האלכוהול בחייכם...

pain is MY love

New member
האלכוהול בחייכם...

טוב בעודי מנסה לעכל את כמויות הוודקה-רדבול ששתיתי בשלושת הימים האחרונים אני מרשה לכם לדלג על בדיחות ה"איזה כיבולת יש לרוסים האלה!!!" ולגשת יש לעניין... איזה מקום תופס האלכוהול בחייכם? כמה פעמים בשבוע/חודש/שנה אתם שותים? האם אתם שותים כדי להוריד את המגננות שלכם? האם אתם משקים את בן/בת הזוג כדי להוריד את המגננות שלו?.. ולסיום סיפורים מצחיקים של איך השתכרתם ולמי עשיתם פאדיחות בדרך יתקבלו בברכה

נועם m

New member
../images/Emo72.gif

כמה פעמים? אני שותה בעיקר בסופ"שים, כשאני יוצאת (שזה יוצא בין פעם לשלוש בשבוע, בדר"כ) אבל: אני שותה, לא משתכרת. המקסימום שאני אגיע אליו זה להיות קצת עליזה מהרגיל...
אני לא שותה כדי "להוריד את המגננות שלי", כי זה בדיוק מה שאני לא רוצה שיקרה... ובטח שאני לא אשקה מישהו בכוונה כדי להוריד את המגננות שלו...

keren888

New member
האלכוהול גורם לך להיות חסין מכאב

האמת.. כמה שזה נשמע רע... עברה עליי תקופה לא קלה.. היה לי חבר לפפני חודשיים שהוא היה שותה כל יום.. והוא לא אלכוהוליסט או משהו.. היינו יושבים עם החברים ושותים.. זה כיף לשתות ולהרגיש כיף.. מרחפת...להרגיש שאין בעיות בכלל..אי אפשר להסביר את ההרגשה הזאת.. אני שותה הרבה במיוחד סופ"ש... לעשות מה ב --- שלי... לא מעניין אותי כלום... למרות שגם ברגיל שלי אני כזאת.. אבל אם אני מתחרפנת לפחות יש תירוץ טוב..חיחי

ChilD SouL

New member
אני רוסיה מזוייפת...

אני לא אוהבת אלכוהול. כשאני יוצאת אני יכולה לדפוק כמה קוקטלים [+לפעמים גם שוטים של טקילה], אבל פה זה נגמר אצלי. אפ'עם לא השתכרתי, למרות שקרו פעמים ששתיתי המון [אבל ממש המון] וזה פשוט לא השפיע - פעם אחת רק הסתובב לי קצת הראש כי שתיתי על בטן ריקה אבל זה עבר אחרי כחצי שעה. יש לי מלא סיפורים אבל של חברים שיכורים.

duduamar

New member
רק ביציאות

חולה על אלכוהול במסיבות... מוסיף לי המון המון :) לגבי סיפורים מצחיקים יש לי מכאן עד להודעה חדשה אבל זה מצונזר

Dark Muse

New member
לא שותה אלכוהול

פעם בחצי שנה אולי קצת יין כזה בקידושים, זה גם בקושי. זה לא טעים. מה גם שצריך להיות חלש כדי לשתות אלכוהול ולברוח מדברים שקשה להתמודד מולם. תעשו ספורט במקום, זה ישחרר אתכם להרבה יותר זמן מאלכוהול, שבדיעבד סתם מדכא עוד יותר.

נועם m

New member
או לחילופין...

תאכלו שוקולד!
(גיא אתה בטח מתפלץ עכשיו
)

Piren

New member
לא אמרו לך פעם

שספורט פוגע בשתייה (ובעישון)? אגב, לא כולם שותים אלכוהול בשביל לברוח. יש כאלו ששותים אלכוהול בשביל הכיף. לפי מה שאתה אומר אגב, אתה עושה ספורט בשביל לברוח, אז איך אומרים.. כל אחד והסם שלו?

pain is MY love

New member
פעם ראשונה

שאני מסכימה עם אורי
אפשר לברוח לאלכוהול, לסמים, לספורט, לאוכל, לאלף ואחד דברים ואפשר גם פשוט להינות מהם מבלי לחפש ערך מוסף...

ת מ י מ ה

New member
אני בחורה נאמנה

לגולדסטאר... (הבחור שייקח אותי לשתות גלודסטאר ולראות את מבצע סבתא ) הוא אהבת חיי.. אני לא בן אדם שמשתכר כמה פעמים-תלוי... אני לא שותה כדי להוריד מגננות, לא בן אדם כזה.. ואני גם בטח לא ישקה אחרים...

אשרי תמימי דרך

אחותי אין על גולדסטאר אבל אני התחלתי להכיר בנפלאות העראק משקה נהדר חזק מאוד וטעים

L y c a n

New member
הבחורה שתכריח אותי לשתות גולדסטאר

תצטרך או להיות או שלמות המין הנשי, או ללכת רחוק ולא לחזור

נרקי

New member
../images/Emo48.gif

איזה מקום תופס האלכוהול בחייכם?
לא מקום ראשון.. כמה פעמים בשבוע/חודש/שנה אתם שותים?
רק סופ"ש האם אתם שותים כדי להוריד את המגננות שלכם?
שותה לכיף האם אתם משקים את בן/בת הזוג כדי להוריד את המגננות שלו?..
אין לי בן זוג

לילך181

New member
אני

איזה מקום תופס האלכוהול בחייכם? מקום של בילוי כמה פעמים בשבוע/חודש/שנה אתם שותים? פעמיים בשבוע בממוצע (בעיקר סוף) האם אתם שותים כדי להוריד את המגננות שלכם? לא, אני שותה כי אני אוהבת בירה וכי אני אוהבת את ההרגשה, הכל מצחיק יותר, וזה פשוט יותר כיף. האם אתם משקים את בן/בת הזוג כדי להוריד את המגננות שלו?.. אין לי

L y c a n

New member
תשמעי..

הקיבולת של הרוסים באמת מיוחדת, מה לעשות, זה כנראה בגנים.. והתשובה: פעם , עוד מעט שנה, הייתי יכול להגיד חופשי, שהייתי שותה לפחות פעמיים בשבוע, וודקה, או וודקה בירה, תלוי.. אם מועדון אז קוקטיילים, אבל אז נגמר.. חצי שנה טיפה מרה אחת לא נכנסה לפה, עכשיו רק בירות, פה ושם, שזה בעצם כלום.. ועכשיו, טוב

רוסיה שכמותי נו.. חחח

אלכוהול טוב לראש טוב תמיד בא בטוב
שותה כשיוצאת מבלה אנערף לא קבוע שותה אלכוהול לראש יותר טוב :) סיפורים לא עברו את אישור הצנזורה..עמכם הסליחה!

למעלה