האלבום החדש

FataLico

New member
האלבום החדש../images/Emo220.gif

אתמול בבוקר קניתי את האלבום החדש, ושמעתי אותו 4 פעמים מאז, עכשיו הפעם החמישית. אני מוכרח להגיד שאני מאוכזב. אני אוהב את טיפקס מאוד, יש לי בבית מקורי אולי את כל האלבומים (תקנו אותי אם לא), הגרעינים, נשיקה לדוד, האחרון בעשירון, כלבים לא נובחים, העצב, דיסקו מנאייק, בית קפה, החיים שלך בלאפה. תמיד הערצתי את הכתיבה האיכותית של קובי, ואפשר להגיד שהלהקה מלווה אותי מכיתה א' (עכשיו אני שמיניסט). מבחינתי טיפקס מכרה את היכולת המוזיקלית האדירה שלה, את הרגשות המיוחדים שקובי יודע לבטא כל כך טוב, את הבלדות המרגשות ושירי האהבה הכ"כ מיוחדים, מכרה את הכל בשביל להיות להקת חינגות, קליטה ומוכרת. "תן לי חתימה"? מה זה? מילים בשתי שקל עם תוספת של דרבוקה? אתם מנסים ליצור מוזיקה איכותית כמו שאתם יודעים או מוזיקת חינגות? אז כן, "כלוב של זהב" אדיר, שיר מעולה, "אכלו לי" גם הוא טוב, "שאול כוסברה" איכותי עם המון משחקי מילים ולחן ענק, "עוכר שמחה" מבטא מחאה בצורה הכי טובה שאפשר, חצי צינית, את "ואלס הזמר" חיבבתי, לא יותר. בכל אופן, ציפיתי להרבה יותר. מה דעתכם אתם?

תודה על הביקורת

תיקון קטן: ב"תן לי חתימה" אין דרבוקה, זה מוטי מנגן על בונגוס קצב מרוקאי קשה.

FataLico

New member
נתת לי הרגשה אדירה

וזה באמת דגול וראוי לשבח מצידך לענות למעריצים בגובה העיניים, או אפילו כמה ס"מ מתחת :) שמע קובי, אין מה לדבר, שנינו יודעים שאתה יוצר ענק, הייתי בהופעה שלך במרתף 10 ואני מוכרח להגיד שמאוד מאוד נהניתי. אפילו הבחורה שהגיעה איתי נהנתה והיא בקושי הכירה שיר. כמו כן הקריירת סולו הקצרה והביזארית שלך הייתה איכותית בהחלט. אין לי ספק לגבי היכולות המוזיקליות שלך ושל להקתך. אתם עצומים - ואולי בגלל זה האכזבה. בתור אחד שיודע למה אתם מסוגלים, עצוב לי לשמוע שירי חינגה כאלה. (הלילה הלכתי לישון במקרה עם "כלבים לא נובחים בירוק", אלבום עצום, מגוון, מעניין, איכותי. הוא היה מושלם אם "מאמי" לא היה נכנס, אבל זה מה יש). בכל אופן, קניתי, נתתי את הכמה שקלים מתוך הערכה, ועכשיו - חוזרים לדיסקים הטובים והישנים. חוצמזה - סחתיין על ההופעה בניצנים. לא נהניתי ככה שבועות.

הוד11

New member
מאמי לא היה נכנס????

הביצוע למאמי הוא יותר ממדהים, אחד הקאברים הטובים ששמעתי איפ עם.

FataLico

New member
אכן יותר ממדהים.

שיר אדיר, שמח - עצוב, קצבי, מעניין. פשוט לא מתאים לאלבום לדעתי, זה הכל.

למעלה