האלבום החדש של רובי- 6 דיסקים!!

ronaldiniho3

New member
האלבום החדש של רובי- 6 דיסקים!! ../images/Emo2.gif

אז חוץ מהגרסה הרגילה של האלבום אוסף החדש של רובי, תשוחרר גם גרסת דילוקס מורחבת ושווה ביותר שכוללת 6 דיסקים במארז מיוחד עם ספר שנראה שווה במיוחד!! האלבום יכלול את האוסף עצמו שהוא 2 דיסקים עם כל הלהיטים ו-2 שירים חדשים, דיסק 3 שהוא אלבום בי סיידים (!!!) והוא יכלול שמה שיר חדש שכנראה יהיה בי-סייד לסינגל החדש "Shame" והשיר נקרא "Long Walk Home" ותנחשו על מה השיר ידבר
ובכלל את רוב הבי-סיידים שמה אני לא מכיר ככה שזה יהיה כמו אלבום חדש לגמרי בשבילי
חוץ מזה יהיו גם 3 DVD שווים במיוחד- 2 דיסקים עם כל הקליפים של רובי לפי הסדר של השירים באלבום, והדיסק השלישי יהיה כל ההופעה מ-2005 מברלין. http://www.play.com/Music/CD/4-/16101736/The-Greatest-Hits-1990-2010-In-And-Out-Of-Consciousness/Product.html אני כ"כ הולך לקנות את הגרסה המיוחדת הזאת!!

Hadar07

New member
וואו איזו השקעה

בהחלט שווה לקנות כי זה באמת כולל הכל מהכל וגם הבי סייד זה בכלל מגניב. וגם עם כל הDVD ממש שווה. ותזכירו לי מתי אמור Shame לצאת כבר? אני זוכרת שכתבתם משהו בסוף אוגוסט אבל לא זוכרת את התאריך המדויק, אני ממש סקרנית כבר לשמוע את השיר.

ronaldiniho3

New member
Shame יוצא ב-4/10 שבוע לפני האלבום...

את השיר והקליפ נשמע במהלך ספטמבר...

orlyshka1

New member
לא בדיוק נכון

SHAME יוצא להשמעה ברדיו ב 23.8, כן, אוטוטו, ואני מניחה שתוך שנייה הוא יהיה גם באינטרנט. בהתחלה אומנם דובר על התאריכים שכתבת, אבל זה השתנה

למעלה