האלבום החדש דלף לרשת!!!!!!

the Sithari

New member
האלבום החדש דלף לרשת!!!!!!

אישית, לא יכולתי להתאפק ושמעתי אותו
ובכן, הממ.. הרושם הראשוני שלי הוא שזה מוזר. מאד מוזר. אבל עם כל שמיעה אני מחבב את השירים יותר! שירים שלדעתי הטובים באלבום- You're dead Play for blood Amerikhastan גם נחמד, אבל מוזר אחושרמוטה, ככה גם שיר הנושא. תהנו!, אבל תקנו גם את האלבום המקורי!

barlevy

New member
גם אני שמעתי

התרשמות ראשונית = אחלה אלבום אבל זו התרשמות ממש ממש ראשונית.. :)

JumpInTheFire

New member
וגם אני שמעתי

אבל אני מעדיפה לא להוריד.. אקנה כשייצא באופן רשמי :)

M e n s R e a

New member
כנ"ל

אני אפילו לא מוריד. נחכה לאלבום. זה כולה עוד איזה חודש, לא? אולי אפילו פחות

SV Design

New member
מה ?

האלבום דלף לרשת ? איך מישהו יודע ? ואני גם ממש משתדל להוריד כמה שפחות נראה לי אני אחכה לאלבום כשהוא יצא ותגידו יש מצב שהם ישנו משהו בו עד שהוא יצא ?

the Sithari

New member
איך מישהו יודע?

איך מישהו לא יודע? האלבום מסתובב בכל תכנת Torrents שקיימת בערך, והיה גם ביוטיוב עד שהסירו אותו. ואין מצב שישנו כלום, זאת הגרסה הסופית והאלבום יוצא עוד שבועיים

the Sithari

New member
התהליך השגרתי-

להקה רוצה פרסום-> להקה מחלקת מהדורות פרומו של הדיסק לאנשי מפתח-> מהדורות פרומו מתגלגלות בין אנשים-> מהדורת פרומו מגיעה לאיזה מניאק שמעלה לאינטרנט כל מה שמגיע לידיים שלו-> דייב עצבני (במקרה הזה לפחות
)

M e n s R e a

New member
חחח, חופשי

סביר להניח. אישית אני מעדיף לחכות. יש לי כבר את Sleepwalker בגרסה מעולה, אולי אפילו זאת תהיה גרסת האלבום. והשיר הזה מעולה. אם כל האלבום כמוהו, חבל על הזמן.

the Sithari

New member
תראה,

לא כל האלבום כמו Sleepwalker, ממש לא. והתגובה הראשונית שלי אל האלבום היתה "מה הולך פה לעזאזל?" אבל בשמיעה השניה כבר התמכרתי. הממ, בהגדרה גסה מאד, זה שילוב של Countdown עם RIP וTSHF, ויש שירים כמו Blessed are the dead שכמעט יריתי בעצמי כששמעתי את הפתיחה כי זה נשמע כמו Risk, אבל פתאום נכנסו ריפים כבדים ונרגעתי

M e n s R e a

New member
טוב, עוד שבועים, אה?

ואגב, מבחינתי The System זה אחלה אלבום. הבנתי שריסק לא משהו, עוד לא הספקתי לשמוע אותו, אבל העיקר שזה לא הסגנון שמכתיב את הטון כאן.

the Sithari

New member
סיסטם בהחלט אחלה דיסק

ויש בו כמה שירים שהם ממש קלאסיקות מודרניות. אבל עזוב אותך מריסק, לא רק שהוא אלבום מגהדת' גרוע, הוא גם אלבום פופ גרוע, חוץ מprince of darkness וhe doctor is calling, הם בסדר.

Roy1232

New member
הדוקטור מתקשר קצת פסיכוטי, אבל אני מניח

שזאת המטרה

SV Design

New member
לא

התכוונתי : איך, מישהו יודע ? ז"א מישהו יודע איך האלבום דלף לרשת ? אבל כבר ענית.. ודייב אמר על זה משהו באינטרנט בתקשורת ?

the Sithari

New member
לא אמר,

ואני משער שהעולם לא רוצה לשמוע את מה שיש לו לומר על מי שהדליף את האלבום, ברגע שהוא יפתח את הפה הוא לא יסגור אותו מהר מדי

NYMets Man

New member
אל תקני

אני חייב לך דיסק של מגהדת' ובמקרה יש לך יומולדת בקרוב?

למעלה