האלבום החדש

the Sithari

New member
האלבום החדש

טוב, אני יודע שבפורום האלה אין ממש מעריצי "אולדסקול" של מגהדת' (וכשאני אומר אולדסקול אני מתכוון לכאלה שבאמת נכנסו לכל הקטע של מגהדת' VS מטאליקה VS מסחור), ורוב הפורום גם מאד מעריך את החומר המיינסטרימי יותר של הלהקה, אבל בכל זאת אני אפתח את השרשור מסיבה חשובה אחת: משעמם לי:p ובכן, the system.. הראה מין סוג של חזרה של מגהדת' הישנים (AKA ראסט, קאונטדאון ויות'נזיה, סליחה מראש על העברית), ועכשיו כל חברי הלהקה מפציצים באמרות שUA הוא חזרה למקורתו של ממש, וגם השירים נשמעים בהתאם (צאו מנקודת הנחה שהם מיינסטרימיים יותר כי הם סינגלים). ואני שואל- מה דעתכם? - האם דייב ושות' חוזרים לת'ראש? - האם ההרכב הנוכחי יחזיק יותר משנה? - האם דייב ינצח סוף סוף את מטאליקה הגדולה והמרושעת? - והאם ג'יימס לומנזו הוא בלונדיני אמיתי?

חחחחח אהבתיתשאלות

אממ הנה התשובות שלי האם דייב ושות' חוזרים לת'ראש?לפי דעתי יש מצב שהם בתהליכי חזרה לתרש=] - האם ההרכב הנוכחי יחזיק יותר משנה?בטח!! - האם דייב ינצח סוף סוף את מטאליקה הגדולה והמרושעת?חחח אממ האמת שמגהדת היום יותר תרש ואין הרבה שינויים כמו הפיתוח קול של ג'ימס ככה שיש סיכוי יותר גבוהה שמגהדת של אז יחזור מאז שמטאלקיה שאז יחזור אז יכול ליהות שכן,אבל זה עדיין שאלה קשה - והאם ג'יימס לומנזו הוא בלונדיני אמיתי?ממש לא ,הוא חימצן כל השנים האלו

genz

New member
...

-לדעתי לא, אבל זה לאו ימנע מהאלבום החדש מלהיות טוב. Washington's Next נשמע מבטיח. -הוא כבר החזיק יותר משנה, אם אני לא טועה...ואם אני כן, אז הוא עוד מעט מחזיק יותר משנה. -כמו שזה נראה כרגע? כן. -לא נראה לי.

M e n s R e a

New member
אפשר לנחש

מקווה שהדיסק הבא יהיה לפחות דה סיסטם, ואז הוא לא יצא מהמערכת. כן כן לא אין לי מושג

...

- האם דייב ושות' חוזרים לת'ראש? נראה לך שהם עזבו מתישהו?
- האם ההרכב הנוכחי יחזיק יותר משנה? יש מצב - האם דייב ינצח סוף סוף את מטאליקה הגדולה והמרושעת? הוא לא מנסה לעשות את זה - והאם ג'יימס לומנזו הוא בלונדיני אמיתי? לא

למעלה