האלבום "וביניהם"

אתי Z

New member
האלבום "וביניהם"

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי
האם ישנה איזשהי בעיה עם ההפצה של הדיסק הזה? מי שיודע דבר על מקום המצאו בבקשה....

TEENAGER1

New member
לא שידוע לי..

אני יודעת שב"תו השמיני" יש אותו, לחנויות דיסקים אחרות אני לא מגיעה (אין צורך פשוט
). מקסימום אפשר להזמין בדיסק-קלאב: http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=1188&Cat_id=23 הם אמינים ומהירים, ואם מזמינים דיסקים ב-100 ש"ח או יותר - גם המשלוח חינם.

אתי Z

New member
אז זהו...

התקשרתי ל כווווולם (וכשאני אומרת כולם אני מתכוונת לזה... לדיסק קלאב, כל סניפי טאוואר רקורדס במרכז, התו השמיני, צליל, מוזיקנטו...) יסודית או לא?
בשום חנות אין את הדיסק... ניסיתי להזמין בטאוואר רקורדס, במוזיקנטו (מהם הזמנתי את "לב סדוק" ו"מנגינת הנדודים" ורק "וביניהם" לא בגיע..) ובדיסק קלאב ונאמר לי שיש בעיה עם הדיסק הספציפי הזה...

TEENAGER1

New member
מוזר..

ממש מוזר.. אני די בטוחה שראיתי את הדיסק בתו השמיני.. אני מוכנה להשאיל לך את שלי אם זה יעזור

ms pizza

New member
מוזר.ראיתי אותו לא מזמן גם

בטאוור רקורדס וגם בצליל . אם את רוצה אני יכולה לקנות לך ולשלוח בדואר או משהו. לדעתי זה דיסק ממש מומלץ ( אחד הטובים של מאיר)

אתי Z

New member
גמני חושבת...

בגלל זה המאמץ הרב להשיגותו... אם יש לך אפשרות אפילו רק להגיד לי איפה יש ואני אגיע לקנות אני אשמח... תודה רבה

neciha1

New member
האלבום "וביניהם"

היי אתי, אודה לך אם תאמרי לי היכן את גרה והיכן חיפשת את הדיסק. אני אדאג שזה יגיע לשם :) יום טוב, מירי - מנהלת אישית - מאיר בנאי

אתי Z

New member
היי מירי

קודם כל תודה רבה ... אני גרה בחולון, חיפשתי ממש בכל חנות מוזיקה באזור המרכז שאני מכירה, במוזיקנטו בת"א הזמנתי אותו יחד עם עוד שני דיסקים ונאמר לי שאיתו ספציפית יש בעיה, ניסיתי גם להזמין בטאוואר רקורד בסניף עזריאלי וקיבלתי את אותה תשובה, שכנראה יש בעיה עם ההפצה של הדיסק מכיוון שהם הזמינו ולא קיבלו אותו. בכל שאר החנויות הוא לא קיים (הגעתי עם החיפוש עד התו השמיני בירושלים וגם שם הוא לא קיים...)

neciha1

New member
וביניהם

היי אתי, העברתי את הנושא לטיפול. אשמח לחזור אלייך עם תשובה כשתהיה לי. יום טוב ושנה אזרחית טובה

neciha1

New member
וביניהם

היי אתי, בדקת האם נגיע למקומות שחיפשת בהם לפני כן ? אנא ידעי אותי :) מירי

איף

New member
לא הייתי בפורום יומיים

ובלי שום קשר - אתמול הייתי בטאואר רקורדס וראיתי מישהו שקונה את "וביניהם"
אמרתי לו שזו בחירה טובה
ועכשיו אני נכנסת ורואה דיון שלם על הדיסק. בקיצור, אני רואה שכבר הסתדרת בעזרתה של מירי(
)....אז תהני מהדיסק

אתי Z

New member
סוף סוף....

מצאתי אותו.... אחרי כל החיפושים, בכל פעם שראיתי חנות מוזיקה נכנסתי לנסות את מזלי... והיום (אולי בגלל שזה התאריך הלועזי של היומולדת שלי, למרות שזה לא נחשב, חוגגת לפי העברי...) נכנסתי במקרה למגדל האופרה בת"א במוצ"ש וראיתי את טאוואר רקורדס אז נכנסתי.. והוא חיכה שם יפה יפה עד שבאתי
תודה לכל מי שניסה לעזור....

odery

New member
חשבתי שזה בגלל המוזה שנסחבה איתך לשם.

חצופית.

למעלה