האלמונית- החשיפה!

SAtAnic Soul

New member
האלמונית- החשיפה!

התפתחות משמעותית חלה בחקירתי את זהותה של האלמונית. בעזרת חברי הטוב, עומר פרבר, הצלחנו להגיע להשערה מבוססת היטב: האלמונית אינה אלינה, אלא מישהי אחרת ממגמת ערבית. הסיבות מדוע האלמונית היא לא אלינה: 1. לאלינה כבר אין מחשב, היא מכרה אותו, לכן היא צריכה להיות ממש משועממת בכדי ללכת להתחבר משכן או משהו. 2.שעות כתיבת הודעתיה של האלמונית הן בלילה. ידוע שאלינה לא מגיעה כבר שבוע לבצפר, והדבר מותיר לה זמן לרשום הודעות במשך כל שעות היום, אז מדוע ההודעות נכתבות רק בלילה? 3. בהתחלה הכחישה האלמונית כי היא אלינה, אח"כ הודתה ואז שוב הכחישה. 4. האלמונית רשמה באחת ההודעות, לאחר שהתשכנענו כי זו לא אלינה, שהיא חברה טובה של אלינה. אנו מכירים אחת כזו- אולגה ממגמת ערבית. למה זו אולגה? 1. ידוע כי לאולגה יש מחשב ואינטרנט 2. אולגה היא חברתה הטובה של אלינה 3. מכאן נובע שסביר ביותר הוא שאלינה סיפרה דווקא לאולגה על מכירת המחשב 4. האלמונית מקפידה לבדוק את נוכחותו של עומר בפורום... לכן, אין זו אירנה, אלא אולגה, עמה עומר נמצא ביחסים הטובים ביותר מכל החמש. 5. אכן, אולגה נתפסה על-ידי, בשנה שעברה, עם ספר של הארי פוטר. עובדה זו תואמת לחלוטין את כתיבתה של האלמונית בפורום הארי פוטר. אך עדיין השאלה המרכזית נותרת בעינה: למה נצפתה אירנה וחברתה אורלי מגחכות בצוותא מול דפי פורום אריאל בספרייה? יש אנשים שיחשבו שאנו משועממים, אבל האמת היא, ואני חושב שאנו אומרים זאת בשם רוב חברי הפורום- שנמאס לנו. נמאס לנו מהדרישה לצומי של האלמונית, נמאס לנו לדבר ב-90% מהמקרים על האלמונית נמאס לנו להיות במתח נמאס לנו להרגיש ילדותיים כל כך. לכן החלטנו לחקור את הנושא לעומק, על-מנת לשים לזה סוף. אנו מתנצלים מראש אם עשינו עוול מיותר לארבע מתוך החמש, ולאלמונית: זה הגיע לך. ומצידי תשנאי אותי עד מחר, אבל יש לי פיוזים קצרים כשזה מגיע למשחקי-כיתה-ג´ בפורום בו רוב הכותבים עברו את גיל 15.

למעלה