האלבום החסר

Hurakano

New member
האלבום החסר

אחרי שנתיים של הורדות, החלטתי שאני מספיק סגור על עצמי ומספיק אוהב את פינק פלויד כדי להתחיל למחוק את השירים מהמחשב ולהעביר אותם למדף הדיסקים שלי - לא לצרוב כמובן - אלא לקנות מקורי. מופיעים אצלי בגוואה כבר Dark Side ו-Wish You Were Here ואני חושב על האלבום הבא. חשבתי כמובן על THE WALL אבל אני חושב שהוא יקר מדי בשבילי (אם מישהו יעדכן אותי במחיר שלו זה יעזור המון). אז במקרה ואני צודק והחומה באמת יקרה מדי - לאיזה דיסק הייתם ממליצים לי להתקדם ? אני אוהב בפינק פלויד את הצד של הבלוז-רוק יותר יש המלצות ?

itaikuskus

New member
the wall

לא יקר בכלל ראיתי אותו במספר לא מבוטל של חנויות בכולה 70 ש"ח. לך על זה. אתה יכול ללכת על meddle או animals זה נראה לי יקלע לאן שאתה מחפש.

שלום חן

New member
לך על....

Ummagumma או Animals או Atom Heart Mother מהסוף להתחלה. תצ'מע לשלום לא תתאכזב.

beerbear

New member
אם אתה הולך על כרונולוגיה....

תלך על animals, הוא פשוט הבא בתור אחריהם. מכל מקום, The Wall ממש לא יקר ממה שאני זוכר

THE WALL1

New member
החומה...

בחירה מצויינת!!! זה האלבום האהוב עליי... תקנה אותו.. תאמין לי שזה שווה את הכסף... השירים מדהימים... שווה שווה... ד"א.. אנימלס מומלץ גם!! =]

avki

New member
דווקא על אנימלס אי אפשר להגיד בבטחה

שהוא לא יתאכזב.

THE WALL1

New member
למה דווקא אנימלס

הוא אחד האלבומים היפים האהובים עליי =]

avki

New member
גם עלי, ובכל זאת,

יחסית לפלויד בתקופה ההיא, הוא לא עומד ברמה של שאר האלבומים. למה? כי הוא לא מושלם. הוא רק כמעט מושלם.

THE WALL1

New member
אם זה יחסית לחומה נניח

אז נכון.... אבל הכתיבה של רוג'ר שם היא מאוד יפה...

מורנא007

New member
The Piper at the Gates of Dawn

בגלל הבלוז... אחרת הייתי ממליץ על אומאגומא או על AMH. The Piper at the Gates of Dawn הוא האלבום הראשון שלהם, עם Syd Barrett.

למעלה