אני בטוחה שאתה לא היחיד
וגם לי קשה לראות את המחירים האלו, אבל ממה שאני מבינה, העניין הזה תלוי בכל מני גורמים. צריך לזכור שזה מופע חגיגי ומושקע במיוחד בפסטיבל הפסנתר. כרטיסים למופעים בפסטיבלים בכלל ובזה בפרט תמיד נוטים להיות יקרים יותר (פסטיבלי פסנתר קודמים -100 ש"ח, פסטיבל הג'אז - 120 ש"ח, אחרים - כ-90 ש"ח). ולא רק זה, שלומי לא יופיע בסוזן דלל, המיקום של רוב המופעים בפסטיבל (וגם שם המחירים לא בדיוק זולים), אלא במשכן לאמנויות הבמה.. האולם הוא מאוד גדול (אני לא חושבת ששלומי הופיע סולו באולם כזה מאז שיצא מהעולם הקלאסי) ומשמש לרוב להעלאת אופרות, הופעות מחול וקונצרטים בסדרי גודל רציניים. יש צורך לכסות את עלויות האולם.. וגם ה"הפתעות" האחרות שמתוכננות למופע - למשל מגדל של מסכים עם וידאו-ארט מאחורי הפסנתר, צריכות להלקח בחשבון.. (גם בלי קשר לפסטיבלים, טווח המחירים רחב ותלוי במיקום ההופעה: בזאפה, מחיר למופע פסנתר של שלומי הוא 90 ש"ח בעוד שבצוללת הוא בדר"כ 70-80 ש"ח ויכול להיות שבמקומות אחרים אפילו פחות. מחיר הכרטיסים למופע עם קרן אן הגיע בזאפה ל-150 ש"ח ובמעבדה בירושלים 120-130...) יכול להיות שמופע בסדר גודל כזה לא יתקיים שוב בזמן הקרוב. אין לי ספק ששלומי יופיע בחודשים הקרובים במקומות רבים אחרים ושם המחירים יהיו זולים יותר.