האלבום ישתחרר ב30.3 ויהיה בו 'סוףהשבוע מסיבה', אבל לצערי כנראה שלא 'כולנו אחים' :\
F Funky Giraffe New member 11/2/06 #1 האלבום ישתחרר ב30.3 ויהיה בו 'סוףהשבוע מסיבה', אבל לצערי כנראה שלא 'כולנו אחים' :\
ט טיפקסית New member 11/2/06 #4 טוב כנראה ששווה לחכות עוד חודש וחצי למה באמת לא שמים את "כולנו אחים" זה שיר ממש ממש ממש ממש טוב [למרות שהמסר שלו די מנוגד לאידיאולוגיה הפרטית שלי אבל אני התכוונתי מהבחינה המוזיקלית]
טוב כנראה ששווה לחכות עוד חודש וחצי למה באמת לא שמים את "כולנו אחים" זה שיר ממש ממש ממש ממש טוב [למרות שהמסר שלו די מנוגד לאידיאולוגיה הפרטית שלי אבל אני התכוונתי מהבחינה המוזיקלית]
ה הוד11 New member 11/2/06 #6 ב30 ל3 אני בחנות תר אחרי האלבום. ואגב לא שמעתי את כולנו אחים עד עכשיו אני מקווה שתיהיה לי הזדמנות לשמוע אותו ומבחינת סופשבוע מסיבה שיר לא משהו אבל בסדר מה איכפת לי
ב30 ל3 אני בחנות תר אחרי האלבום. ואגב לא שמעתי את כולנו אחים עד עכשיו אני מקווה שתיהיה לי הזדמנות לשמוע אותו ומבחינת סופשבוע מסיבה שיר לא משהו אבל בסדר מה איכפת לי
ה הסייד הנודד New member 11/2/06 #7 כמה לא מפתיע שגם הוא משתחרר בדיוק לפני פסח. ובדיוק יום לפני הבגרות בספורט..