האלטרנטיבה שלי היא משטר חרום צבאי

שרוף

New member
האלטרנטיבה שלי היא משטר חרום צבאי

לא רוצים בחירות עכשיו אז הליכוד יעלה לשלטון נווווווו אז מה? כבר לפני שנה וחצי היה הליכוד בשלטון ראינו את שובל הסירחון הציבורי שהותיר אחריו ממשל נתניהו האלטרנטיבה שלי היא משטר חרום צבאי במכה אחת נסלק מהכנסת למעלה משלושים מנדטים של מפלגות אנטי ציוניות כגון שס והמפלגות הערביות שהם גייס חמישי בתוך קודש הקודשים של המדינה הכנסת. במכה אחת נסלק ממוקדי הכוח את מרץ וחברי הכנסת שלה שטופי החלום ורודפי הרוח עראפת והסכמי אוסלו. נדרוש מהממשל הצבאי שתי מטרות.א. ביטחון אמיתי והגנה על אזרחי ישראל מהתוקפנות האיסלאמית והמריונטה עראפת וכנופיות הרצח שלו. ב. כינון אסיפה מכוננת של משפטנים ואנשי רוח יהודים מהארץ והעולם על מנת שישנו את שיטת המשטר בישראל לדמוקרטיה פרלמנטרית נוסח גרמניה או אנגליה או משטר נשיאותי נוסח ארה``ב. כנסת ישראל היום היא כנסת משותקת האנרכיה השתלטה על הדמוקרטיה הישראלית יותר מידי ניגודי אינטרסים היוצרים בועה של שחיתות וריקבון,קניית שלטון בכסף ובכיבודים למפלגות סקטור יוצרים חוסר איזון בחברה הישראלית. חוסר איזון בחברה דמוקרטית הוא הסכנה האמיתית במדינת ישראל.

אלוני.

New member
ש.צ.ל

שלטון צבאי לישראל משלטון צבאי לא דורשים בשלטון צבאי אין אנשי רוח בשלטון צבאי אין משפטנים בשלטון צבאי אכן נפטרים.. לשלטון צבאי אין פתרונות לכלום שלטון צבאי זה שלטון החושך על האור שלטון צבאי זה one way ticket

שרוף

New member
אכן פייטן נחמד

אם השלטון היום בעינך הוא שלטון האור אז אנחנו במדינת ישראל בצרה צרורה.

אלוני.

New member
ש.צ.ל

אם יהיה כאן שלטון צבאי , היינו חולמים חלומות רטובים על ברק וביבי תעיף מבט למדינות עם שלטון צבאי ותבין, אנחנו לא נהיה שונים. הילדים שלנו יעמדו ברחוב עם דגלונים ויריעו לנשיא: רב-אלוף (גם רב וגם אלוף) אביתר בן-עוז ירום הודו. בבחירות שיהיו רב-אלוף אביתר בן-עוז יזכה ב- 99.6% מהקולות כיאה למדינה מתוקנת. שינוי שיטת הבחירות יהיה כאשר רב-אלוף אביתר בן-עוז ירצה להעביר השלטון לבנו אלוף ד``ר שריג (בן-אביתר) בן-עוז שסיים בגיל 23 את הדוקטורט שלו ובו בזמן סיים לפקד על חטיבת הצנחנים המיוחדת האחראית על ביטחון הנשיא , האלוף ד``ר שריג בן-עוז שכיום הינו בן 27 - משמש כשר הביטחון זאת לאחר שסיים לפקד על חיל האוויר. תנו לצה``ל לכאסח..

שרוף

New member
אם זה ימנע הרוגים ישראלים

כתוצאה מהטירור האיסלמי אז דיינו. אני זוכר שכשהייתי ילד עמדתי ברחובות עירי עם דגלון של מדינת ישראל והרעתי לשיירת הנשיא בן צבי שחלפה. מה רע בזה?

אלוני.

New member
אין רע בזה

כל זמן שיש לך הזכות לא לעשות זאת. וזה לא ימנע הרוגים ישראלים , נהפוך הוא יהיו עוד גם מידי הממשל הצבאי כביכול לטובת המדינה, רק שאנחנו לא נדע מזה. ככה זה שלטון צבאי

שרוף

New member
נו באמת הגזמת!!

צה``ל הוא צבא העם אתה מנסה לעשות השוואה עם משטרים צבאיים אפלים נוסח אפריקה או דרום אמריקה. מדובר פה על משטר חרום צבאי לא משטר צבאי, לתקופה מוגבלת לצורך מטרות מוגדרות כפי שפרסמתי קודם.אם אנחנו לא נחסל את הטירור הטירור יחסל אותנו.והממסד שלנו היום לא יכול לחסל את הטירור.תבדוק בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ותראה כמה אזרחים ישראלים עזבו את הארץ עם כרטים בכיוון אחד מאד התלקחותו המחודשת של הטירור האיסלמי עיי המריונטה עראפת וכנופיות הרצח שלו ואז נדבר.

אלוני.

New member
זה הבאג בהצעה שלך

אין שלטון צבאי לזמן קצוב, ככה זה . וצה``ל הוא צבא העם ( וגם על זה לא הייתי בונה מי יודע מה ) כל זמן שהעם בוחר בנציגיו לשלטון ( גם אם הם גרועים ) וצה``ל כפוף לדרג הזה. ברגע שצה``ל לא יהיה כפוף לדרג האזרחי הו לא יהיה יותר צבא העם אלא יפעל בהתאם לגחמותיו של השליט. וקשר לבן-צבי , יכלו הוריך לא לשלוח אותך, בשלטון צבאי להורי הילדים לא יהיה כדאי לא לשלוח. ואם זה יהיה שליט עם שפם , אז כולנו נגדל שפם, ואני - לא מתאים לי שפם.

amor

New member
מה יש לך נגד שפם ? זה דווקא די

סקסי . טוב כ``א וטעמו. רפרפתי על הדו``ש ולדעתי אתה טועה . במצב הקריטי שהגענו בזכות ברק הנבחר באופן דמוקרטי יש צורך בשינוי קיצוני וחריף . יש ,כמעט בתוכנו, אוכלוסיה עוינת באופן מוצהר שיורה מידי יום ומפילה חללים ואין כל תגובה הולמת . כשאין תגובה הולמת אין מניעה להמשיך והקטל נמשך. אולי שלטון צבאי זה קיצוני מידי, אבל המצב אליו הביא אותנו ברק הוא בלתי נסבל לחלוטין וצריך להחמיר עם כל יורה וזורק אבן ובכלל עם כל מפר סדר בטחוני. המטרה היא שמירה על מה שעוד נותר לנו ואם צריך משטר צבאי לזמן קצוב - מוטב מאשר אוזלת היד של ברק וביילין .

שרוף

New member
דרך אגב

לא זכור לי שבזמנו שאלו אותי אם אני רוצה ללכת להריע לנשיא בן צבי.

amor

New member
אין צורך , אנו ממילא מתקרבים לכך

בדוק כמה אנשי צבא לשעבר אוחזים בעמדות המפתח של המדינה. אנשי הצא מביאים דפוס מחשבה אחיד ,המונע כל הפריה מחשבתית או שינוי בכווני חשיבה. נניח שיהיה שלטון צבאי בראשות ברק האם קו מחשבתו ישונה ? צריך להחליף את השליטים ולא את סוג השלטון.

למעלה