האלוהים ואני (מונולוג/ שיחת חתך)

שלומפר1

New member
האלוהים ואני (מונולוג/ שיחת חתך)

שלום לך קדוש ברוך הוא! כן כן זה עוד פעם אני.. אז נכון שאתה כועס כי עד ששומעים ממני... אבל תראה מעניין פה.. לא משעמם לעולם.. תמיד רצים לשום מקום.. כן פעם אני ואתה נשב נפתח משקה אלים נסתכל למטה ונצחק.. כן.. כמו שמסתכלים על עכבר מעבדה שרץ כול היום על הגלגל ומאמין שהוא משנה מקום אז.. מה.. חדש? סגרת איזה גלקסיה היום?? פתחת אחרת? תשמע אם זה מה עושה לך טוב... מברוק הפעם אני לא בה בבקשות עזוב.. יש אחרים שצריכים יותר.. יש את אלו שלא יודעים להתפלל.. אני יודע ככה זה כשלא מדברים מהלב.... אבל מי אני שהסביר את זה להם.. חוץ מזה את הבקשות שלי שמתקיימות אני אבקש אחד על אחד איתך לא פה. אתה יודע עוד לא סגרנו ביננו כמה דברים (חשבת שאשכח..) תרשום למשפט שלי לאחר לכתי את העניינים הלא סגורים ביננו- אתה יודע שמת לי איזה לוקימיה בדרך, ברגע האחרון נשברת ואני פה.. תפשת שכל הבנת מה אני העשה לך למעלה אז התחרטת לא נורא הכול רשום.. תשמע לא סגנו את עניין האנושות- מה הקטע? איזה צחוק ליצור יצור שכח ההרס העצמי שלו מספיק לך לפתוח איזה מליון פלנטות ככה על הדרך.. ולתת לו שכל שמספיק לשאול אין סוף דברים במקביל.. כמובן ללא תשובות.. ומכיוון שאין לו את האומץ לעשות משהו לעצמו אז הוא כול הזמן מחפש אחרים לפגוע בהם.. איזה כיף להעניש אחרים בדברים שאין לך אומץ לעשות לעצמך... טוב אני צריך לזוז אז נדבר בהמשך ותפסיק לשחק אותה נעלב שאתה לא פוגש אותי.. יש לי מספיק חזיתות להלחם בהן בו זמנית. יש איזה אחריות לזה? מה פתאום!! אז נתראה כשייצא לנו ביי בנתיים אני נ.ב- פעם ראשונה שאני כותב כאן אז בואו נראה, אם זה מתאים תקבלו עוד....

גריני

New member
עוד, עוד../images/Emo70.gif (חבר'ה אל תתנו לו ללכת)

רגע, תן לי לנגב את הדמעות.. אוי, הבטן!!!!! ת'שמע - אתה ע נ ק ! לא מחכה לוועדת חברים - התקבלת יאללה, תתכבד (זו העוגה שאני שומרת לאירועים מיוחדים, מגיע לך
)

המתצפת

New member
סופר מתאים../images/Emo42.gif

אז יאללה תמשיך, ויהיה מעניין גם לשמוע מה ענה לך הביג בוס! דרך אגב, אתה יודע שהוא עונה בהרבה דרכים מגוונות, לאו דווקא בעיברית.

גריני

New member
../images/Emo56.gif תשובה מהבוס!../images/Emo150.gif

שלום לך קדוש ברוך הוא! שלום וברכה, בני האהוב. ראשית, סליחה על העיכוב בתגובתי. בדר"כ אני משתדל להשיב מיידית, אבל מאז אמש ועד לפני מספר דקות, הייתי בהתקפת צחוק אדירה, לא יכולתי לכתוב לך. המבול שיורד כרגע בבנגלה-דש? - זה בגללך, בגלל מכתבך אלי....
כן כן זה עוד פעם אני.. אני תמיד שמח לשמוע את קולך אז נכון שאתה כועס כי עד ששומעים ממני... בני היקר, אני שומע אותך תמיד! ואולי יהיה קשה לך להאמין, אבל גם עונה לך - תמיד! הבעיה היא שאתה לא היית מחובר לתדר שלי עד עכשיו, כמה ניסיתי לרמוז לך: תתחבר ל-354 - זה התדר בו קולטים אותי טוב. יה אללה שלך, כמה רמזים צריך לשלוח אליך עד שאתה קולט??? נו, טוב, העיקר שהגעת בסופו של דבר ועכשיו יהיה לנו קל יותר אבל תראה מעניין פה.. לא משעמם לעולם.. תמיד רצים לשום מקום.. כן פעם אני ואתה נשב נפתח משקה אלים נסתכל למטה ונצחק.. כן.. כמו שמסתכלים על עכבר מעבדה שרץ כול היום על הגלגל ומאמין שהוא משנה מקום אז.. מה.. חדש? אנחנו יכולים לשבת על משקה אלים, או לרדת על איזה קולה או כל דרינק אחר שיבוא לנו - גם עכשיו! למה לחכות לפעם??? האם לא שמעת שאני רב-מימדי? אני נמצא פה ושם... וגם שם.... ומה חדש? האמת? הרבה חדש... המקום בו אתה חי כרגע, שנקרא ארץ מתחדש לי מול העיניים בכל רגע. מה אומר לך? אני ממש לא מאמין שזה מה אני בניתי בסדנא שלי... סגרת איזה גלקסיה היום?? פתחת אחרת? תשמע אם זה מה עושה לך טוב... נו כן, בוודאי. וכי מה רצית - שאני אשאר בבית כל היום עם הפולנייה האלוהית שלי??? אל ת'שאל איך עושה לי את המוות זאת. אז כל בוקר אני מספר לה על גלקסיה חדשה שיש איתה צרות ושצריך להחליף הצנרת וזה... ככה אני מוריד אותה מעלי. מברוק הפעם אני לא בה בבקשות עזוב.. יש אחרים שצריכים יותר.. אה... איזו הקלה! סוף סוף אחד שסתם מתעניין בשלומי. כל הזמן רק רוצים ממני זה וזה... תגידו מה אתם חושבים - אני מפעל הפיס??? יש את אלו שלא יודעים להתפלל.. אני יודע ככה זה כשלא מדברים מהלב.... אבל מי אני שהסביר את זה להם.. חוץ מזה את הבקשות שלי שמתקיימות אני אבקש אחד על אחד איתך לא פה. 'קובל עלי. אתה יודע עוד לא סגרנו ביננו כמה דברים (חשבת שאשכח..) תרשום למשפט שלי לאחר לכתי את העניינים הלא סגורים ביננו- אתה יודע שמת לי איזה לוקימיה בדרך, ברגע האחרון נשברת ואני פה.. תפשת שכל הבנת מה אני העשה לך למעלה אז התחרטת לא נורא הכול רשום.. בני היקר, אין לך מושג כמה מאושר הייתי ביום בו רפי (הידוע לכם בשם המלאך רפאל) הודיע לי שהתיק שלך סגור! אני ממש בכיתי מרוב שמחה. (ואם אתה שואל, אז כן היה שיטפון גם באותו היום, רק שאני כבר לא זוכר איפה....). בוא תתקרב קצת אני רוצה ללחוש לך סוד: את התיק הזה אתה תפרת לעצמך - בעזרת מדריכיך - כחלק מתפקיד מאוד מיוחד שנטלת על עצמך לפני שעברת בתעלה. אתה בחרת להיות מורה גדול - אייקון - להראות לאחיך ואחיותיך שגם תיק כמו "לוקימיה" אינו בהכרח גזר-דין. ואם אתה רוצה לדעת עוד על איך נעשה הדבר הזה - גם לכך דאגתי מראש, קרא את "מסע הנשמות" ואת "גורלן של נשמות" שנכתבו ע"י לא אחר מאשר ד"ר מייקל ניוטון (מייקל? כאילו מיכאל?
)
סליחה לרגע, הפולניה האלוהית שלי בקו השני, אוף איתה! תמיד כשאני באמצע משו חשוב. אחזור אליך מאוחר יותר, ואל תשכח - 354 זה התדר שלנו! ובינתיים, שמור על עצמך בשבילי, חבר יקר - אני עוד זקוק לך בסביבה. שלך באהבה אין קץ קב"ה

שלומפר1

New member
גריני אני ההיתי נזהר..

אחד הסממנים לאדם המאבד את שפיותו זה שהוא חושב שהוא אלוהים זהירות... סתאאם... בהמשך אני הוסיף עוד שיחה עם קדוש ברוך הוא... וכן יש כבר נושא לעניין אז חכו זה עוד מעט בא... שגיא נ.ב- קבלת פנים מאוד נחמדה!!!!!!1

גריני

New member
יש ויש, אחי....

יש מי שמתאשפז, ויש מי שמפרסם ספר אחד, ואח"כ עוד אחד .... ועוד אחד... ומונה כיום (כמדומני) 15 ספרים, והבנאדם שהיה פעם הומלס - כנראה לא ידע עוד מחסור....
ויחד עם זאת, תודה על האזהרה ואני מחכה בעניין רב לבאות

שרiןבן

New member
אתה ואני.

שלום גם לך צדיק. איך הגעת להחלטה שאני כועס ? נתחיל בזה שבראתי אותך בצלמי ולא אותי בצלמך לכן, לך יש תוכונות אלוהיות ולי אין תכונות אנושיות. אמנם אני יכול ללבוש צורה של אדם אבל עצם הפעולה לא תעשה אותי אדם. ואתה לעומת זאת, ברגע שתגלה אותי תוכל להיות אני. לכן אני לא כועס. אתה יכול להרגיש חופשי להעלם ככל שתרצה ( האמנם? ) אפילו נהפוך הוא, אני מאוד גאה בך על כך שיש בך את האמונה של להסתדר לבד כי אתה באמת יכול. המפגש בנינו אכן יתקיים כי לשם בעצם אתה חותר. אני ואתה אחד הם והסיבה שבחרת להגיע לכאן היא כדי שתוכל לגלות זאת על ידי חוויה. בראשית בריאתך, הכוונה הייתה שיהיה לך את החופש לקבל ולעשות ככל העולה בדעתך, ואכן כך אתה עושה וכך אתה מקבל. הבחירה אם להשתמש ביכולות שלך ליצירה או להרס נתונות בידך לכן, אל תבוא אלי בטענות על הרס של כזה או אחר, הבחירה בידם. אני לא מעניש אף אחד.

גריני

New member
בפורום הזה אין סתימת פיות!

כל עוד אין פגיעה בכותבי הפורום, יכובד כאן חופש הביטוי. אתה מוזמן בהחלט להביע את דעתך, וטוב שיש דעות שונות. אבל זוהי דעתך שלך, ואני מבקשת שתימנע להבא מאמירות שפוגעות בחופש הביטוי, או בכבודם של משתתפי הפורום.

גריני

New member
../images/Emo56.gif תשובת הבוס - 2 ../images/Emo150.gif

תשמע לא סגנו את עניין האנושות- מה הקטע? איזה צחוק ליצור יצור שכח ההרס העצמי שלו מספיק לך לפתוח איזה מליון פלנטות ככה על הדרך.. אה! הנה רעיון חדש, עליו עוד לא שמעתי: אתה הפכת כאן את אלוהים ל"ערפד אנרגטי" ...
- קטעים איתך... שאני אבין - אתה טוען שאני מקבל את אנרגיית ההרס של האנושות, עושה לה התמרה ובזה מייצר פלנטות חדשות??? המממ..... תן לי לישון על זה השבת, נשמע מעניין מאוד
ולתת לו שכל שמספיק לשאול אין סוף דברים במקביל.. כמובן ללא תשובות.. עכשיו הגזמת, בחור! ללא תשובות אמרת? הרי משחר ההיסטוריה לא פסקתי מלשלוח אליכם שליחים שלי, שניסו לדבר איתכם בכל דרך אפשרית, בכל שפה, בכל לשון - עונים לכם על כככככל השאלות שלכם, כן גם אלו שנשאלות עמוק בלב! עונים גם עונים, בדרכים שונות... בדיבור ישיר, בלחישות לאוזנכם, במה שאתם קוראים "אינטואיציה" ברמזים שונים: השיר הבא שתשמע ברדיו, הסרט שידידתך לחצה עליך לראות איתה וש"עשית לה טובה" בכך שהסכמת, הספר שמאמר מסויים בעיתון המליץ עליו (ושממש "במקרה" בכלל נתקלת בעיתון הזה....) ועוד ועוד.... "השאלה איננה עם מי מדבר אלוהים, אלא מי מקשיב"! אתם יש לכם איזה רעיון בראש על איך אני "אמור" להשיב, וגם איך תיראה או תישמע תגובתי, ואם הדברים לא תואמים את התמונה הזאת שיצרתם אתם לעצמכם - אז לא רואים ולא שומעים... וגם נדמה לכם משום מה, שברגע מסויים הפסקתי לדבר איתכם. וזו הטעות הכי גדולה שאתם עושים
ידידי היקר, מעולם לא פסקתי לדבר עם בני האדם, ואם תצאו מהקטע של איך תגובתי אמורה להגיע, אם "תצאו מדעתכם" ותיכנסו לליבכם - תשמעו גם תשמעו. הפולנייה האלוהית שלי כל הזמן טוענת שאי-אפשר לסתום לי את הפה, ואתה טוען כלפי כאן שאני לא משיב לשאלות... איזה צחוקים איתך....
ומכיוון שאין לו את האומץ לעשות משהו לעצמו אז הוא כול הזמן מחפש אחרים לפגוע בהם.. איזה כיף להעניש אחרים בדברים שאין לך אומץ לעשות לעצמך... בוא ונגמור עם הסיפור הזה, אחת ולתמיד, ושנן היטב את הדבר הבא: אני אינני מעניש אתכם! אף פעם לא הענשתי, ולעולם לא אעשה זאת! לצערי, אתם השופטים החמורים ביותר של עצמכם... את כל "העונשים" כביכוך - אתם מביאים על עצמכם.... לפעמים כתוצאה מחוסר ידיעה או הבנה את כללי היקום! ועל כך תוכל לקרוא בעשרות ספרים שיצאו בשנים האחרונות, בעידודי הפעיל, כמובן, ורק על קצה המזלג אזכיר לך כאן את עניין החשיבה החיובית- שהוא בעל חשיבות מהמעלה הראשונה!. טוב אני צריך לזוז אז נדבר בהמשך ותפסיק לשחק אותה נעלב שאתה לא פוגש אותי.. יש לי מספיק חזיתות להלחם בהן בו זמנית. יש איזה אחריות לזה? מה פתאום!! על כך כבר עניתי לך בשיחתנו הקודמת: הבן, בני, אני פוגש אותך כל הזמן! מעולם לא פסקתי לראות אותך ואת שאר אחיך ואחיותיך, זה אתם שלא מצויים איתי בקשר רציף... וחבל - אך זו בחירתכם, ואני מכבד אתכם בכל החלטה שלכם! והאחריות? היא שלך ושלכם! אני יצרתי אתכם בצלמי וכדמותי - כלומר נתתי לכם את זכות הבחירה... את זכות היצירה... כשאתם יוצרים לכם בלגן בחיים, ולא מבינים למה - אז אתם זועקים אלי. אז בשלב כלשהו נשבר לי מזה וגרמתי לאנשים לכתוב ספרים בהם יהיו מוסברים בצורה ברורה כללי המשחק, ואני מציין בסיפוק שאתם אכן קוראים, אלא מאי? לא מ י י ש מ י ם ! האחריות על איכות חייך היא שלך, אהובי, לטוב ולרע.... אז נתראה כשייצא לנו ביי בנתיים יאללה ביי, ושתהיה לך שבת נפלאה, חביבי. תודה שפנית אלי ואשמח לשוחח איתך שוב, מתי שיצא לך אני

שלומפר1

New member
הקב"ה ולא הקב"א

אז כך.. ראיתי כי מספר עונים ענו בתור שליחי האל.. אז.. מלמעלה ביקשו למסור כי כרגע אין מחסור במלאכים... כול המשרות מאויישות נתקשר בהמשך... לאלו החרדים כי נשארתי ללא תשובה.. חיבוק חזק לדובי לפני השינה יכול לפתור את נדודי השינה בעקבות מה שכתבתי.. במונולוג הזכרתי כי יש דברים שאנו נסגור ביננו במספר עיינים מצומצם.. אז אני שמח לבשר שבחלק מהדברים.. סגרנו ובחלק ומשא ומתן נמשך.. במלוא הקיטור.. (למעשה מדובר בסוג אחר של אנרגיה אך לא יכולתי לוותר על הנוסתלגיה, אז תסלחו לי..) ותודה על התגובות רק שהקב"ה לא אוהב שמדברים בשמו (על תפחדו הרגעתי אותו..) תודה על כול התגובות בכול מקרה.. אני

F650

New member
שמע שלומפר ../images/Emo70.gif

בתור שלומפר אתה נראה דווקא אחד שמדייק (מי אמר כוונת טלסקופית?)

גריני

New member
לא הבנתי....../images/Emo132.gif

מה זה הקב"א? ודבר נוסף - האם הדבר היחיד שהפריע לך זה שהדברים נאמרו בשמו? כלומר - תוכן הדברים מקובל עליך? ועל הקביעה שהוא לא אוהב שמדברים בשמו - אנחנו חלוקים. אם אתה מתייחס אליו כאל מין ישות על - הבוס הגדול - אז באמת מי אנחנו הקטנים שנדבר בשמו, ומצד שני -במקרה כזה, מי אנחנו הקטנים שגם נפנה אליו במכתבי תלונה "מחוצפים"...לא??? אבל -אם נסכים לקבל את הסברה ש"הוא" זו איזושהי אנרגיה, ניצוץ - שקיים בכל אחת ואחד מאיתנו... שהוא זה אנחנו ואנחנו זה הוא - אז אני לא רואה כל בעיה בתכתובת הזו. מהי דעתך

שלומפר1

New member
גריני והקב"א

קב"א- קבוצת איכות כן כן כך צה"ל מכנה את המידרג הפסיכולוגי וסוציו אקונומי של הבאים בשעריו... כבר מלישכת הגיוס הראשונה בערך בגיל 16 מתחילים בתהליך בניית החייל- הצבא "מודד" את חייליו לעתיד ב-2 פרמטרים 1- פרופיל 2- קב"א הפרופיל הינו המצב הרפואי של הבא בשערי לשכת הגיוס (ע"פ חוק חייב כול גורם מטפל במדינת ישראל פיסי, פסיכולוגי לדווח לצבא על כול טיפול הניתן למועמד מיינקות ועד היום) בשיחה הראשונה בלישכת הגיוס עושים תהליך של אימות נתונים, חיילת נחמדה יושבת מול מחשב, וכביכול שואלת אותך דברים עליך- כול המידע למעשה מופיע מולה על המחשב- זה נועד לראות את אמינות המועמד- אז אין כול כך טעם לנסות להסתיר או לשקר.... קב"א- נקבעת ע"פ תוצאות השיחה הראשונה והדפ"ר (דירוג פסיכוטכני ראשוני) זהו מבחן על זמן מחולק לחלקים שבודק התבלטויות בדברים מסויימים- יכולת טכנית, חשיבה אנליטית, ושאר אגוזים ושקדים... וע"פ נקבע הדפ"ר שאח"כ ביום הגיוס הופך לקב"א של החייל... אין טעם לרוץ לנסות לבדוק "מה הקב"א שלי?" המידע חסויי ומותר לראות אותו רק ע"פ אישור מיוחד לאחר בדיקות ביטחון שדה... אני

למעלה