האלבום החדש

האלבום החדש

לכל הלא מעודכנים, האלבום החדש שעד עכשיו נקרא: "LAKE EXPIRIENCE לא ייקרא בשם המגוחך הזה, אבל הוא ייצא בקיץ, אוטוטו ביורק מסיימת, היא הקליטה את כל השירים כבר ועכשיו נשאר לתת להם רק טאץ' אחרון. לאוהבי ביורק הישנה אושר שהאלבום יהיה בסגנון "פוסט" ומה שיהיה מיוחד בו הוא שלא ישתמשו בהרבה כלי נגינה והרבה צלילים יהיו מלווים מקולה של ביורק. Dokaka אמן יפני מטורף עובד איתה על המיקסים של האלבום וגם מרק בל, מטמוס וזינה פרקינז שעבדו איתה גם ב Vespertine. קיצר אלבום מטורף עוד משנה שעברה אני מחכה!

Esmena

New member
<מנסה לא לטפח ציפיות שווא>

נשמע חלומי.גם פוסט,גם זינה פרנקיס ומטמוס,גם כלי נגינה,גם יפנים מטורפים-כמה דברים בעולם יותר טובים מביורק ויפנים מטורפים?-(*פאנגירל על גיבול הפתאטיות האפשרית*). ואגב,עד כמה שהבנתי,שמו של האלבום היה צריך להיות The Lake Album והלייק אקספיראנס הייתה חווית המעקב אחריו בביורק.קום,אבל אולי לא הבנתי<צחוק עייף>. תודה.

yanivm1

New member
מהמם! לא ידעתי שיש אלבום מתוכנן

אפילו! איזה יופי!!!!

Human Nature

New member
יש כבר תאריך יציאה?

אני מת לשמוע סינגל ראשון! בכלל, השנה היתה שנה שהמון אמנים שאני אוהב הוציאו אלבומים- ג'ורג' מייקל (יצירת מופת
), מדונה, אלאניס (שאכזבה
), נלי פורטדו, אתי אנקרי...

למה אלאניס אכזבה?

דווקא הדיסק שלה ממש טוב לדעתי! ממש לא ציפיתי לכזה דיסק

Human Nature

New member
טוב?!

התחשק לי לתלוש את כל השערות שלי כששמעתי אותו
הוא נטול רגש כמעט לחלוטין; מתוכנת שיהיה להיט; משעמם בטירוף; העטיפה מזוויעה. הוא לא אלאניס מוריסט. היא מסוגלת להרבה יותר מזה. היא כבר הגיעה להרבה יותר מזה. באמת שחבל. באלבום הזה היא נשמעת לחלוטין כמו אבריל לאווין

Esmena

New member
העטיפה אכן מזעזעת מאין כמוה.

מצד שני ,הייתי גם בטוחה ש"משעמם בטירוף" זו ההגדרה המילונית לאלאניס מוריסט.

למעלה