האלבום החדש של הדג נחש

האלבום החדש של הדג נחש

לצערי הלהקה שהיתה הראשונה שהערצתי והייתי הולך כל חודש לשמוע בצוללת, שנים לפני שהוציאה דיסק והרבה לפני שהתפרסמה, שאלבומה הראשון הוא לטעמי אבן דרך במוסיקה בארץ, הולכת לכיוון מוזר, זה אכן קורה בהדרגה מאלבום לאלבום ואת כולם אהבתי, אבל השירים באלבום החדש נשמעו לי מאוד מוזר, קודם כל הסאונד מכסה את השירות ואי אפשר להבין מילה...(מה שמאוד מפתיע לגבי יוסי פיין האגדי בפני עצמו , שבין השאר אחראי לאיכויות יוצאות דופן ב"חומר מקומי")... וגם איפה שאנן? האחד והיחיד שיודע לכתוב טוב בעברית טקסט שיש בו גם מחאה וביקורת וגם איכות אומנותית אמיתית??? נדחק יותר מדי לצד, ועדיין מיד מורגש באיזה שירים הוא לקח חלק, מאוד מאוד חסר כמנהיג וכמוביל הבלעדי !!! ללא ספק הראפר הטוב ביותר בלהקה... השיר הראשון נשמע הכי טוב לטעמי, אבל לצערי הג'אם לא עושה את העבודה... אני יודע שחלק מבאי הפורום מאוד מעורבים בעניין, מה דעתכם??? בכל מקרה חג פסח שמח לכולם

parnar

New member
לפי דעתי יצא אחלה אלבום

שונה מאוד מהאחרים ויוצא משהו מגוון, אבל אין ספק שיכל לצאת משהו פיצוץ אם היו באים עם חומרים מוכנים. יש להם מזל שיש להם שם בתעשיית המוזיקה בישראל אחרת בכלל לא היו מוציאים אלבום כזה, והולך להם לא רע בכלל במכירות לפי הנתונים שבאינטרנט. בקשר לשאנן, אני רוצה עוד חומרים של שאנן ואני מחכה מאוד לאלבום הסולו שלו, נראה זה הולך לצאת משהו מדהים מוזיקלית וליריקלית. ואם מדברים על יוסי פיין, בדיוק עוד שבוע 18.4 הוא מתארח בפורום הדג נחש, אתם מוזמנים לבוא לשאול אותו שאלות. לוטוס שיר מדהים ומרגישים ששאנן שם. הוא מדבר על כמה הוא עצבני ועצוב ומי שמכיר את הסיפור יבין למה, אבל ברגע שהוא אמר "ועוד לא דיברתי על אהובים שמתים" זה פשוט גמר אותי... אין ספק ששאנן הוא אחד מכותבי הליריקס הטובים בארץ, באמת חבל שהוא לא השתתף יותר בשירים. לפני שהאלבום יצא, סיקרן אותי כל כך לדעת על מה שאנן החליט הפעם "להפיל את הפצצה" אם אפשר להגיד כך, וחבל שהוא רשם פחות באלבום הזה. יאללה שיוציא את אלבום הסולו. אני יכול להמשיך לדבר על האלבום עוד ועוד אבל זה לא המקום הראוי לכך. זה פורום קולולוש

Funky Giraffe

New member
אהבתי את הדיסק למרות שיש הרבה

במה שאתה אומר הכי אהבתי את 'איזה כיף', 'לוטוס' ו'להביא את המכה'

Funky Giraffe

New member
גם אני מזדהה איתו בטירוף

והאינסטרומנטל (
) שלו פשוט עושה חשק להקשיב לו...

MenDelSonspirit

New member
האלבום החדש של הדג

הוא שונה. לא מה שהיינו רגילים עד עכשיו. יש אנשים שאוהבים את השינוי הזה, אני קצת פחות מתחבר עם הג'אם. ועוד עם כזה שם אלבום מפציץ, הייתי מקווה לטונות Fאנק גרוביות, אבל התאכזבתי האמתי. נותן לי את ההרגשה שאף אחד לא באמת השקיע באלבום הזה(מהנגנים). כולם עסוקים באלבומי סולו שלהם. האלבום לא רע, אל תבינו אותי לא נכון. אני פשוט לא אוהב אותו ספציפית.

מסכים עם מה שאתה אומר לגבי

הדחיקה של שאנן הצידה. באלבום הראשון הוא היה היחיד על המיקרופון ומשום מה האלבום הזה נשמע הכי טוב (את החדש עדיין לא קניתי, אני מחכה לאחרי פסח שירדו המחירים). אני בכלל לא אוהב את השילוב של גיא מר וגם לא כל כך את של שלומי אלון (למרות שאין מה לעשות, הבית שלו במה נעשה גדול). שאנן הוא האמ סי הכי מוכשר מבין החבורה (חוץ מסלוצקי) וצריך לחזור למרכז מיד. החלטה שגויה של יוסי פיין

Funky Giraffe

New member
האמת שאבי לייבוביץ' מפיק לו סולו

שייצא באוגוסט ספטמבר משהו כזה

y u v a l i m

New member
האלבום של שאנן הולך להיות מדהים

הקליטו שם רביעיית מיתרים מדהימה בעיבודים של אבי ליבוביץ'. שאנן השמיע לנו טיפה מהאלבום שייצא בספטמבר כנראה וזה באמת הולך להיות פיצוי הולם לאלבום החדש של הדג.

mosesg

New member
יש משהו שלא ברור לי בשאנן

עד כמה הידע שלו במוסיקה גדול? בתור ראפר\זמר הוא גם כותב ומעבד את המוסיקה עצמה? אם הוא בכלל יודע ומבין בתאוריה של מוסיקה...? ואותו דבר אני שואל לגבי רבל סאן!

parnar

New member
אני חושב שאבי עושה את כל העבודה

של העיבוד והכתיבה אם אני טועה תקנו אותי

Funky Giraffe

New member
שאנן גאון טקסטואלית

אבל הידע המוסיקלי שלו מסתכם בשנת נגינה על חלילית... בימי הדג נחש הראשונים הוא פספס כניסות, אבל עם הזמן הוא למד להרגיש את זה והוא גם מתופף בקטנה

OriWinokur

New member
לרבל סן אין שום השכלה מוסיקלית אבל

יש לו המון המון חוש והוא תמיד יודע לכוון את הלהקה לכיוונים מוסיקלים מאוד מעניינים והוא תורם המון לעבודה המוסיקלית בהרכב

OriWinokur

New member
כן למרות שאת רוב הקטעים האינסטרומנ

בדיסק כתבנו עוד לפני שפגשנו אותו... ורוב החומר שאנחנו עובדים עליו עכשיו הוא לא רק אינסטרומנטלי אלא יותר בכיוון של שירים.... אבל הוא מאוד תורם לעיבוד ולבניית הקטעים והגרוב...

למעלה