האלו

האלו ../images/Emo79.gif

קניתי לאחרונה את אחד הנגנים הנפוצים יותר, שהוא מעין disc on key, אבל למוסיקה, מחולק לשלושה צבעים: אדום, כחול ואפור. יש לי את האדום. יש לי שתי שאלות לגביו: 1. גיליתי שאם מכניסים את המוסיקה, כשזה על המחשב, בצורת תיקיות - התיקיות נקלטות, וזה עושה את השמיעה הרבה יותר נוחה. א ב ל , אפשר לחלק אותן לתיקיות רק ברמה אחת. כלומר, אי אפשר ליצור תיקייה בתוך תיקיה. למישהו יש פתרון לבעיה? 2. יש איזה שבב, או צ'יפ, או טריק, או שמיק, או משהו שכניסים לשם, שמאפשר לראות עברית? תודה

יאיר B

New member
תשובות

1. לא ניתן לבנות תיקיה בתוך תיקיה. אין לזה פיתרון. שימי לב שיש גם הגבלה על מספר התיקיות בסיפריית השורש (ROOT) של המכשיר (אאל"ט 99). 2. נכון לעכשיו לא ניתן לשנות את הממשק לעברית. גם לא ניתן לגרופ לו להראות שמות של שירים בעברית.ידוע על מכשירים כאלו שנמכרים עם עברית מראש. אני לא יודע איפה ניתן למצוא את הקושחה עם העברית (אם בכלל ניתן). הקושחה פותחה(כנראה) ע"י טופ טכנולוגיות הלדעתי הם הכתובת שלך, אם נושא העברית חשוב לך כל כך. אני לא צופה הצלחה גדולה בהשגת שידרוג הקושחה.

The Experience

New member
לפי הצבעים הוא מדבר על הסאנדיסק לא?

לא הבנתי אתכם כל כך...אי אפשר לעשות תיקייה בתוך תיקייה?:-O

יאיר B

New member
אם היא מדברת על הסאנדיסק

1. ניתן לעשות תיקיה בתוך תיקיה. הנגן קורא אותם 2. יש עברית הפוכה. אני חשבתי שהיא מתכוונת לנגנים הגנריים. לפותחת השרשור: אם תצרפי קישור או תמונה שנדע מה יש לך - יהיה בטוח יותר.

יאיר B

New member
זה נגן ג'נרי

ולכן כל מה שכתבתי בתשובה הראשונה שלי - נכון. ההמלצה לפעם הבאה שאת קונה נגן: להשקיע קצת יותר במשהו יורת איכותי. יש נגנים (כמו הסאנידיסק) שבהם ניתן לעשות זאת, אבל לא בנגנים הג'נריים. The Experience חשב שמדובר בנגן אחר ולכן כל הבלאגן.

The Experience

New member
היא פשוט אמרה כחול אפור ואדום וזה

אותם הצבעים של הסאנדיסק. לא נורא

למעלה