

ברורר שקונים

זהה בסוףף הולךך אליהם ועם הכסף הזה יהיה סיכוי שהם יגיעו לארץ הקודששש 3>3> גם תחשבו שזה תשלום על כל העבודה שהם עשו במשך כל כך הרבה זמן !!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif בדר"כ זה מה שקורה..

אבל בלי שום קשר אני מורידה את האלבום למרות שאני קונה אותו. איך אפשר להתאפק? חח

RenanaD

New member
בטח שאפשר להתאפק! הכי כיף לשמוע אלבום חדש

אחרי שהולכים לקנות אותו. פותחים את האריזה, קוראים את החוברת המצורפת... כל התהליך. מה זה שווה בלי זה?

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif זה נשמע מפתהXD

אף פעם לא ניסיתי.. כי תמיד הדיסקים מגיעים באיחור לארץ וזה מבאס :\

RenanaD

New member
אה, ובד"כ אלבומים דולפים שבועיים + לפני תאריך

היציאה הרשמי. פה הם באיחור
ועכשיו ברצינות - אם הבנתי נכון, השלוחה הגרמנית של EMI אחראית לפאשלה הזאת... לא נעים.

חחחחחח EMI מייצגים להקה אירופאית שאני אוהבת

ואני כועסת על הEMI הארופאיי בצורה בלתי מוסברת... כאילו הרסתם לאנשים את ההפתעה.. במיוחד לאשלונים והכי בעולם לג'ארד שאנון ותומו 0.0 אי אפשר לתבוע אותם או משו ?

STEMINEM

New member
30 Seconds To Mars Ft. Kanye West - Hurricane

שמעתי את זה.. מה קשור קני ווסט ?.. |:

RenanaD

New member
כן, יש שתי גרסאות לשיר הזה

אם אני זוכרת את הסיפור נכון, ג'ארד הקליט אחת כרגיל. יום אחד הוא נפגש עם קניה, השמיע לו הקלטות, סקיצות וכאלה, ובסוף גם שכנע אותו להשתתף ולשיר בעצמו. אבל אז חברת התקליטים נכנסה לתמונה וחירבה לו את כל העסק... הגרסה עם קניה נשארה מחוץ לאלבום בגלל זכויות יוצרים.

liron138

New member
בבקשה תסבירו לי מה קורה..!!!

איך האלבום דלף?..ואיך אני יכולה להשיג את השיר עם קניה ווסט?!....אני כולי בלחץ מההודעה הזאת עכשיו..!...חחח פליז תעזרווו!! וברור שנקנה את הדיסק!!!

לירון, תנשמי ../images/Emo6.gif

האלבום דלף כי כנראה חברת EMI בגרמניה, שהיא EMI היא שלוחה של חברת התקליטים שמייצגת את הלהקה באירופה, בטעות, לא יודעת איך, הדליפה את האלבום. ואת הוריקן את יכולה לחפש ב..לא יודעת יו טיוב? אני לא יכולה להמליץ לך על הורדות

אחרי כמה שיחות עם אנני

וכמובן שדיברנו על זה שכמה טיפשי להדליף את האלבום בערך 8 ימים לפני שהוא יוצא.. עליי לומר, שכמוך, גם אני אחכה. אמנם קניתי את הדיסק. אבל אם הלהקה רצתה שכולם יחכו עד ה-8 כדי לשמוע את הדיסק אז זה מה שאני אעשה

TyrAnnyA

New member
לגבי זה אני חייבת לומר

שאני שמחה שאני לא היחידה שחושבת ככה, כי כל החברות שלי הורידו, למרות שכמה מהן הבטיחו לא לשמוע את זה עד השמיני. זה די מאכזב אותי.גם אני מתה לשמוע את זה, במיוחד את Hight of the hunter ו-Hurricane , ויכול להיות שאני מקסימליסטית אבל אני רואה בזה בגידה בחברי הלהקה ובערכים שלהם שהם מנסים להשתיל בנו

למעלה