האלבום הכי טוב+שאלה

crazy1diamond

New member
מה עם ocscured??

אף אחד לא אוהב פה את obscured by cloudes?? חולה על האלבום הזה..מה גם שהוא קצת שונה מאלבומים אחרים.. יותר קליט ופחות דכאוני. מה אתם אומרים? אה ואף אחד לא ענה לי: מי שר את השירים בobscured? גילמור או ווטרס??

LastBreath

New member
סוףסוף מישהו

שחושב ש obscured by clouds אלבום טוב. שמעתי כבר כמה השמצות והתייחסות מועטה בפורום הזה לאלבום הנפלא הזה, שכבר באמת חשבתי לוותר על הדיבור עליו. בקיצור, מסכימה עם מה שאמרת, על העניין שזה אלבום קליט ,כיפי ופשוט עם שירים יפים נקודה. לא מסובך יותר מדי, בלי מסרים סמויים כלשהם...פשוט אלבום נסיוני שלדעתי הוא אחד מהמוצלחים שלהם ובין האהובים עלי. ובקשר לשאלתך, שניהם שרו והתחלקו ב'עבודה' כמובן...אף אחד לא השתלט יותר מדי. לאילו שירים אתה מתכוון?

Coon Jew

New member
גם אני חושב שזה אלבום מצויין

וגם גילמור פעם אמר שהוא מאוד אוהב את האלבום הזה... שני השירים הראשונים הם אינסטרומנטליים את השיר burning bridges שרים גילמור ורייט את השיר הענק the gold itws in the..שר גילמור..רואים שפינק פלויד ורוק כבר יכולים ללכת ביחד?! את השיר wot's uh the deal שר גילמור השיר mudmen הוא אינסטרומנטלי את השיר childhood's end שר גילמור את השיר free four שר ווטרס ואת השיר stay היפיפה שר רייט חבל שהאלבום הזה לא זוכה להערכה המגיעה לו

עוד מעט נגיע לדון בו בפרוייקט השירי

ם, ואז תוכלו לספר בפירוט מה דעתכם עליו.

דיסק נחמד!

אני אישית אוהב אותו, הוא קרוב יותר לצד האפל! איזה שירים אהבת משם?? אני חושב שגילמור שר את כל השירים!

crazy1diamond

New member
אני אוהב...

בעיקר אני אוהב את when ur in childhood end's free four אבל האמת אני מת על כל השירים . יכול לשמוע מליון פעם ולא נמאס ואתה בטוח שגילמור שר את הכל??

Adidason326655

New member
UmmaGumma דיסק ההופעה

אין, זה דיסק ענק, הוא עושה לכולם משהו לא משנה למי. לתינוקות אפילו! יו רעיון מצויין! צריך להשמיע פינק פלויד לתינוקות. זה כמו מוצרט.

אמממ....

ככה, אין לי החלטה חד משמעית, אבל אין ספק שב- WYWH פינק פלויד הגיעו לפסגה ב- SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND, ב-WALL יש את השיאים ב- COMFORTABLY NUMB ו- HEY YOU, וב- DARK SIDE האלבום כולו נוטה לשלמות אם כי אין שיאים כמו השניים למעלה...כמובן שבדיוויז'ן בל יש עוד שיא ב-HIGH HOPES עם הכניסה של הגיטרה בסוף... לכן, די קשה לי להחליט בעניין, ועוד לא הזכרתי את AHMו- Animals המצוינים ואת האלבומים האחרים שלא יצא לי לשמוע... ממש קשה להחליט! נראה לי שזה באמת תלוי במצב רוח כמו שמרו כאן לפני...

new revolution1

New member
בכל אלבום

של הפלויד אני מצליחה למצוא את עצמי, לכן כל אחד מוערך אצלי ונמצא במקום גבוה.. יש יותר מועדפים ויש פחות, אבל כולם בעייני מייצגים אותי ומתחברים אליי, זה למה אף פעם לא נמאס לי מהם.. דארק סייד פחות אהבתי, האמת, יותר מדיי מעובד לטעמי..

למעלה