האלבום החמישי של ביורק - באוגוסט

האלבום החמישי של ביורק - באוגוסט

אלבומה החדש של ביורק יקרא Medulla (למי שמתעניין - קיצור של medulla oblongata, חלק במוח שנקרא בעברית "המוח המוארך", והוא יושב ממש מעל מוח השדרה, ותודה לאמיר) ולאחר דחיות רבות, הוא ייצא בסוף אוגוסט. באלבום האולפן החמישי של ביורק, שהיה אמור להיקרא The Lake Album, משתתפים הצמד האלקטרוני הניסיוני Matmos ואמן הביטבוקס היפאני Dokaka. אלבום האולפן האחרון של ביורק היה Vespertine מ-2001 ומאז יצאו לזמרת האיסלנדית עוד סטים שונים, מספר DVD, אלבומי הופעה ואוסף. הוצאת סט הסינגלים שלה, שהיה אמור לצאת גם כן באוגוסט ולכלול 19 סינגלים בקופסא מיוחדת, נדחתה בשלב זה למועד בלתי ידוע. מתוך מיוזיקנטו

עוד חדשות לגבי האלבום

האלבום הולך ליהיות אלבום מיוחד מאוד, אלבום ניסיוני של ביורק, היא הולכת לבסס את האלבום על קולות: שלה,של האנשים שעובדים איתה ואפילו קולות של העצמות שלה, השרירים שלה וכו', אל תשאלו אותי איך היא הולכת לעשות את זה... בכל מקרה האלבום יהיה די נטול כלי נגינה למרות שאני לא מאמין שהיא תוותר על המקצב האלקטרוני. עוד משהו שאושר ע"י ביורק זה שלא יהיו פרומואים רבים לאלבום (כוונה ל:סינגלים וקליפים.. כן מבאס אבל..) מהסיבה הפשוטה שלאחר צאת האלבום ביורק לא הולכת לסיבוב הופעות אלא ממשיכה בכיתבת אלבום נוסף שייצא מן קצר מאוד מאוד לאחר Medulla כי כפי שאמרנו זהו אלבום ניסיוני, אני דווקא שמח לשמוע את זה למרות שבהתחלה ממש התאכזבתי, אבל זאת ביורק תיהיו בטוחים שיהיה מדהים, לפרטים נוספים על מדולה: http://www.rollingstone.com/news/story?id=6184996

Esmena

New member
מפתה,אבל חדשני זה לא בכל מיקרה-

הייתה מוזיקאית(איני זוכרת את שמה),שעשתה את זה בשנות השמונים אם לא השבעים. (וזה גם יכול לצאת פלצני). בכל מיקרה היא גם מקושרת עכשיו לכל מיני ברוני אינדי אמריקאים כמו בוני פרינס בילי,שזה בדר"כ טוב ויכול לרכך את הקשוחים שבאוחובסקים.

yanivm1

New member
לא ממש מאמין לזה...

קולות של השרירים שלה?!?!?!? מה זה אמור להביע? זה כמו שהיא אמרה בזמנו באחד האלבומים שהיא נכנסה למערה והקליטה שם עטלפים ושמה את זה באלבום.. גם לזה אני לא ממש מאמין...

למעלה