האלבום החדש אמור לצאת באוגוסט לפי השמועות המדוברות כבר שנה, או שזה רק אני?
L libro New member 29/7/07 #1 האלבום החדש אמור לצאת באוגוסט לפי השמועות המדוברות כבר שנה, או שזה רק אני?
A Assilicious New member 29/7/07 #2 הבני יותר לקראת סוף השנה.. זה הולך להיות אלבום מעולה!! אני כבר מכור ל Down is the new up ו- Videotape..
הבני יותר לקראת סוף השנה.. זה הולך להיות אלבום מעולה!! אני כבר מכור ל Down is the new up ו- Videotape..
L libro New member 30/7/07 #3 cool לא ממש שמעתי שירים חוץ מ 15 step המעולה.. אני לא רוצה להכיר אותם בגרסאות ראשוניות אלא לשמוע אותם במיטבם ברצף הנכון.
cool לא ממש שמעתי שירים חוץ מ 15 step המעולה.. אני לא רוצה להכיר אותם בגרסאות ראשוניות אלא לשמוע אותם במיטבם ברצף הנכון.
K Knives Out New member 31/7/07 #5 יש גם גרסאות שלא יופיעו באלבום כמו הגרסה הראשונה של Arpeggi עם כלי הנשיפה, שבהתחלה זה הדבר הכי סתמי ומשעמם בעולם, ולאט לאט זה נהיה יותר ויותר מהפנט ואתה שם לב לכלים, וזה מושך. זה גם אחלה של הקלטה.
יש גם גרסאות שלא יופיעו באלבום כמו הגרסה הראשונה של Arpeggi עם כלי הנשיפה, שבהתחלה זה הדבר הכי סתמי ומשעמם בעולם, ולאט לאט זה נהיה יותר ויותר מהפנט ואתה שם לב לכלים, וזה מושך. זה גם אחלה של הקלטה.
K kittycatbone New member 31/7/07 #4 אמרו שהוא ייצא בסביבות הסתיו- משמע ספטמבר-אוקטובר. אני מקווה שאכן זה יהיה נכון (ואז זה אפילו יהיה מתנת יום הולדת בשבילי! )
אמרו שהוא ייצא בסביבות הסתיו- משמע ספטמבר-אוקטובר. אני מקווה שאכן זה יהיה נכון (ואז זה אפילו יהיה מתנת יום הולדת בשבילי! )
ב בסטיאן New member 3/8/07 #6 איך אני מקווה שאתה צודק בסוף אוקטובר אני ככל הנראה באנגליה ואני מקווה שיזדמן לי לראות הופעה שלהם אחרי יציאת האלבום החדש.
איך אני מקווה שאתה צודק בסוף אוקטובר אני ככל הנראה באנגליה ואני מקווה שיזדמן לי לראות הופעה שלהם אחרי יציאת האלבום החדש.