האלבום הכי טוב/ השיר הכי טוב - סקר

to the future

New member
האלבום הכי טוב/ השיר הכי טוב - סקר

בשביל לרענן קצת את הפורום שקצת חיוור לאחרונה הכרזנו על סקר האלבום/ השיר הכי טובים של מיידן.למרות הקושי בלנקוב בשם אחד אני אתחיל- אלבום- powerslave- מהיר, קצבי, "מהודק", מעבר מהיר משיר לשיר. קו "מחשבה" שעובר בין כל השירים (למרות שזה לא אלבום קונספט).כיחידה אחת זה כמו נשק משוכלל. וכמובן, העטיפה המיתולוגית לחלוטין. שיר- hallowed be thy name - מה יש להוסיף? זה שיר שהוא מעבר לרוק/מטאל/הבי-מטאל רגיל. אחד השירים הטובים ביותר ביצירה המוסיקלית של המאה ה- 20. והשירה של ברוס. והאיכות בדיסק remastered (מ- 1998)...

אסף Day

New member
אלבום/שיר הכי טוב

האלבום הכי טוב: קשה לי לבחור בין האלבומים בכנות אני אוהב את כולם אבל אם צריך לבחור אז Seventh Son Of A Seventh Son השיר הכי טוב: יש הרבה שירים גדולים אבל אני הכי אוהב את Phantom Of The Opera פשוט שיר מדהים

אוקיי...

אלבום - Somewhere In Time זהו אלבום ענק כאשר כל חבר להקה בולט בצורה יוצאת דופן אם זה מכיוון כתיבת המוזיקה , המילים או השילוב. בנוסף 3 שירים גדולים של אדריאן, והאטמוספרה של האלבום נפלאה... כיף להאזין לו. שיר - Alexander The Great יש בו הכל , מוזיקה נפלאה פזמונים קליטים ,סולואים ושירה אדירה ... ממש חבל שלא ניגנו אותו בהופעות אף פעם...

barlevy

New member
מממ

POWERSLAVE זה האלבום שלי שיר.אם חייבים לבחור רק אחד ,(וזה קשה מאוד) אז שיהיה ACES HIGH שיר שתמיד כיף לשמוע ולנגן

NYMets Man

New member
אתה משרשר גרוע גבר

אתה הגבת לאחת התגובות במקום להודעה הראשית וזה קורה כבר מספק פעמים

מה הקשר לשיעמום, בסה"כ ציינתי עובדה

שעליך לתקן אותה. אגב, אתה מתכוון להיות בהופעה של Nightmare?

DFN

New member
../images/Emo221.gif

Hallowed be thy name..
אלבום..אין לי מושג.. לא מכירה מספיק בשביל לבחור. The number of the beast או Somewhere in time בכולופן..

DCIMM

New member
הדיסק הכי טוב

הוא ‎``Brave New World`` ‎ והשיר הוא ‎``Blood Brothers``‎

DCIMM

New member
הדיסק הכי טוב

הוא ‎``Brave New World`` ‎ והשיר הוא ‎``Blood Brothers``‎

למעלה