האלבום של ניקו ואנואר בדרך

SHTRUDIDI

New member
האלבום של ניקו ואנואר בדרך

כתבה בMTV מביאה פרטים על הLP שלהם שהם מקווים לסיים את הקלטתו עד סוף חודש ספטמבר. בקצרה- האלבום של אנואר יהיה מוסיקת גוספל עם מעט R&B וסול. אנואר אומר שהוא גם ישמח לעזור לשאר חבריו לאיידול בכל הקשור להקלטה, כתיבה, קולות רקע וכו' כיוון שהקשר ביניהם כה חזק. האלבום של ניקו יופק ע"י מפיק מעיר מגוריו סנט לואיס. האלבום שלו יהיה R&B. הוא מקווה להוציא חומרים כבר אחרי סיבוב ההופעות. מציינים כי בדרך כלל בעונות הקודמות עבדו על אלבומים רק הזוכה והמקום השני מיד אחרי התוכנית ובזמן סיבוב ההופעות וכרגע יש כבר 5 אלבומים בדרך-קארי,בו,קונסטנטין,אנואר וניקו. אני חשובת שמאוד חכם מצידם להכות על הברזל בעודו חם-מה אתם חושבים? מה מחכים לשמוע?

Juliann

New member
גם בעונה הקודמת.... =>

פנטזיה ודיאנה הוציאו דיסקים ג'סמין הוציאה דיסק לה טויה הוציאה סינגל והדיסק בדרך או שכבר יצא ג'ורג' הוציא דיסק נוצרי נדמה לי ויש לו עוד דיסק בדרך ג'ון סטיבנס הוציא דיסק ג'ון פיטר לואיס מוציא סינגל בקרוב או שכבר הוציא... קמיל קיבלה רקורד דיל והשמועות אומרות שאפילו ליה לאבל! בעונה השניה הוציאו דיסקים: קליי, רובן, קים לוק, ג'וש, כרמן קים קולדוול מנחה בטי וי גייד ויש לה רקורד דיל וטרניס בברודווי עונה ראשונה: קלי, ג'סטין, טמיירה, RJ ועוד מישהו... כל עונה יותר ויותר אנשים מקבלים רקורד דיל. בעונה השלישית שהיתה יחסית לא משהו כמעט כולם הוציאו דיסקים או יוציאו בקרוב... רובם לא מוכרים מי יודע מה אומנם... חוץ מהטופ2. השנה אני מהמרת שכמעט כולם יקבלו רקורד דיל כי יש חבר'ה מוכשרים ומקצועיים: בו וקארי הדיסקים בדרך, קונס כבר מתחיל לעבוד על זה, כנל אנואר וניקו אנתוני אין לי שום ספק שהוא יוציא דיסק, לפי השמועות גם לוונזל יש הצעות טובות, נאדיה לא שמעתי כלום עליה אבל אני בטוחה שיחתימו אותה, זה כבר 8... מקיילה כנראה תלך לכיוון של משחק. לגבי ג'סיקה, לינדזי לא שמעתי אם הן קיבלו הצעות אבל אני מהמרת שכן. גם ג'סיקה וגם לינדזי זמרות צעירות ויפות בטוח יחתימו אותם. קראתי איפשהו שאפילו לסקוט יש הצעות! אם הייתי צריכה לנחש הייתי אומרת שלפחות 10 מתוך הטופ 12 של השנה יוציאו דיסקים.

SHTRUDIDI

New member
לא הובנתי כראוי

ברור שהמון מיוצאי העונות הקודמות הוציאו אלבומים אבל הכתבה אמרה שעד עכשיו לא הוציאו מתמודדים שלא הגיעו לגמר את אלבומם מיד אחרי סיבוב ההופעות. גם בעונה שלישית מי שהוציאו ראשונות מהתמודדים הן פנטזיה ודיאנה, כל השאר התחילו רק הרבה אחרי. זאת הכוונה. לדעתי אנואר יכול להצליח בתחום הגוספל, קונסטנטין הוא בעל מעריצות רבות וכך גם אנתוני כך ששניהם יכולים להצליח מבחינת מכירות אם הם רק ילכו לכיוון המוסיקה שמתאים להם. כמובן שבו וקארי יצליחו. אני מקווה שניקו יצליח אבל באמת שקשה לדעת. מהבנות וונזל חייבת להוציא אלבום,אני כל כך מחכה לשמוע אותה, ג'סיקה היא בעלת קול חזק.אני לא חושבת שכל השאר יקליטו כל כך מהר.

למעלה