האלווין

orrrrrrrr

New member
סדרת סרטים מעולה ביותר!!

מצפה בקוצר רוח לסרט ה9 במספרו

miss i

New member
שמתם לב שאנשים כאן כמעט ולא

מדברים על HALLOWEEN ... מעניין למה...

secrets

New member
אחד הסרטים שבזמנו העמידו אימה

מיקל מיירס חוזר, ליל המסכות בזמנו היה אחד הסרטים שהעמידו הכי הרבה אימה מכל סוג , גם בגלל שהרוצח הזה לא נורמלי, בגלל שלא יודעים איפה הוא, והוא הולך מהר יותר מריצה, הוא לא מת, והוא נעלם בחלקיק שניה, וגם בגלל שהם הצליחו עם הסרטים של ליל המסכות אם אני לא טועה בשנת 2000 או 2001 יצא ליל המסכות 8 , שאחותו נמצאת בבית משוגעים, ואז הם מצלמים בשידור חי בלואין (ליל כל הקדושים) בבית של מיקל מירס לאינטרנט, חבורה של ילדים צריכה להיות בבית הזה ולא לצאת ממנו וזה בשידור חי באינטרנט, שם קורים דברים, לנגד עיני כל האנשי בהתחלה מדובר במשחק שאולי אחד המקימים של אתרי האינטרנט מבימים כדי שלא יהיה משעמם לגולשים אבל כנראה שאז מתחיל לקרות קצת יותר ממה שכולם חשבו ולא ציפו.

orrrrrrrr

New member
דבר ראשון:

אין רוצח אחד שהוא נורמלי בין אם הוא שפוי ובין אם הוא לא!, כול מה שרשמת בהתחלה זה אלמנטים או מרכיבים מסוימים שבלי זה, קשה מאוד ליצור סרט אימה מצליח, כי כול הדברים הנ"ל בעצם יוצרים את המתח ואת המורא בסרט!... לא יתנו לך ישר פרטים רבים על הרוצח, על הזהות שלו, אם כך מה הטעם בסרט!!..צריך ליצור את האוירה...לבנות את המתח, ואז בנקודת השיא בסרט לתת איזה פרט מדהים שיגרום לזעזוע מצד הצופים. זה שהוא נעלם מהר, הולך מהר, וחזק משאר האנשים, זה סוג של פרה נורמליזציה....זה הדבר שמשקף את הדמות, את מה שעבר...ועל זה בנוי הסרט... מיירס הוא רוצח מיוחד שכן הסיבה לרציחות היא בעצם התעללות נוראית שעבר בילדתו.. גם ג'ייסון גם מיירס עברו סוג של התעללות, ג'יסון עבר יותר הזנחה בשל המראה שלו...(ומאוחר יותר נוקם את רצח אימו) אלה סרטים שבנוים כהלכה, אולי כיום הם לא נראים לנו "מי יודע מה"- אזל זה לא נכון, זה פשוט סרט אימה קלאסי כיאה וכנוהג בסרטי הסדרות. דבר שני: הסרט השמיני בסדרה נקרא "תחיית המתים" או משהו כזה.. ולדעתי זה היה פשוט חרפה וכלימה, סרט ממש מאכזב!! מקווה שהסרט ה9 שעומד (שכרגע בצילומים) יהיה יותר טוב...

secrets

New member
מי שרוצה יכול להוריד מקאזה (פרטים).

תרשמו הלואין 8 באנגלית בקאזה סרטים ותורידו, יש לזה המון מקורות הרבה אנשים הורידו ככה שלמי שיש חבילה של 768KB יכול להוריד אותו בשעתיים גג למי שיש פחות אז שלוש ארבע וחצי גג.

miss i

New member
שאלה: באיזה חלק דווח על זה שמייקי

מיירס עבר התעללות בילדותו? משום מה זה לא זכור לי.... דרך אגב, בסרט "זהות" התסריטאים עשו שגיאה, ונתנו את כל האינפורמציה (שם+תמונה) כבר בדקות הראשונות של הסרט.... למרות שלא הצלחתי לעלות על הטוויסט!!

כי הזהות האמיתית ../images/Emo58.gif

של הרוצח לא חשובה אלה זה שפתאום את מגלה שאת בעצם בתוך ראשו החולני... אם לזה התכוונת.

miss i

New member
../images/Emo58.gif - לגבי "זהות"

התכוונתי שכבר בהתחלה, הם מדסקסים את כל המקרה של מלקולם, ואף מראים תמונה שלו, מתוך התיק הרפואי שלו - ואז הצופה רואה שמדובר באיש גדול ושמן וקירח, וניתן לדעת, שהאסיר שמובל ללילה במוטל, הוא לא מלקולם.

orrrrrrrr

New member
אממממ

אני זוכר שכבר בפרק הראשון הראו את מייקל כילד, וסיפרו על התעללות שהוא עבר, שכבלו אותו בשלשלאות במרתף...אבל יכול להיות שאני מבתבלבל עם הפרק השני- אני לא זוכר באיזה פרק זה היה.. אבל זה או הראשון או השני

האלווין אף פעם לא הצליח

בארץ מדי... יחסית לסיוט ברחוב אלם ויום שישי ה-13 לדוגמא. עד 20 שנה אחרי בכלל בקושי הכירו את הסדרה בארץ.

גם לדעתי.

זו גם הסדרה היחידה שרק השתפרה מהמשך להמשך (חוץ מהשלישי
, השישי והאחרון שאותו לא ראיתי.)

Thestral

New member
ממש טובה{../images/Emo70.gif../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

כומר- זאת אחת סדרות הסרטים שבאמת הצליחה להשאר טובה לאורך זמן, ולא לאבד עניין.

למעלה