האלמונים למיניהם- זה בשבילכם

האלמונים למיניהם- זה בשבילכם

שלום לך אלמוני מזדיין אתה בטח חושב שאתה מה-זה מעניין עושה לנו קונצים כאן ועכשיו לדעת מי אתה זה רק בדרך-אגב! לא לחוצים על זה, לא כל-כך גם ככה עוד יומיים ממך נשכח אבל אתה בשלך עושה בלאגן ההתנהגות שלך מתאימה לילד בגן כל שבוע ככה יש ת´אידיוט שנכנס לפורום ועושה בעיות מתבייש שניצור איתו קשר עין גם ככה לא שמים עליו זין כנראה זה משהו שנצטרך לסבול שיש ת´אלמוני שיהרוס הכל לגלות ת´זהות שלך זה לא הורג, בקושי את ביצתי השמאלית אתה מדגדג! אז אלמוני יקר, אם אתה קשוב לדעת מי אתה זה לא כל כך חשוב תפסיק להלחץ כמו ילד קטן בוכה צורח ועושה בלאגן רק רוצים לדעת עם מי אנחנו מדברים בשביל למנוע כאלה שירים מפגרים!!! הכל נכתב ברוח שטות, נא לא לקחת ברצינות!

למשורר הערבי שמטייל עם סנאים

אני חושב שכדאי לך להצטרף למעגל ההומואים בכיכר...אני בטוח שהם ישמחו לקבל אותך. הכל (לא) נכתב ברוח שטות, נא לקחת ברצינות!

יופי ...מצחיק

אתה תותח אתה....גם קרייזי דרימר תותח כולכם פה תותחים רק אני לא מצחיק....לא לא אבל דרימר ממש הרגת אותי...אני מעריץ שלך יש לי פוסטרים יש לי כוס עם תמונה שלך אני לא יכול להרגע!!!!.....אני לא מאמין שאתה חבר בפורום!!!! שיווווו...................גם המשורר הערבי שמטייל עם סנאים תותח לא לשכוח

שום מלחמה

אני לא מתכוון להיגרר לשטויות של האפס הזה. שיקרא לי ערבי כמה שהוא רוצה, עדיף להיות ערבי מאשר להיות אפס פחדן שלא מזדהה בפורום ומרגיש גבר רק מאחורי מסך ומקלדת. מבחינתי העסק סגור.

למעלה