האלבום החדש

M o d e r

New member
האלבום החדש

רציתי לשאול את דעתכם על האלבום החדש של מייקל. אם אילו אומנים או אנשי מוסיקה הייתם רוצים לראות את מייקל ג'קסון משתף פעולה? לפי משנכתב ליפני כן מייקל הולך לעבוד עם קנייה ווסט. לדעתי שיר אחד בשילוב ראפ יהיה די והותר. לדעתי מייקל צריך יותר שליטה מאשר שהייתה לא ב invincible על ההפקה.לדעתי מייקל צריך פחות לעבוד עם אמנים של מוזיקה שחורה, ויותר לעבוד עם אנשים שיעזרו לא עם הצליל, אני חושב ש moby יכול לעזור בכך או שאמנים אירופיים כמו tiesto. זה הכרחי למייקל ג'קסון שהאלבום יצליח במכירות הפעם, ולדעתי מייקל לא מוקף באנשים נכונים שיעזרו לא בהפקה של אלבום מוצלח.מייקל ג'קסון עדיין מאוד מאורח באירופה וביפן, ולכן כידי לא להתרכז בשני המארקטים הללו, מאשר בארצות הברית ששם מייקל ג'קסון כבר לא מעורך. אני חושב למייקל ג'קסון כידי לעשות דואט עם זמר או זמרת מאירופה, ועם זמרת מפורסמת מיפן. לדעתי זה יעבוד הרבה יותר טוב משילוב עם ראפ.

g a g a

New member
מייקל ומובי? המממ... מעניין...

אמנים שהייתי מעוניינת לראות איתם שיתו"פ הם: וויטני (מה קורה איתה בימים אלה?
) מיסי אליוט
אלאניס מוריסט כריסטינה אגלירה דה דיקסי צ'יקס טרייסי צ'אפמן סלין דיון The Corrs (חולה על הסגנון האירי הזה!!!
) איזה נחמד זה לפנטז...

VAMPhantom

New member
איריס, צר לי לספר לך, אך...

THE CORRS כבר לא משפוחה מאוחדת;) הם נפרדו לדרכים עצמאיות משלהם... כמובן, שזה אומר עכשיו: מה שאהבנו כלכך לשמוע באלבום אחיד, נשמע עכשיו פי-4;) בנוגע לאומנים נוספים, מהרע באשר?!(USHER)

g a g a

New member
אה, כן? לא ידעתי. חבל. היתה להם הרמוניה

לא מהעולם הזה
אני מקווה שהם יתאחדו. לחוד זה לא אותו הדבר... ובקשר לאשר: יכול להיות שיתו"פ נחמד

HOT4Umichael

New member
WTF?? "כיבכול מאיים לזרוק.." ..???

הוא הראה אותו למעריצים מתחת לחלון חדרו במלון !!! "התכוון לזרוק..." אלוהים ישמור אותי !!!!

למעלה