האלבום החדש

barlevy

New member
האלבום החדש

היום הסתיימו ההקלטות לאלבום החדש של מיידן הגיע שלב המיקסים בפיקודו של Kevin Shirley קשה לחכות !

to the future

New member
אני מאוד מקווה...

רק שלא יהיה יותר מדי פרוגרסיב מטאל. נראה שמיידן חושבת שזה הכי תופס היום. אני מאוד מקווה שנקבל ניצוצות של השירים של פעם - קצב רצחני,טקסטים מהאגדות וכו'.

איך לא מתאים? הרי הבן השביעי הוא

בעיקרון סוג שונה של האבי מטאל, באותו אלבום היה שילוב עם פרוגרסיב ואין צורך לספר איך זה האלבום הצליח:)

to the future

New member
קצת על פרוגרסיב

ליאור- 1. אין לי שום בעיות עם פרוגרסיב. אני שומע גם את DT. 2. אכן, מיידן הם מחלוצי הפרוגרסיב מטאל. 3. אם תקשיב טוב תבין שהאלבום SSOASS לא כזה פרוגריסיבי כמו שעושים ממנו. נכון, הוא אלבום קונספט, אבל זה לא אומר פרוגרסיב. יש בו שירים עם מבנה קלאסי של המיידנים (שיר אחד "הירואי" וארוך, שירי להיטים קליטים). דווקא באלבום SIT יש שירים מאוד מתקדמים- מבחינת נושאי הטקסט, צליל כללי חדש, אווירה עתידנית ועוד - ולכן לדעתי גם הוא יכול להיות פרוגרסיב. 4. בתכל'ס לא אני ולא אתה ולא אף אחד יודעים בדיוק מהי הגדרת הפרוגרסיב. זה לא נוסחה מתמטית כתובה. 5.אתה באמת רוצה להגיד לי, שאם היית צריך לקחת רק אלבום אחד של מיידן לאי בודד, היית לוקח את הבן השביעי? 6. לכן אמרתי- אני מקווה שהאלבום החדש יזכיר את מיידן הישנה והטובה. ואין פה שום קטע של נוסטלגיה...

גדול!!! אני לא יכול לחכות ...

הולך להיות מצויין לדעתי!! קישור לעדכון מהיומן של קווין שירלי כאן.

אוקטובר כנראה... בכל מקרה הוא אמור

לצאת לפני ה9 בנובמבר כי אז מתחיל הטור החדש שלהם שיכלול שירים מהאלבום החדש.

Danchick

New member
מזה השטויות האלו ?

מאיפה השטויות האלו שבטור הצפויי יהיו שירים מהאלבום החדש השירים שיהיו בטור הצפויי יהיו משלושת הלבומים,פייס אוף מיינד, פאור סלייב וסאם ואר אין טיים

Eyal Potter

New member
אתה מדבר שטויות.

מי אמר שיהיהו השירים משלושת האלבומים האלו בכלל? זהו טור לכבוד האלבום החדש, וצפוי שינגנו שירים ממנו.

barlevy

New member
עדיין לא ידוע

יש 2 סיבובי הועות צפויים - -של האלבום החדש - של האלבומים POWERSLAVE,SOMEWHERE,SEVENTH SON עוד לא ידוע איזה סיבוב יהיה קודם

Danchick

New member
דיי עם השטויות

מהטור הקודם מיידן התחילו עם הסבוב של הארלי דאייס , עכשיו יהיה טור של תקופה יותר מאוחרת,ככה בעקרון עד שיסימו את הטור של כל האלבומים כמובן שיהיה איזשהו טור לרגל צאת האלבום החדש או שהם ישלבו שירים ממנו בטור הנוכחי , ממש לא יודע איך הם יעשו את זה עוד לפני הטור הקודם ברוס אמר שהשירים שהם ינגנו הולכים להישמע פעם אחרונה על הבמה ובקשר למתי יוצא האלבום ?הוא לא חייב לצאת באוקטובר , יש להם גם זמן לעבוד עד נובמבר למרות שכל השירים כבר הוקלטו והמיקס מוכן אני מאמין שיקח עוד חודש חודשיים עד שהוא יצא

barlevy

New member
ולא נשכח שיש גם

DVD כפול של ברוס שיוצא בקרוב הוצאות כאלו - מבחינה שיווקית בד"כ גורמים לדחייה של הוצאת האלבום-למרות שהתאריך שלו עוד די רחוק. יש מצב שכל עניין קידום המכירות של ה DVD יגרום לדחייה בהוצאת האלבום . כך שייתכן שסיבוב ההופעות המדובר יהיה בעצם EARLY DAYS 2 אין לדעת-נחכה ונראה. (לא נשכח שבמקרה כזה מיידן צריכים לעשות חזרות על שירים שהם לא עשו כבר 20 שנה , או שלא ניגנו בכלל)

Danchick

New member
תיקון קטן

דיוידי משולש של ברוס ולא כפול לפי דעתי האישית הדיוידי יצא כפי שפורסם ב 19 ליוני אחרי אחרי חודש בערך +- יצא הדיסק החדש של מיידן לאחריו כצפויי מיידן יבצעו טור של הארלי דאייס 2 והטור שאחריו יהיה טור לאלבום החדש מה שמסבך את העניין הוא הקטע של ה X days טור שמיידן יצאו במתכוהת של טור שגורף כל פעם קבוצת אלבומים מהעבר וכך עוברים על כולם לא יודע כמו שבועז ידיד ציין , נחכה ונראה מה יהיה

Piece Of Mind

New member
הסיבוב הופעות הבא הוא

של האלבום החדש, די להתווכח. (זה בדוק.) יהיה סיבוב של ארלי דייז 2 כשייצא הדיוידי.

למעלה