האלבום החדש שוב נדחה

Christable

New member
האלבום החדש שוב נדחה

לסוף 2003/תחילת 2004. עכשיו נהרסו לי כל התכניות. אם הוא היה יוצא בספטמבר אז הם היו בסיבוב הופעות בסביבות חנוכה ואז הייתי יכולה ללכת להופעה שלהם. ככה הסיכוי היחיד שלי לראות אותם בהופעה חיה היה בפסטיבלי הקיץ, אבל חבל שעד אז אני אתגייס. כנראה הסיכוי היחיד שלי לראות אותם בהופעה חיה יהיה אחרי הצבא, אם רוברט לא יקבל התקף לב עד אז. אוף!

blckswan

New member
אל תתייאשי!

אני בזמן הצבא נסעתי לדנמרק, לראות אותם בROSKILDE, ב2001, אז רק שתדעי שגם ככה אפשר :)

blckswan

New member
בהחלט

כשאני יצאתי היתי צריך אישור מיוחד, אבל עכשיו יש חוקים, אני לא בטוח במאה אחוז בפרטים, אבל חייל/ת שהשלים לפחות שנה מהשירות זכאי לצאת לחוץ לארץ על חשבון חופשה רגילה (שבוע פעם ב4 חודש) באישור מפקדיו.

blckswan

New member
אין לי מושג...

יהיה לך מספיק זמן לברר בצבא, תאמיני לי :) בהצלחה! אולי עוד נתראה באיזה הופעה...

Christable

New member
שוב...

אם רוברט סמית לא יקבל התקף לב קודם

Christable

New member
אחותי העלתה תיאוריה מעניינת

שבימינו אנו, הוא משתמש בפיאה. אבל זה הורס את כל הקסם...

blckswan

New member
לא חושב...

כשפגשתי אותו ב98 זה ממש לא נראה כמו פאה... וב2001 היתי בשורות הראשונות בהופעה, וגם זה נראה די אותנטי. מה שכן ראיתי זה שיש מפרצונים קטנים על הראש.. אבל בגיל שלו זה נורמלי לגמרי. אני לא יודע במה הוא משתמש, אבל אני גם רוצה מזה קצת ! ;)

Christable

New member
כמה הופעות היית?

זה לא פייר! גם אני רוצה. ספר, אני רוצה פרטים.

אוי רעיון.

מה אם... מצצב היפוטתי, כן? נגיד, אבל רק נגיד... שהם כן יעשו הופעות הקיץ על אף העבודה הקשה על האלבום (|מושכת את עיניה הימנית למטה|) ואז... נארגן כמה אנשים וניסע? wouldn't it be fun???
אבל יש ימבה זמן עד לקיץ.

למעלה