האלבום דלף!

britmel

New member
../images/Emo99.gif

אני מודה:) הורדתי.. לא יכולה להתאפק..
אני שומעת עכשיו את השירים:) ונהנת מכל רגע
שירים מדהימים כרגיל
מלללייי איזה כייף שהיא חזרהה
התגעגעתייי :) ממליצה בחום \@|

מי שהדליף עשה מעשה שלא ייעשה../images/Emo70.gif

זאת דעתי האישית לפחות. זה יכול להשפיע על המכירות של האלבום. אני, באופן אישי, ממש לא מתכוונת להוריד את האלבום מהאינטרנט. אני מתכוונת לחכות כמה זמן שיידרש עד ליצאת האלבום ואז אני אקנה אותו.

So What../images/Emo35.gif

ואם כולם יקפצו מהגג גם אנחנו נקפוץ
(די, אני נשמעת כבר כמו איזה מורה...) כל מי שמדליף כל אלבום, גם אם זה לא אלבום של מלאני לפי דעתי עושה משהו מגעיל. אנשים עובדים על האלבומים האלה לילות כימים. מגיע להם ליהנות מהכסף על האלבומים.

לא קשור

הדלפות של אלבומים יכולות להיות גם תעלול יחצני. חוץ מזה, מה הבעיה להוריד כשאת יודעת שבמילא את תקני את האלבום?

Ana Lyn Newkirk

New member
סנופ, זה עניין עקרוני..

גם אם המחאה הזו לא תגרום לשינוי מהפכני בעניין, לפחות שרית (וגם אני, לאור כך ששרית שכנעה אותי) נרגיש טוב עם עצמנו שלא שיתפנו פעוטלה עם המחדל הזה.. זמרת משקיעה ובסוף בגלל משהו שלא תלוי בה, היא צריכה לסבול מהפסדים במכירות.. אז לי אישית לא בא להיות ברמאות הזו.. אני אקנה את הדיסק כשהוא ייצא, כפי שמלאני ציפתה שיקרה כשהקליטה אותו..

הייתה לי תקופה שגם אני חשבתי ככה.

אני קצת מתביישת לספר לכם את זה, אבל מאז ומעולם אהבתי את מלאני. אבל בתקופת ה"ספייס גירלז" לא הערצתי אותה מכל הנשמה כמו שאני מעריצה אותה היום. אחרי שראיתי את הקליפ "I Turn To You" נדלקתי וקניתי את הדיסק המזויף שלה. (זאת הייתה תקופה שצורב בבית היה משהו נדיר.) ואחרי ששמעתי את הדיסק אז התחלתי ממש לאהוב אותה והשאר כמובן היסטוריה. חברה שלי התחילה לשכנע אותי והיא אמרה לי שאם אני אוהבת את האמן באמת אז כדאי שאני אקנה את הדיסק המקורי כי האמן משקיע בדיסק ואז אמרתי לה: "הרי לא חסר לה כסף...". ועכשיו אני מבינה שזה ממש לא קשור לזה. זה עניין באמת עקרוני.

למעלה