האלבום של כל הזמנים Sgt Pepper’s

האלבום של כל הזמנים Sgt Pepper’s

Rolling Stone Top 500 Albums Of All Time המגזין בחר באלבום Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club כאלבום של כל הזמנים מתוך הכתבה: The Beatles landmark album Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club band has been named the best of all time in Rolling Stone Magazine's list of 500 greatest rock records, as chosen by 273 musicians, critics, fans and historians. Elvis Presley is at number 11 with his collection of early rockabilly tunes, The Sun Sessions. אחד האלבוםים המוקדמים של אלביס collection of early rockabilly tunes, The Sun Sessions. נבחר למקום ה 11 מתוך הרשימת ה 500 של המגזין, רולין סטון. בהמשך נתן למצא עוד שלושה אלבומים של ארבעת המופלאים מליברפול בין 10 המקומות הראשונים ובינהם :
Revolver (אם אני טועה תקנו אותי) מקום שלישי
Rubber Soul מקום חמישי
White Album מקום עשירי שמחתי לעדכן אותכם לילה טוב
אמיר

The Mad Hatter

New member
P:

הערות מפוזרות בקשר לרשימה- לאבי רואד הגיע מקום ראשון. ולאלבום הלבן הגיע לעבור את רבר סול. ומג'יקל מיסטרי טור גם צריך להיות שם. ובכלל, סרג'נט פפר לא אלבום *כזה* טוב במונחים ביטלסיים (אם כבר, אז פט סאונדז טוב יותר,לדעתי). אבל זו רק דעתי...ולפחות *הם* שמו את פט סאונדז במקום גבוה. וגם לריבולבר מגיע המקום הטוב (בזמן האחרון אני שומעת אותו כל הזמן. גיליתי אותו מחדש, או משהו כזה...*_*) המ. אני לא כל-כך אוהבת רשימות מהסוג הזה שבאות לדרג כל דבר, אבל אחרת לא היה לי על מה להתלונן...>_<

i love lucy

New member
למרות שגם ממש אהבתי את הלבן... וגם

את הכל! פשוט זה אלבום מיוחד תודו!!!!!!!!!

אם כבר../images/Emo4.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif

לאבי רואד מגיע מקום ראשון, ולמג'יקל מיוסטרי מקום שני.. אבל זה סתם מטריד שמדרגים כל דבר..

Miss CB

New member
אבל אתם יודעים

שדירוגים לעולם יעצבנו, כל פעם מישהו אחר. זה אף פעם לא הטעם הקולע של כולם. גם לדעתי אבי רוד יותר טוב. אבל יש עוד המון מעולים, לפי הדירוגים שלכם, הביטלס (עם פט סאונדס של הבויז תקוע שם באמצע) צריכים לקחת את כל הטופ 10... סתם עוד דירוג.

Another Girl

New member
קשה להבין איך Abbey Road

בכלל לא מופיע,לפי מה שאתה אומר(לא היה לי כוח לפתוח את הלינק
)ב-10 המקומות הראשונים...זה כבר על ההתחלה מוריד לי מהרשימה.שלא לדבר על זה שראבר סול,למרות שאני אוהבת אותו, מופיע לפני האלבום הלבן.

John LennonS

New member
תגידו, Days of Future Passed

נכנב לרשימה? כי אם לא יש טעות בבוחרי האלבומים. ומה לגבי Dark side? יש עוד מלא אלבומים ששוה להכניס לעשיריחה הפותחת.. Desire של דילן נכנס? ומה עם "בלבלי אותו" של אלביס?

אלרוס

New member
מה יש לכל האנשים נגד סרג'נט פפר?

תודו בזה, זה אלבום מצויין, בעל ייחוד משלו ואם יורשה לי לאמר יותר טוב ממג'יקל מיסטרי טור שאתם כל כך מהללים.

yo t a m

New member
שמע ידידי... (פלאשבק)

כמה זמן יש לך את סרג'נט פפרס (יותר מחצי שנה לפחות, נכון?) כמה זמן יש לך את מג'יקל מיסתרי טור (פחות משבועיים, נכון?) אז כשתשמע את מג'יקל מיסתרי טור במשך חצי שנה, תוכל לחוות דיעה על "כמה סרג'נט פפרס טוב יותר". לפי דעתי, מג'יקל מיסתרי טור הוא אלבום טוב הרבה יותר. לא שסרג'נט פפרס גרוע, הוא פשוט פחות טוב.

אכן.

מג'יקל מיסטרי טור, הוא אלבום מצויין ועולה באיכותו על סרג'נט פפר. בכלל, לסרג'נט פפר, יש בעיני את תסמונת: "המלך הוא ערום..", בגלל ההילה שעוטפת אותו, הוא נתפס אוטומטית כפאר יצירתם, על אף שריבולבר, האלבום הלבן וכיו"ב, חדשניים וטובים באותה המידה, אם לא יותר.

אלרוס

New member
יותם, לא לוקח לי הרבה זמן לפתח חיבה

לאלבומים, אני אישית על השמיעה הראשונה אהבתי יותר את סרג'נט פפר, אני יודע שהוא לא יותר טוב מאביי רואד אבל מה יש לאנשים כאן נגדו?

yo t a m

New member
אין כלום נגד סרג'נט פפרס...

אבל... הוא אובר מוערך! (איזה שילוב מקסים בין עברית לערבית לצ'צנית לפולנית מדוברת לאנגלית!) הוא אלבום טוב, אבל בגלל שהוא מוערך יותר מדי, אנשים נגדו (לא אישית, אלא פשוט שרוצים להעמיד את האלבום הסורר במקומו)

ביטלמן

New member
אתם כבר גורמים לי לחשוב שאם

סרג'נט לא היה כל כך מוערך הוא היה יותר טוב בעינכם. אולי משאתם לא כל כך אוהבים בסרג'נט הוא שהוא לא קליל כמו האלבומים אחרים.

John LennonS

New member
יותם, כמה דברים

דבר ראשון, זכותך לחשוב שמסע הקסם המסתורי טוב יותר מפפרס... לי אישית יש אותם בבית כמה איזה שמונה שנים ועדיין אני חושב שפפרס יותר טוב ולא בגלל שהוא מוערך כי יש לו עטיפה יפה ולא בגלל שיש את הסיפור של מותו של פול וכן הלאה, אלא בגלל שירים כמו לוסי, היא עוזבת את הבית, יום בחיים שהוא יצירת מופת, עם קצת עזרה מידידי, השיר הפסיכדלי המשגע למען טובתו של מר עפיפון ובכלל כל האלבום המעולה הזה... אני אישית חולק על כל מי שטוען שלאלבום יש איזה שהוא קונספט כמו Dark side של הוורודים, זו לדעתי טעות אבל לדעתי האלבום לא מוערך יתר על המידה לטעמי. תשמע שוב את לוסי ויום בחיים ותגיד לי אם אתה לא נשאב לתוך המוסיקה וכאילו חיי במקום אחר...

yo t a m

New member
מעולם ומעולם!

לא הכחשתי שסרג'נט פפרס הוא אלבום דגול, ולוסי, העוזבת והנדרס יכולים להעיד על זה. רק אמרתי, שהוא לא גדול כמו אלבומים אחרים של הביטלס. כמה גדול שהוא יהיה, הוא לא יהיה (לטעמי) כמו מג'יקל, ריבולבר, ראבר סול ושאר הירקות שמקיפים אותו מבחינה כרונולוגית. הוא לא "נפילה", אבל הוא בהחלט לא עליית מדרגה כמו שהוא נחשב אליה.

למעלה