האלבום השני

האלבום השני

האם לפי דעתכם האלבום השני פחות הצליח כי הזמן שעבר מאז דעיכת האלבום הראשון הייתה קצרה מדי? כשראיתי את "חבר" אז די הופתעתי לראות שהיא הוציאה אלבום שני. לפחות ככה אני חושב.

שירלי113

New member
....

האלבום השני לא הצליח כמו הראשון! ולא מכר כל כך הרבה כמו הראשון אבל הוא גם מאוד הצליח והיה גם מקום 1 והיא היייתה איתו עם מסע הופעות והכל...

NoOop

New member
נו.... ברור...

האלבום הראשון תמיד יצליח בגדול. יכול להיות כמוןב שהאחרים יצליחו יותר אבל האלבום הראשון זה ההתחלה של הכל. היא התחילה עם האלבום הראשון וככה היא הציגה את עצמה, ככה הכירו אותה. וככה היא הצליחה...

לא ממש מדויקק

למריה קרי וגסיקה סימספון הדיסק הראשון הצליח אבל הדיסקים שבאו אחר כך הצליחו יותר... אצל מריה הדיסק שהצליח זה הדיסק שיש בו את השיר הרגוע הזה... המוכר ושל גסיקה זה הדיסק "Sweet Kisses" ובישראל יש לנו את ריטה שהכי הצליח לה זה הדיסק "שביל הבריחה" ואצל דנה זה הדיסק "דיווה"... יש המון המון המון המון... שזה ככה עובד הדיסק הראשון של אשלי הצליח יותר משני בגלל סיבה אחת שהראשון יותר טוב! הקהל לא מפגר הוא לא פוסל אומנים בגלל שזה דיסק שני...

NoOop

New member
../images/Emo28.gifקראת בכלל מה שאמרתי?

אני אמרתי שיכול להיות שהדיסק השני או השלישי או whatever יצליח יותר מהראשון. הראשון הוא יותר חשוב ועל זה אין מה להתכווח. הוא זה שמציג את המפורסם והוא זה שמוביל אותו ומתחיל דרך חדשה. אלא אם כן אותה זמרת הייתה שחקנית אז זה לא מציג אותה כשחקנית או כמפורסמתצאלא רק כזמרת. אני לא אומרת את זה בגלל הדיסק הראשון של אשלי. אני אומרת שכל המפורמסים שהוציאו דיסק ראשון הצליחו להציג את עצמם או באור שלילי או באור חיובי. אתה אמרת משהו שבכלל אל קשור. אני יודעת שהדיסקים השניים יכולים להצליח יחותר. כדאי שתקרא עוד פעם מה שכתבתי כי אתה אמרתי מה שאני כתבתי רק בהרחבה.

•silly•

New member
אני לא מעודכנת לגבי המכירות של

האלבומים, אבל לדעתי האלבום ה-1 היה הרבה יותר טוב

האלבום השני ההרבה יותר יפה

יש לו יותר עומק יותר ניסיון ויותר דברים ברורים על החיים שלי אני יותר אהבתי תאלבום השני

CoolBoy16

New member
אני חושב ששני הדיסקים מאוד טובים

אם השני פחות הצליח אני חושב שזה בגלל התקרית עם הפלייבק שגרמה להרבה אנשים לא לאהוב אותה ולא בצדק...

למעלה